Matkahaaste

Sain ihkaekan blogihaasteen Mikaelalta ja ilahtumisen jälkeen iski pieni vitutus, sillä taas muistin, että niin monet matkakuvat lähtivät vuosi sitten kotonani vierailleen murtovarkaan matkaan (sillä sinne meni meitsin HP:n miniläppäri, jolla ko. kuvat olivat). No mutta, näillä harvoilla jäljelle jääneillä pitää pärjätä! (Ja pahoitteluni, että kuvat ovat nyt pieniä, eivätkä täytä blogimaailman laatuvaatimuksia.)

1. Ikimuistoisin kohde tähän mennessä

Olen tehnyt todella erilaisia reissuja ympäri maailmaa, ja mun pitää tässä kohdassa mainita kolme: Etelä-Afrikka, Kuuba ja Italia/Rooma, kaikki eri syistä. Lisäksi New York ja Peking olivat myös todella ikimuistoisia, mutta näillä aiemmin mainituilla kolmella nyt mennään:

ETELÄ-AFRIKKA. Olin jo pitkään haaveillut matkasta Kapkaupunkiin ja sen lisäksi pääsin myös mm. St.Luciaan, joka oli aivan ihana ja täysin eläimien ympäröimä, virtahevot kävivät iltaisin juomassa hotellin uima-altaasta vettä! Pääsin kahden viikon Etelä-Afrikan reissulla kahteen eri luonnonpuistoon ja näin niin paljon villieläimiä, etten voi vieläkään uskoa. Seeprat, kirahvit, virtahevot, sarvikuonot, hyeenat, leijonat…kaikki hyppelivät aivan parin metrin päässä. Kapkaupungissa oli myös yllä olevassa kuvassa näkyviä ihania pingviinejä. Tällä reissulla olin kaksi vuotta sitten, 2009.
KUUBA. Olimme vuonna 2005 isommalla porukalla kaksi viikkoa Kuubassa rantalomalla, Guardalavacassa. Tarkoituksena siis vain rehellinen rannalla löhöily ja arskan ottaminen. Tämä reissu oli tärkeä siksi, että ko. huippuporukan kesken ei ole vastaavia matkoja enää tullut lasten ym. takia. Ja joka ikinen päivä oli juuri tuollainen kuin yllä kuvassa, aurinko paistoi ja oli +30. Olin myös veneretkellä, enkä ole koskaan eläissäni tullut niin merisairaaksi, mutta lopulta pääsin toteuttamaan yhden unelmistani: uin delfiinien kanssa. Hirmuisen sympaattisia eläimiä.
ITALIA/ROOMA. Olin käynyt Roomassa aiemminkin, mutta vuonna 2007 lähdin sinne kesällä viikoksi poikaystävän kanssa. Reissu oli ikimuistoinen siksi, että siellä minua kosittiin. ^___^ Rooma on valtavan ihana kaupunki, vielä kun saisi ne jatkuvasti ja joka asiassa huijaavat italialaiset sieltä pois. >:)

2. Hauskin matkamuisto

Ilmeisesti tällä siis ei tarkoitettu mitään esinettä…? No, viimeksi New Yorkissa v. 2009 käydessäni satuin sattumalta Remember Me – elokuvan kuvauspaikalle, ja näin nämä starat: Robert Pattinson, Pierce Brosnan ja Emilie de Ravin. IIK, IIK, IIIIK! 🙂 Tästä on olemassa videokuvaa todisteeksi, jonka löydätte tästä ! Huomioikaa myös jonkun tytön supersöpö tatska!

Ja se leffahan (IMDb 7.1)  piti toki käydä vilkuilemassa heti sen saavuttua leffateattereihin!

3. Upein luontokohde jossa olet käynyt tai haluaisit käydä

Malediivit on olleet yksi upeimmista, olimme Kuredulla tasan vuosi sitten. Niiden tulevan uppoamisen pystyi jo havaitsemaan, osa Kuredusta oli osan ajasta kokonaan veden peitossa, hurjaa. Intian valtameri on niin älyttömän kaunis. Ja tuolla niin älyttömän lämmin. <3

Haluaisin johonkin viidakkoon!!

4. Paras ranta, jolla olet ollut

Tähänkin pitää vastata, että Malediivit. Eipä siellä Kuredulla muuta ollutkaan, kuin rantaa! Eikä haitannut! Yhtään!

5. Kohde, johon et ihastunut

Egyptin rantalomakohteet. 🙁 Jos vielä Egyptiin menen, niin sitten uudelleen Kairoon!

Voisin tämän haasteen heittää näille ihanille tyttösille: Miia, ja Noora ! Ja muutkin saavat tottakai osallistua.

2 Comment

  1. Mahtavia lomakuvia 🙂 Ja mikä ajoitus tähtibongailulle!

  2. Niinpä! 😀

Vastaa