Vichy Dermablend

Hei muistatteko vielä sen videon, jossa kundi istuutuu tuoliin, riisuu paitansa ja alkaa vimmatusti hinkata ihoaan sienellä ja alta paljastuukin täysin tatskattu iho, kasvoja myöten? Jep. Tässä postauksessa on nyt kyse samasta meikkisarjasta, eli Vichyn Dermablendistä. Sarjaa myydään apteekeissa ja tuotteita on jo kaikenlaisia kevyemmästä peittävyydestä niiden tatuointienkin peittämiseen.

Multa kysyttiin, haluanko testata Dermablend -meikkivoidetta ja puuteria ja tottakai halusin. Arpia kasvoistani löytyy ja vaikka olen äärimmäisen laiska niitä päivittäin sen tarkemmin peittelemään, halusin testata, voisinko saada ne helpommin piiloon Dermablendin avulla. Valitsin testattavakseni compact meikkivoiteen sekä värittömän irtopuuterin.

Meikkivoiteen sävyvalinta tuotti hieman ongelmia, koska minä hölmö se vasta jälkeenpäin tajusin, että olisin tietenkin voinut käydä tutustumassa sävyihin lähiapteekissa. Valitsin kuitenkin hyvin, kolmesta eri sävystä Nude oli mulle just passeli, joskin levitysvaiheessa mietin, että onko sittenkin liian vaalea.

Mulla on kokemuksia muiden merkkien vastaavanlaisista, tiiviimmässä muodossa olevista meikkivoiteista ja useat ovat jättäneet ihon vähän turhan kuivaksi. Tämän kanssa pelkäsin samaa, mutta koska mulla on päivän mittaan rasvoittuva iho, näytti meikki jo tunnin päästä ihan hyvältä. Sanoisin silti, että todella kuivaihoiselle tämä ei kyllä sovi, nestemäistä kannattaa mieluummin kokeilla. Itsellekin tämä on parempi sitten keväämmällä, koska kuivia kohtia kylmällä säällä nassusta löytyy. Tämä compact on nestemäiseen verrattuna peittävämpää ja soveltuu keskivaikeiden ja vaikeiden ihovirheiden peittämiseen.

Ihan mukavan peittävää jälkeä tällä kyllä saakin, etenkin jos hieman kerrostaa pahimmat paikat. Levitys on tosi nopsaa sienen avulla ja pohjan tekoon ei totisesti aikaa tuhlaannu. Sävyjä on saatavilla kolme: Opal, Nude ja Sand. Suojakerroin 30.

Hintaa tällä on 29 euroa.

En käytä enää juurikaan muunlaista puuteria kuin tällaista hienojakoista ja väritöntä. Kiinteää puuteria viuhdon joskus työpäivän aikana kasvoilleni jos muistan ja jaksan, mutta periaatteessa teen meikin aina aamuisin ja siinä saa olla siihen asti kun illalla pesen kaikki veks. Multa olikin sopivasti irtopuuteri loppumassa, joten uusi tuli tarpeeseen. Tämä puuterijauhe on ihan pelottavankin valkoista ja vähän hirvitti laittaa tätä meikkivoiteen päälle! Mutta tämä sulautui samantien, ei muuttanut meikkivoiteen sävyä ja kiinnitti meikin tosi näppärästi. Ei yhtään mitään huonoa sanottavaa tästä.

Tämänkin hinta on 29 euroa.

Yllä olevassa kuvassa mun kasvoilla on pelkästään Dermablend-meikkivoide ja ohut kerros Dermablend-puuteria. Levitin yhden ohuen kerroksen meikkivoidetta sienen avulla ja lisäsin vielä vähän ongelmakohtiin eli poskiin arpien päälle. Aurinkopuuterin ja poskipunan jälkeen lopputulos oli oikein hyvä (ei siis kylläkään noin keltainen kuin meidän kylppärinvalossa). Meikki kesti hienosti pitkän päivän, ei tummunut tai muutenkaan oireillut. Ennen mahdollisia iltamenoja meikkiä pitää kyllä korjailla, en siis ihan allekirjoita lupausta 12 tunnin kestävyydestä…mutta eipä mulla kyllä mikään kestä hyvännäköisenä iltamenoihin asti.

Lisätietoja ja tilauksiakin pääsee tekemään täältä. Tämän postauksen linkit ovat mainoslinkkejä. Tuotteet olen saanut blogiini.

Kiinnostaako ketään Dermablend?

P.S. Jos joku on missannut sen jäbävideon (”Go beyond the cover”), niin täältähän se löytyy. Ihan tuollaista peittoa ei kyllä tuolla mun meikkivoiteella saa, eikä kyllä tarviikaan.

12 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  No todellakin kiinnostaa 😀 Oon just tota compactia pitänyt jo kädessänikin, mutta sitten mietin, että on jo tullut tuhlattua liikaa 😉 Sulla on todella tasainen iho tässä, mäkin haluan! 🙂

  1. Hmm, mulla ihon kunto nykyään vaihtelee TODELLA paljon ja alan jo oikeesti uskoa, että sokerin syöminen saa sen hetkessä huononemaan. 🙁

 2. mielenkiintoista … onnenpekka, kun sait nuo tuotteet :)!

  1. Harvemmin mulle kosmetiikkaa tuputetaan testiin, joten onnellinen olenkin! 🙂

 3. Niina says: Vastaa

  Vitsit sun iho näyttää hyvältä! Itselläni on taas joku jäätävä kausi meneillään ja näppyjä vain puskee joka puolelta, aaargh. Apteekissa olisi antibioottikuuri kyllä odottamassa, että varmaankin sen otan apuun ihan piakkoin. Tämmöisiä postauksia luen kyllä aina suurella mielenkiinnolla. Kohta lähtee Bare Mineralsit tällä tytöllä vaihtoon!

  1. Tolla hetkellä joo ei ollut suurempia näppylöitä! Oon tosiaan aika varma, että herkuttelupäivät huonontaa ihoa. 🙁

   Mutta siis edelleenkin oon IDUN minerals-tyttöjä, se pohja on vaan ihan paras. <3

 4. Anni says: Vastaa

  Minä ostin sen nestemäisen version, mutta petyin hieman. Vaalein sävy oli vähän liian kellertävä enkä saanut levitettyä sitä tasaisesti. Jäin miettimään, jos tämä rasiaversio olisi sittenkin ollut parempi iholleni.

  Kirjoittelin muutama päivä sitten blogiini arviota: http://designineyes.blogspot.fi/2014/03/vichy-dermablend-fluid-corrective.html

  1. Nestemäisestä mulla ei oo kokemusta. Tämän ainakin saa ihan tasaisesti levitettyä! Ja ton sun jutun lukaistuani tällä tosiaan saa peittävämmän tuloksen. Mä en ollut tuolloin aamuseiskalta näköjään ihan hereillä ottaakseni before-kuvan 😀

 5. Mulla on vasemman silmän alla tosi tumma arpi, melkein syntymämerkki, kun maailmaan tullessa raapaisin itseäni siihen. Välillä arpi ei häiritse ja välillä tuntuu koko elämän romahtavan. Olen kokeillut Joe Blascon tattoo coveria, ei peitä kokonaan ja tällä hetkellä on ainakin aivan liian vaaleaa. Olisiko Dermablend vihdoin ratkaisu tähän ongelmaan… Ainakin Natan tatskoja oli peitetty hyvällä menestyksellä, muistaakseni IGssä näin kuvia.

  1. Se puikkohan on näistä peittävin kasvoille tarkoitettu! Ja Natan tatskoihin vissiin käytetty sitä koko vartalolle tarkotettua superpeittävää Dermablendia?

   Mut mun mielestä arvet on vaan tosi persoonallisia!

 6. Näyttää kyllä siluiselta kuin vauvanpeppu! 🙂 Itselläkin hakusessa mielenkiinnosta uusi meikkivoide,kun olen vuosia ollut baremineralsin kannattaja. Epäilen silti, että palaan vauhdilla helpon ja nopean mineraalipakkelin pariin.

  Meikäläiselläkin on arpia. Ei niinkään poskissa, mutta otsa ja ohimot on täynnä sellaisia laakeita kuoppia. Tähän parhaimmaksi arpien ”kohotus”tökötiksi olen todennut Duin clinicin tuotteet. Saan arvet parissa viikossa 70% sileämmiksi, kun laitan kahta tiettyä tuotetta päivittäin.. Pitääpä kirjoittaa tästä paremmalla ajalla ihan kunnon juttu blogiin. 🙂

  1. Hei TODELLAKIN. Missä viipyy?

Vastaa