Astana Batubelig

Astana_batu_belig

Hih, tätä postausta on itse asiassa toivottu minulta jo muutamaan kertaan, nimittäin hotellistamme Seminyakissa. Tai no, kyseessä oli villa, Astana Batubelig. Olen sitä monellekin ylistänyt. Vietimme tässä oikein kivassa villassa vikat kolme yötä Balilla olomme aikana ja olimme molemmat erittäin tyytyväisiä, itse asiassa paras majoitus ikinä missään reissussa itse huoneen osalta. Sijainti oli ihan rannassa, mutta kuten jo aiemmin kirjoittelinkin, se ranta ei ollut kovin kummoinen ja sijainti oli aika syrjäinen ja jalkakäytävättömän, vilkasliikenteisen tien varrella. Hintaa tällä villa-asumisella oli n. 100 e /yö.

AstanaBatubelig1

AstanaBatubelig2

Jokaiseen huoneeseen kuului oma uima-allas, ihan parhautta. Uima-altaaseen pystyi hyppäämään vaikka suoraan sängystä (en tosin kokeillut). Vesi altaassa oli sopivan vilpoista, ei onneksi liian kylmää (vihaan kylmää vettä!).

AstanaBatubelig4

Pienen eteisen lisäksi villassa oli iso makuu/olohuone ja iso kylppäri, jossa poreamme, suihku ja wc. Miten täydellistä, että tarjolla oli monet pehmeät pyyhkeet, todella hyvä hiustenkuivaaja, tossut, kaikkea tarpeellista! Arvostan tällaista suuresti. Myös kylppäristä pääsi suoraan altaalle.

AstanaBatubelig6

AstanaBatubelig5

Aamiainen tuotiin suoraan huoneeseen toivomanaan ajankohtana ja se valittiin aina edellisenä iltana todella monipuoliselta listalta. Vaikka kotona syönkin aina saman, terveellisen aamiaisen, reissussa rakastan hotelliaamiaisia, mieluiten vähän epäterveellisiäkin sellaisia. Ja Astana Batubeligissä aamiainen oli kyllä aivan erinomainen: hedelmiä, croissantteja, jugurttia, kananmunaa, mehua, kahvia ja kaakaota, banaanipannukakkua…Valinnanvaraa (niitä terveellisempiäkin vaihtoehtoja) oli siis tosi paljon, mutta tällainen on just mun lemppari.

AstanaBatubelig3

Lisäksi majoituksen hintaan kuului polkupyörät, joita tosin emme Seminyakin liikenteessä rohjenneet kokeilla. Henkilökunta oli älyttömän ystävällistä ja noh, paras hotellikokemus ikinä. Takana oli kuitenkin reissaamista ja erilaisia ympäristöjä, joten ei haitannut yhtään tällainen vähän parempi hotellihuone ja lekottelu omalla poolilla.

Astana_Batubelig_Pool

Miltä näyttää?

P.S. Varasimme huoneen booking.comin kautta. Mä pyörittelen näissä varausasioissa aina booking.comia ja hotels.comia. Tietty pitää aina tsekata suoraan myös hotellien omat sivut.

4 Comment

  1. Salla says: Vastaa

    Näyttää ihan superilta! <3 Mutta on kyllä hintaakin, vai onko Balilla yleisesti millainen hintataso? Esim. Thaimaan hintoihin verrattuna toi satku yöltä kuulostaa paljolta 😛

    1. No tonkin sais halvemmalla varmasti, jos paikan päältä ottais. Ne tarjos meille 70 eurolla yheks lisäpäiväks, joten varmaan just tolla 70 e/yö sais… Tosin nyt ei ollut turistikausi, kun oltiin. Mut joo, Balilla on laidasta laitaan hotellit ja villat, mutta vähänkin hienommat kyllä maksavat enemmän.

  2. Myy says: Vastaa

    Ooo just tommosesta tykkäisin niin paljon! Mä aina etin hotellia tripadvisorin ja bookingcomin avulla, mutta sitten tsekkaan hinnat vielä trivagosta ja mikäli mahdollista varaan ostohyvityksen kautta. 😀 Hyvä säätö!

    1. Joo Ostohyvitys pitää aina muistaa kans! 😀

Vastaa