Studiopäivä

Minua instagramissa seuraavat saivat tiistaina ihmetellä, miksi Alma oli kuljetusboksissa. Ja sinnehän minä neidin tyrkkäsin aamulla ja taksilla huristelimme yhdeksäksi Punavuoreen studiolle kuvauksiin. Alma sai nimittäin ensimmäisen työkeikkansa! En vielä paljasta, mihin lopputulos päätyy, mutta laitan tänne vähän studiofiilistelyä. Ihan kauheasti en ehtinyt kuvia napsia ja alunperin suunnittelemani videon kuvaaminenkin jäi, sen verran ns. virallisissa kuvauksissa piti kiirettä. Silloin kun Alma ei ollut kuvattavana, se kökötti visusti mun sylissä tai olkapäällä ja kyllä, vuoden ikäinen birmaneiti on painava ja KUUMA.

Reiskan kanssa olen ollut kuvauksissa parikin kertaa, mutta Alma oli mulle täysi mysteeri. Kerran ollaan oltu eläinlääkärillä mutta muuten ihan vaan kotona. Siksipä vähän jännitti, mitä tulee tapahtumaan. Almaa jänskätti ainakin aluksi aika paljon ja olisi ollut mieluummin vaan kopassaan. Kuvauspaikalla lämpimän villakaulurin sisällä oli kuitenkin lopulta niin mukavaa, että hassuliini vähän jopa nukahti sinne. Ja noh, birmoilla tää nukahtamishomma menee muutenkin vähän niin että ”onpas tässä mukavaaaaaazzzz..zzz…”

Lopputuloksen näette ensi vuoden puolella. Minä osaan jo näkemäni perusteella sanoa, että siitä tulee aika hurjan söpö!

Kyllä oli Alma polleena kun palasi kotiin ihmettelevien poikien luokse. Häntä pörheänä se tepsutteli Reiskan ja Arskan edessä naamallaan sellainen ”minä tyttö se kävin vähän maailmaa kattelemassa!” -ilme. Kiitokseksi urheudesta Almuskainen sai kanaa ja simahtikin sitten masu täynnä sänkyyn peiton alle.

21 Comment

 1. Voi kun hän on ihana <3

  1. No onhan se. 😀

 2. Sonja says: Vastaa

  Onpa jännää! Söpöjä kuvia 🙂

  1. Hihii 🙂

 3. Ihana 🙂

  1. 😀

 4. Oijoi huippumalli-Alma!

  1. No todellakin!

 5. Voi miten ihana Almuska on tuossa viimeisessä nukkumakuvassa ♡ onpas hän reipas, meillä Pipsa pelkää matkustamista niin paljon että itkee, sitten tulee kolmet eritteet ja sitten ei ole kellään kivaa.
  Vuosia oli ettei ollut ongelmaa ja pystyi olemaan kopassa autossa mutta ei enää. Seuraavat elukat opetan kyllä autokyytiin ja koppaan pienestä asti. Hyvä että sulla on reippaat tapaukset 🙂

  1. Joo kyllä naurettiin, kun Alma melkeen nukahti sinne. :’D Mä pelkäsin vähän, että Alma oksentaa taksiin, kun se söi ihan hirveesti ruokaa ennen lähtöä. 😀 Mies vaan totes, että ”kannattaako ton nyt antaa vedellä tota safkaa noin paljon”…hups. 😀 Mutta ei mitään hämminkiä. Almahan ei oo hirveesti kopassa ollut, mutta on aina tosi kiltisti, meinasi sinnekin nukahtaa. 🙂

 6. Voih, on se söpö. 🙂

 7. Niin sulonen… <3

 8. Nekku huutaa kantokopassa ku syötävä koko matkan kotiovelta määränpäähän, mutta on sitten kuitenkin rohkea poika uudessa paikassa. Ihana Almuriini, melkoiseksi mallimammaksi oot ruvennut kissojen kanssa 😀

  1. Hahaha 😀 No pakkohan tässä on, kun kerran vientiä riittää. 😀

 9. <3 Malli!

 10. On Almuska kyllä vaan niin suloinen etten kestä :’)

 11. Myy says: Vastaa

  <3<3<3

 12. Hitto, että Alma vaan osaa olla niin suloinen <3

 13. June says: Vastaa

  Voooi pikku Almuska! <3

 14. Anonymous says: Vastaa

  Ihana Alma oli todellinen supermodel! Kiitos Heini kivasta kuvauspäivästä 🙂 -Taru KK

  1. Kiitos teille! :))

Vastaa