Haluan mummon

Olen jo useamman vuoden ajan ollut tietoinen siitä, että voisin tässä elämässä tehdä enemmän. Olen henkisesti ja fyysisestikin kohtuullisen terve yksilö, vaikka ainakin tätä henkistä puolta on viime aikoina epäilty suuresti.

Vapaaehtoistyö on ajatuksena tuntunut aina sellaiselta ”vielä joku päivä mä…”-jutulta, mutta nyt työtoverini kertoillessa omasta vapaaehtoistoiminnastaan päätin viimeinkin tarttua itseäni niskasta kiinni ja ottaa yhteyttä Diakonissalaitokselle. Pian huomasinkin jo istuvani siellä haastattelussa ja tästä kolmen viikon päästä tapaan uuden ihmisen, jolle toivottavasti voin antaa paljon ja jolta varmasti myös saan paljon. Vaikka tällä hetkelläkin tuntuu siltä, että tarttisin paljon enemmän tunteja vuorokauteen, olen myös vahvasti sitä mieltä, että aikaa on kun sitä vaan järjestää.

Tämä on ehdottomasti hyvä juttu.

12 Comment

 1. Tämä on ehdottomasti hyvä juttu. Samaten tuo joulupuu-juttu mihin otit osaa myös. Nolottaa ettei itselle tullut mieleen, en edes tiedä onks täällä päin, mutta luulis. Onneks oon nyt havahtunut niin voin osallistua ainakin sit ens vuonna, vaikka eipä hyväntekeväisyys tai vapaaehtoistyö vuodenaikaa katsokaan.

 2. Katja says: Vastaa

  Nostan niin kovasti hattua!

 3. Anonymous says: Vastaa

  <3

 4. Arvostan! <3

 5. Kohta jo mummoiässä oleva täältä antaa rispektii <3

 6. Todella hieno juttu !!!
  Kerrohan sitten, miten sujuu 🙂

 7. Ihan mahtavaa! Kissaämmä on hyvä ämmä! 😀

 8. Anonymous says: Vastaa

  Sulla on sydän kohdallaan! <3

  -Elena

 9. Anonymous says: Vastaa

  Rispektit täältäkin. Pitää ottaa susta esimerkkiä!

  -Alisa

 10. Nostan täällä kuvitteellista hattua sinulle…

 11. Juu-u, hyväntekeväisyystyötä on tullut tehtyä paljon, monessa muodossa, ihmisille ja eläimille. Jopa Blackie on tehnyt oman osuutensa, käynyt vanhuksia ja sairaita ilahduttamassa laitoksissa:) Suloinen vetonaulani:)

  Suomi on vähän kylmäntahkea maa monessakin mielessä, yksinäisyyttä on paljon, joten työsi on äärimmäisen äärimmäisen arvokasta!!
  -Helena ja Blackie-

 12. Voi ku hienoa! Itse olen miettinyt samaa että olisi ihana osallistua tuollaiseen toimintaan. Pidän vanhusten kanssa olemisesta, heillä on mielenkiintoisia juttuja ja melkein 20 vuotta olen elänyt ilman mummojani ja pappojani joten ainakun joku herttainen vanhus tulee juttelemaan niin tekee mieli halata heitä <3

Vastaa