La Shelfin peltipurkit

Aiemmassa postauksessani ihastelin näpsäköitä peltipurkkeja eri väreissä. Niistä tuli lukijoiltani muutama kysely, ja lupasin palata asiaan myöhemmin, kun saan tietoa purkkien saatavuudesta. La Shelfin uudet nettisivut avautuivat äskettäin osoitteessa www.lashelf.se , ja tuolta voi käydä purkkeja katselemassa tarkemmin. On siellä muutakin kivaa!

Itse purkkeja voi kuitenkin Suomessa asuvat kysellä Design Isabellasta, www.design-isabella.com , Facebook-sivujen mukaan muutamia purkkeja pitäisi vielä olla saatavana, väreinä musta, valkoinen, punainen ja vihreä. Hinta on 13,80 euroa tsibale + postikulut. Itse varasin jo pari purkkia! 🙂 Kuvan vaaleanpunainen purkkikin on muuten tulossa Design Isabellan valikoimaan, on se söpö!

1 Comment

  1. Oi että!
    Ovat kyllä kivan näköisiä purkkeja!! Melkein tekisi mieli varata myös :D.

Vastaa