Ei kaduta, MUTTA…

Krhm. Aloitin tänään Intian tuhojen korjaamisen vierailemalla Hämeentiellä sijaitsevassa tatuointistudio Liskogalleriassa. Olen kuullut paikasta paljon hyvää ja uskon, että yllätyn iloisesti kahden viikon päästä, kun menen seuraavan kerran luonnosaikaan tapaamaan uudelleen tatuoija-Mattia.

Joo, siis en edelleenkään kadu Intiassa ottamaani tatuointia, mutta jotain sille nyt vaan on tehtävä. Ja niin sille toivottavasti tehdäänkin, tatuointiaika on varattu 27.6., eli just silloin superkiireisenä muuttoviikkona…huhhuh. No mutta aikaa siihen ei pitäisi paria tuntia enempää mennä. Pitää tietenkin vähän muuttohommissa varoa kättä.

Työkaverini kysyi eilen, olinko kenties kännissä, kun otin tatuoinnin Intiassa ja vastaus on että ei, en ollut. Kuvaa olisin tietenkin voinut miettiä hieman kauemmin kuin pari minuuttia, mutta ehkä se nyt sitten muokkautuu edes hieman kivemman näköiseksi. En sitä kuitenkaan halua poistattaa, sillä kuitenkin pidän siitä ja se on muisto, mutta kai sitä nyt muistoakin saa hieman kaunistaa, vai?

No, naurakaa vaan ihan vapaasti! 😀 Kyllä minä kestän!!

22 Comment

 1. Eikös sitä aika monet ihmiset muokkaa entisiä tatuointejaan, joten mikset sä saisi tehdä samaa :).
  Toivottavasti tulee sitten mieleinen :).

  1. Joo, eiköhän, parempi ainakin 🙂

 2. Merja says: Vastaa

  Mun eka ja toka tatska on sellasia joita haluaisin jollain tavalla muokata. Tai no tokan tatskan voisin vaikka peittää ihan kokonaan uudella tatuoinnilla. Kun vaan ois varaa.

  1. Mun eka nyt vaan…on. En jaksa sille tehdä mitään varmaan koskaan. 😀

 3. Ruu says: Vastaa

  Mikä siinä tatskassa on vikana ? vai muokkaatko muuten vaan ? ja ainakin menet huippu mestaan korjauttamaan 🙂

  1. No ei vaan miellytä niin paljon kuin haluaisin ja haluan siitä hieman erilaisen. Kiva kuulla että on huippu 😀

 4. Tarvitaan kunnon kuva tatskasta, muuten ei voi tietää onko aihetta pilkkaan 🙂

  1. Hahhah, ei tuu muuten siitä korjatustakaan! 😀

  2. Boooo! 🙂

  3. Nii-i 😛

 5. Myy says: Vastaa

  Mäkin vaadin kuvaa, että voi pilkata 😉

  Mulla on yksi peitekuva, mutta alla oleva on otettu 15-kesäisenä ja voin sentään vedota siihen. Hienot vyöruusut siihen päälle läiskästiin Legacyssa. Nykyään osataan onneksi tehdä peitekuvia, jotka ei näytä peitekuvilta 🙂

  1. Joo no tästä nyt ei tuu ihan niinkään täysin PEITEkuva, vaan enempi muokataan nykyistä…oikeaan suuntaan 😀

 6. Mä halusin korjata mun tatuoinnin aika noppaa sen jälkeen kun sen otin. Siitä on nyt 10 vuotta.. unohdan vaan aina koko paskan olemassaolon kun en ikinä näe sitä

  1. Jep, no sehän siinä onkin kun sitä pitää katella jatkuvasti joka helkkarin päivä. 😀 Et toisaalta, ihan sama mikä kuva se on, alkaa vituttaa silti!

 7. Mä en ole tainnut käydä muokkaamassa yhtäkään tatuointia. Eiku hei, otin mä jalkapöytiin peitekuvat ekojen epämääräisten härpäkkeiden päälle! Jaa. No kai mä sit oon jotain tehnyt. Jotain pieniä korjauksia tuli tehtyä myös oikean ranteen tähteen ja sitä seuraavaan tekstiin, mutta muuten ei vissiin mitään. Enkä koe että erityisemmin tarvetta olis. Jotain hienosäätöä, mut ne on sellasia ”tän kohdan vois värittää mustaks” -juttuja, jotka vois hoitaa samalla kun ottaa uutta kuvaa. Ei, mulle sellaset 20+n tatuointia ei riitä, ei sit millään.

  Eli siis long story short, ei oo mitään nauramista tai väärää jos haluaa korjauttaa/muutella tatuointiaan! Etenkin kun et peitä sitä kokonaan, hehe. Muistonahan se silti säilyy. Toivottavasti tulee mieluinen!

  1. No mä tavallaan koen tatuoinnit vahvasti ”sen tietyn hetken” jutuksi, mutta tavallaan kun kuva on kuitenkin todella näkyvällä paikalla ja sitä kommentoidaan jatkuvasti, niin…siihen kiinnittää enemmän itsekin huomiota ja se alkaa helposti mietityttää.

   En ole siis peittämässä kokonaan, ainoastaan muokkaamassa enemmän ”mun tyyliseksi”, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan…eli kohta mulla on varmaan koko käsi täynnä tatskaa 😀

  2. Heh, mäkin taisin harhautua puhumaan peitekuvista siksi kun joku niistä tuolla oli maininnut. Useammat ihmiset sais ennemmin kyllä ”muokata” mielestään rumia/hirveitä/räkäsiä/huonoja tatuointeja mieluisikseen kuin kokonaan peittää. Eli pisteet sulle! Lisää pisteitä ropisee jos sulla on kohta joku ranteesta ylöspäin lähtevä half-sleeve -tatuointi. :’DD

  3. No se on sit seuraava askel. 😀

 8. lil says: Vastaa

  Liskogalleria on kuulemma kyllä ihan mahtava paikka, joten toivottavasti korjausten jälkeen tatska on todellakin mieleinen!

  Miten muuten hoidit ajanvarauksen Liskogalleriasta? Kävelitkö vain sisään vai soitiko vai miten? Pitäisi itsekin korjauttaa vanhaa tatuointia ja olen kuullut, että Liskogalleriaan on pitkät jonot.

  1. Kävelin ihan sisään, kuten nettisivuillaankin kehottavat tekemään. 🙂 Vilinää ja vilskettä siellä riitti, mutta ihan heti sain palvelua! Ennakkomaksu on 50 euroa ja loput maksetaan sitten kun kuva on tehty. Ja arvostan, että lisäksi on tällainen luonnosaika viikkoa ennen tatuointiaikaa joka annetaan automaattisesti. Blue Dragon Tattoossa moista ei ollutkaan ainakaan silloin 8 v sitten, jossa otin ekan…vaikka kaikkeahan tietenkin kysymälläkin (ja lisää maksamalla) varmasti saa…

   Ajan sain tosiaan loppukuulle, joten ei nyt mitenkään kovin pitkä aika odottaa, tosin riippuu varmasti työn määrästäkin, tässä nyt ei pitäisi kovin kauaa mennä.

 9. Sanja says: Vastaa

  Matti on ihan mahtava! 🙂

  1. Kivaa! 😀

Vastaa