Stressidödö

Kun työkaveri tuossa viikko sitten aneli minua menemään puolestaan infoon, jossa tarjolla olisi mm. niskahierontaa, en millään hennonnut kieltäytyä. Kyseessä oli Nivean Stress Protect -anti-perspirantteja esittelevä aamuinfo, jossa tarkoitus oli vaan relata hedelmiä syöden ja hieronnasta nauttien. Paikalla tosiaan oli neljä koulutettua hierojaa ja mikäs voisikaan olla parempi tapa aloittaa työaamu. Vähän hissuttelua se hieronta oli mun makuun, mutta ihan hyvältä tuntui joka tapauksessa.

Olen visusti sitä mieltä, että olen deodoranttini tässä elämässäni löytänyt. Olen siitä kirjoittanutkin, täällä näin. Neutralia parempaa ei oo, ei tuu. Ja pakko myöntää, että Nivean dödöistä olen pitänyt kaikista vähiten koskaan! Sen lisäksi että ne eivät oikeasti edes toimi, niin se ”Nivea-haju” on melkeen hien hajuakin kamalampaa…Silti taas jälleen kerran päätin antaa mahdollisuuden Nivean uutuusdödölle, jonka tarkoitus olisi toimia myös stressaavissa tilanteissa. Infossa kävi muuten ilmi jostain tutkimustuloksista, että kotona naisia stressaa eniten MIES. Ja ruuanlaitto. Niin, että näitä kahta suurta stressitekijää vastaan on nyt sitten olemassa edes dödö! Kyllä meitä naisia nyt hemmotellaan!

Siis deodorantti joko pitää tai sitten ei. Ja sitä mitataan mielestäni just eniten silloin, kun on stressiä, jänskiä tilanteita ja ehkäpä myös kiire. Hikijumpassa saakin (pitääkin!) hikoilla, silloin on tosin ihan kiva jos se hiki ei kuitenkaan haise ihan hirveästi hieltä. Mutta ei myöskään Nivealta.

Tätä StressiNiveaa kokeiltuani tulin siihen tulokseen, että kaikista kokeilemistani Niveoista tämä suihke piti kaikista parhaiten, mutta on silti Nivea. Eli haisee Nivealta, viimeistään sitten kun pettää. Eikä vaan pidä läheskään niin hyvin kuin se Neutral, johon voi luottaa joka tilanteessa, stressistä jumppiin.

Nämä miesten stressiNiveat tuoksuvat muuten ainakin pullosta nuuhkaistuna ihan miehekkäiltä, eivät lainkaan Niveamaisilta…ihan epistä.

P.S. Ai niin. Miten sitten stressihikoilu eroaa muusta hikoilusta? Tähän ei saatu oikein kunnollista vastausta. Joten: en tiedä.

27 Comment

 1. En mäkään tiedä, mutta olen huomannut, että dödöjen kompastuskivi on itselläni ennemmin tosiaan ne stressaavat tai jänskät tilanteet kuin kunnon hikiliikunta.

  Mulla Niveat on pitäneet ihan hyvin, mutta on vaan niin perustylsää markettikamaa, että etsin mieluummin jotain muuta. Silloin tällöin tulee ostettua, jos dödö on unohtunut ja on pakko napata kiskalta tai pikkukaupasta joku.

  1. Joo, totta. Tai ehkä jumpassa se hikoilu on jotenkin odotettua ja normaalia? 😀

 2. nea says: Vastaa

  On muuten tieteellinen tutkimustulos, että oliko se nyt 30% naisista on sellaisia joiden hiki ei haise lainkaan, mutta tätä ei tietenkään mainosteta, ettei markkinat kärsi 😀 Mä en ole enää vuosiin käyttänyt dödöä, mutta oli se aika pelottavaa lopettaa kun ajatteli, että jos ei vaan huomaa, että haiseekin ;D

  1. Niin no siis HIKI ei haise, vaan hiki yhdistettynä bakteereihin iholla haisee. 🙂

   Ja et sä kyllä mun nenään oo ainakaan haissu! 😀

 3. Mohn says: Vastaa

  Olisko stressihiki semmoinen salamannopea ”hiki pintaan sekunnissa”-reaktio?

  Minua ainakin mies stressaa kotona välillä ihan kympillä. Varsinkin silloin, kun tuntuu, että se kuuluu johonkin outoon lajiin jostain ulkoavaruuden oudolta planeetalta. Se ei tosin ole mitään stressihikeä aiheuttavaa stressiä…

  Olen ollut huomaavinani, että stressihikoilen ainakin silloin, kun musta tuntuu, että dödö ei oikein pidä. o_O

  1. Niin, onhan se jotenkin erilaista hikoilua, mutta en tiedä miten deodorantti voisi jotenkin eri tavalla reagoida…hiki kuin hiki!

   Ja sama täällä!

 4. Ruu says: Vastaa

  tuo kainalolle omaa stressin hoitoa dödö on jotenkin niin naurettavaa, dödö dödönä. 😀 Kuitenkin sen dödön idean pitäisi olla se että se pitää tilanteessa kun tilanteessa, niin jotenkin tuo erityinen pito stressin kohdalla saa sen kuulostamaan siltä että se saattaisi jossain muussa perustilanteessa pettää, eikä tuo nivea iske oikein muutenkaan.

  1. Joo ihan höpöhöpöähän tuo on.

   Nivealla on kyllä kaikkea muuta hyvää, esim. kosteusvoiteet ovat aina todella hyviä. Ja niiden tuoksua rakastan. <3

 5. Myy says: Vastaa

  Nivean dödöt on aina ollut jotenkin tunkkaisia. En tykkää.

  Mä urheilen mielummin ihan ilman dödöä. Jos tiedän meneväni tunnin lenkille ja sen jälkeen suihkuun, niin jätän dödön pois. Jostain se hiki kuitenkin puskee läpi ja mielummin paita märkänä kuin jatkuvasti hikeä valuva naama 🙂

  1. Hmm. En oo dödöjen kans huomannu tommosta, että hikoilis muualta. Kun otin aikoinaan botoxia hikoiluun, hikoilin kyllä selkeästi liikaa muualta. En mitenkään pahasti, mutta kuitenkin niin, että sen huomasin.

 6. Sonia says: Vastaa

  Siis pahin hiki tulee silloin, kun stressaa, onko dödö pettänyt ja nuuhkii salaa jossain kainaloitaan kolmen sekunnin välein. 😀 Se on hirveetä.

  1. Totta. 😀 Tosin mulla ei oo enää tämmöstä kun Neutral se vaan toimii. Tai sit en enää huomaa haisevani…tai oon oppinu luottamaan deodoranttiini ja en pelkää sen pettävän niin se ei petä? Ähh. Nojoo. Kuiteski.

 7. Nina says: Vastaa

  Yyh, tunnistan ”Nivea-hajun” :/

  1. Joo 🙁

 8. Ihana et joku muukin ällöää ”nivean hajua” 🙂

  1. KAIKKI.

 9. essim says: Vastaa

  Mä en oo muuten Roaccutan kuurin jälkeen hikoillut ollenkaan, tai ainakaan ei oo kainalot ikinä märät eikä paidat haise millekään (tai sit mun hajuaisti on huonontunut). Sen vuoksi harvemmin tulee ikinä mietittyä onko dödö hyvä vai huono, ostan vaan jotain suht mietoa ja hyväntuoksuista. Viimeksi ostin Garnierin dödöä, jonka ei pitäisi jättää niitä ärsyttäviä valkoisia jälkiä vaatteisiin, mut kyllä vaan jättää!

  1. Hmm, en tiedä oisko toi vaikuttanut jotenkin muhun. Kuurin aikana hikoilin kasvoista paljon, ja kuuma kesä siihen päälle, ÄRSYTTI.

 10. Mäkin oon vannoutunut Neutral-fani, ihan parasta ja hinta-laatu -suhde on lyömätön! Nivea haju on kyllä karmee, ja jotenkin kun se sama haju on ollut olemassa niin kauan kuin ihmiskuntakin, niin.. :/

  1. Haha 😀 Jep Neutral parasta.

 11. karo says: Vastaa

  ah oon käyttäny Neutralia siitä asti ku sitä suosittelit viimeks ja ei oo kyllä tullu mieleenkää vaihtaa mihkää muuhu ! Neutral ♥

  1. Kiva kuulla! 🙂 Enkä ihmettele yhtään, sillä mäkään en vaihda.

 12. Mun pitikin jossain vaiheessa kiittää siitä et vinkkasit siitä Neutral-ista, ihan huippu! (tosin en oo kyllä sitä tällä Hurrilandiassa nähnyt, ja tottakai se on ihan finaalissa yhyy (hyvä syy reissata Helsinkiin kohta?))

  Ja joo, en ole yhtään yllättynyt siitä, että miehet aiheuttavat eniten stressiä. Niille pitäis olla manuaalit. Niillähän on jatkuvasti jotain helvetin pms-oireita. Terv. Äijäongelmia deluxe.

  1. Niin on ihan huippu. Jotenkin hassua, että noin halpa ja ”tavallinen” voi olla se paras.

  2. Nina says: Vastaa

   Okei seuraava dödöostokseni on näköjään Neutral.

  3. Todellakin!

 13. Stressihiki on ainakin mulla sellaista todella pistävän hajuista hikeä, johon ei sitten auta mikään kun se iskee. Todella jänskissä tilanteissa sitä sattuu tapahtumaan. Moni onnekas ei varmasti sellaisesta kärsikään, inhottava vaiva se kyllä on. :/

Vastaa