Tästä nyt puhutaan

Tuotteet saatu Bangerhead.fi ja kyllä, tämäkin postaus sisältää mainoslinkkejä.

Meillä on kotona musta suihkusaunaosasto (koska mies halusi). Onhan se kiva, mutta en tiedä, oliko niin kiva idea kuvata nää purnukat siellä. Ensin kuvasin nämä pihalta nyysittyjen, violettien kukkien keskellä, mutta ei hemmetti mä en ole mikään kukkakuvaaja! Kuvista tulikin typerän näköisiä ja päätin sitten roudata nää suihkujen keskellä sijaitsevaan (edelleen keskeneräiseen) välikköön. Sen verran säädin ja sotkin, että hermot meni sielläkin, mutta ehkä jotain selvää saa, että minkä näköisistä purkeista oikeen on kyse.

Asiaan:

Kaikki uudet hiustuotteet viileän vaaleille hiuksille kiinnostavat mua edelleenkin, sillä en todellakaan ole luopumassa omasta vaaleasta hiussävystä (IKINÄ!!) mutta se kellertää valitettavan helposti. Tarvitsen siis ehdottomasti jokaiselle pesukerralle jotain kellertävyyttä neutraloivaa shampoota ja usein myös hoitoaineen tai jonkin muun kosteuttavan tuotteen joka on myös väriltään sininen/violetti.

Oon aina rakastanut Kérastasen tuotteita, enkä muista ikinä olleeni pettynyt yhteenkään kokeilemaani, mikä on kyllä aika hyvin! Etenkin shampoot ovat olleet aina ihan huippuja, ja olen käyttänyt niitä tosi monia Kérastasen eri sarjoilta. Kiinnostuinkin tästä Kérastasen uudesta BLOND ABSOLU -sarjasta jo ennen sen myyntiin tuloa, koska joo, Kérastase, mutta koska tästä puhuivat kaikki! Siis kuulin tästä joka puolelta jotain, kampaamosta sain näytepusseja, mainoksia oli joka puolella. Sitten suorastaan vain odotin, että tämä johonkin ilmestyisi. Sarja sisältää monta (eli viisi) tuotetta ja olen testaillut niitä nyt ahkerasti jo monta viikkoa saatuani ne Bangerhead.fi -verkkokaupasta. Ehdotin siis blogiyhteistyöstä heidän kanssaan tästä sarjasta, sillä se kyllä suorastaan huusi nimeäni (- ja mikä parasta, tästä yhteistyöstä on myös luvassa jotain kivaa teille lukijoilleni, lisää postauksen lopussa!).

Nämä shampoot kiinnostivat erityisesti. Kaksi erilaista! Väritön, Bain Lumière, sisältää hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ja kirkastaa hiuksia. Pesen hiukset aina jollain muulla shampoolla ennen varsinaista keltaisuutta poistavaa shampoota, joten tämä on aivan loistava ensishampoo! Vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi.

Toinen, keltaisuutta poistava Bain Ultra-Violet on todella sinisen violetti. Olen aiemmin tykännyt erityisesti Fanolan hopeashampoosta, ja ei tämä nyt siihen verrattuna ole ihan niin ärtsyä kamaa, mutta erinomaisen hyvä kyllä on. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä että vetää ihan överiksi, suositusvaikutusaika tällekin kyllä on se 2-5 minuuttia. Fanolaan verrattuna tämä kuitenkin on ehdottomasti hoitavampi, ei jätä hiuksia kuiviksi. Aivan erinomainen hopeashampoo!

Sarjan kaksi muuta suihkussa käytettävää tuotetta ovat Masque Ultra-Violet -naamio ja Cicaflash -geeli. Naamio on väriltään TODELLA violetti, mahtava lisä shampoon jälkeen, mutta yksinäänkin käytettynä riittää, sillä neutraloi keltaisuutta erittäin hyvin. Vaikutusaika on ihanteellinen, 5 minuuttia, sen jopa jaksaa odotella! Kuten kaikki kokeilemani Kérastasen hiusnaamiot, tämäkin on todella hyvä. Jättää hiukset superpehmeiksi. Tämä geeli sen sijaan on hiusnaamion ja hoitoaineen välimuoto. Hennon laventelin sävyinen geeli korjaa ja vahvistaa hiuksia, ja on aivan erinomainen käytettäväksi ihan jokaisella pesukerralla. Olenkin käyttänyt tätä hoitoaineena. On tehokas, mutta ei latista hiuksia.

Mä itse en käytä mitään käsineitä, kun näillä mömmöillä lotraan, mutta se olis varmaan ihan suositeltavaa. Nää ei kuitenkaan mitenkään jämähdä ihoon.

Ja sitten tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine, Cicaplasme! Tämäkin on sävyltään hento laventeli, mutta en koe tämän mitenkään ihan hirveästi hiusten sävyyn vaikuttavan. Tämän tarkoitus onkin kosteuttaa, silottaa ja antaa lämpösuoja. Tätä voi käyttää paitsi pyyhekuiviin hiuksiin, niin myös kuiviin hiuksiin, jos on todella pörröiset ja kiillottomat hiukset. Tästä tuotteesta tekis kyllä vieläkin paremman se, että olis ihan kunnolla violetti! Mutta olisko sitten niin hoitava, tai toimisko sellainen, en tiedä? Hoitotuote tämä siis ehdottomasti on ja sellaisena erittäin hyvä.

Kyllä tämä oli ihan odottamisen ja kaiken etukäteis-hypetyksen arvoinen sarja! Tykkään tuotteista todella paljon ja voin lämpimästi suositella niitä kaikille viileän vaaleille kutreille. Jos hakee yhtä täydellistä sarjaa hiustensa viileinä pitämiseen, tässä se on. Kiinnostais tietää, oliko tää teille jo ihan tuttu sarja, vai oonko meistä ainoa jonka korviin ja silmiin (ja lopulta hiuksiin) tää kantautui jo hyvissä ajoin? Bangerheadilta nää tosiaan saa kätevästi tilattua ja siellä on sopivasti nyt midsummer sale (-20 % lähes kaikista tuotteista!)!

Ja hei niin, mun Instagramin puolelle pärähtää tänään (ihan just) arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Bangerhead.fi -verkkokauppaan! Eli jos et vielä seuraa mua Instassa, niin tämä ois nyt jopa ihan hyvä syy niin tehdä! Koska sillä lahjakortilla voi sitten kätevästi shoppailla vaikkapa tätä Blond Absolu-sarjaa…tai ihan jotain muuta. Jee.

2 Comment

  1. Elisa says: Vastaa

    Kiva kuulla näistä hopeauutuuksista, vaikka en itse enää usein käytäkään! Kérastase on kyl sellainen että siitä kuulee aina tosi paljon hyvää, mutta itse en oo vielä ehtinyt mitään kokeilla.

    1. Kissis says: Vastaa

      Entisestä duunista sain usein kokeiluun jotain Kérastasen tuotteita ja käytin kaikki aina ilolla loppuun asti. Etenkin shampoon suhteen oon tosi tarkka, sen pitää pestä ja vaahdota hyvin! Eli toki se Olapex on myös mun suuri suosikki, mut vähän vielä mietin, että latistaako se mun hiuksia jotenki liikaa? En käytä siis joka pesulla.

Vastaa