Meidän joulukalenterit 2019

NO NIIN, tänään on ensimmäinen joulukuuta! Ja heräsin siihen ajatukseen, että en ole vielä esitellyt täällä joulukalentereitani! Ja ajattelin itse asiassa esitellä tällä kertaa meidän KAIKKIEN joulukalenterit, kun ovat niin hienoja. Aloitetaan toki mun kalentereista:

Kaikista näistä hienoin on ehdottomasti tämä MACin kalenteri. Tosi kivaa vaihtelua tämä ainakin ja uskon, että sisällöstä ainakin suurin osa tulee omaan käyttöön. Tilasin tän lopulta Lookfantasticilta, vaikka aluksi tän Kicksillä nähtyäni mietin, että en tätä ehkä halua tai lähinnä raaski ostaa. Tulin kuitenkin katumapäälle ja hyvä niin! On muuten sairaan tyylikkään näköinenkin, vau.

Tän Kicksin kalenterin sain pr-toimiston tilaisuudesta ja tän meinasin ostaa aiemmin Kicksillä käydessäni! Tykkään tosi paljon MON|SUN ja Budgie -merkkien jutuista, joten oon tosi innoissani tän suhteen, ja tän sisällöstä en tiedä etukäteen yhtään mitään! Jännää!

Jee, oon tosi tyytyväinen tän vuoden kosmejoulukalentereihini! Sisällöt laitan joka päivä Instastoryyn! Yritän jo heti aamulla ehtiä avata ja kuvata luukut.

Toki myös muilla perheenjäsenilläni on joulukalenterit, mun ostamia nämäkin! Amandalle ostin tän Pipsa Possu -joulukalenterin, vaikka epäilenpä, että kaikki luukut avataan heti… jokaisessa luukussa on pieni kirja. Amanda ei kyllä ole mikään suuri Pipsa Possu -fani, vielä ainakaan. Amanda muuten sanoo ”Pissa Possu”.

Miehelle tilasin (tai oikeastaan Amanda tilasi isänpäivälahjaksi) The Spirit Co.:sta viskijoulukalenterin! Ihan isänpäiväksi tää ei ehtinyt, mutta ennen joulukuuta kuiteskin. Mies tykkäsi lahjastaan.

Olisko kiinnostusta lukea täällä blogissakin jotain arviota näiden kosmejoulukalenterien sisällöstä?

8 Comment

 1. Ihanat kalenterit! 💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tykkään!!!

 2. MACin kalenterin sisältö kiinnostaisi lukea, jos haluaisit tehdä loppuyhteenvedon ja arvostelun 🙂 Mie olin alussa sitä tilaamassa, mutta sisällöstä about puolet lähtisi siltä istumalta kiertoon niin mietin sit onko järkeä ostaa. Hankkisko sillä hinnalla kuitenkin vain mieluisat tuotteet MACilta. Kyllä tuo vähän kirvelee kun se on niiiin kaunis ulkoasultaan. Olis tehnyt kyllä mieli 🙂 mulla on vaan LF kalenteri joka aloitti vahvasti Morphen paletilla <3 olis tehnyt mieli hankkia joku toinenkin kosmekalenteri mutta ollaanko tässä ruettu ihan ahneiksi…kalliita ovat ostaa 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Mäkin vähän vilkuilin MACin sisältöä, silleen nopeesti ja puoliks. 😀 Oli siellä joo ainakin pari juttua, jotka lähtee samantien eteenpäin. Mutta on kyllä tän vuoden kaunein kalenteri. <3 Teen arvostelun sisällöstä!

   Joo, meinasin tilata LF:n ihan vaan ton paletin takia! 😀

   Ja samaa mieltä, olis tehnyt mieli ostaa joku toinenkin, ahneiksi tulee näiden suhteen. Onneksi tää Kicks ilahdutti! <3

 3. Jezba says: Vastaa

  Ei vitsi en oo tiennytkään tommosista whiski-kalentereista. Oma mies on rommien ystävä, tuolta näköjään löytyy semmoisiakin. Voisi ensi vuonna tilata hänel semmoisen joululahjaksi, oliko tossa kuinka kalliit postikulut?
  Itseltä löytyy LF:n ja Lumenen kalenterit, oon molemmista tosi paljon tykännyt. LF mulla oli viime vuonnakin, ja se oli ihan parasta. Lumene nyt ekaa kertaa, kovin sitäkin aina kehutaan ja lumenen tuotteista tykkään kyllä.

  1. Jezba says: Vastaa

   Niin ja meniks tästä jotain tulleja?

   1. Kissis says: Vastaa

    Ei ollut tulleja. Ovelle toimitus DPD:lla.

  2. Kissis says: Vastaa

   Kalenteri maksoi yhteensä 178,75 puntaa, tästä summasta postarit oli 24 puntaa. Joo tuol on kyllä laaja valikoima ja supernopea ja hyvä asiakaspalvelu. Yks toinenkin verkkokauppa noita möi kympin halvemmalla mut sivusto vaikutti jotenkin epäilyttävältä 😀

   Lumenen taidan kyl ostaa ens vuonna! Ja ehkä LF:n taas!

Vastaa