Lasipalatsi Design Markets

Tästä on varmasti jo nyt about joka toisessa blogissa postausta, mutta nytpäs on sitten täälläkin! Kävin nimittäin tänään Lasipalatsi Design Marketsissa jo heti sen avauduttua yleisölle, kello viiden (kahvin, ei teen!) jälkeen. Olin odottanut tapahtumaa jo jonkin aikaa, ja etenkin sen jälkeen kun luin, että löydän sieltä myös Poola Katarynan, jonka puuhenkareita olen himoinnut jo jonkin aikaa. Ne siis suunnittelin sieltä ainakin nappaavani matkaan, kumpaakin yhden.

Mutta pöh ja pah, näitä henkareita ei sitten tietenkään siellä ollut. Mutta ystävällisesti ottivat tietoni ylös ja lupasivat jo heti huomiseksi tuoda sellaiset mulle paikan päälle! Eli huomenna siis uudestaan…Tuo pieni kissalaukkukin on muuten aika hauska!

Kyseinen tapahtuma kokoaa siis suureen telttaan joukon nuoria suunnittelijoita, jotka siellä myyvät tuotteitaan. Vitsit että rakastan tämmöisiä tapahtumia! Näistä tekee aina väistämättä löytöjä tai ainakin näkee kaikkea ihanaa.

Koruja oli myynnissä paljon, toinen toistaan ihastuttavampia tai hassumpia. Ihan varmasti jokaiselle jotain. Käteistä kannattaa varata mukaan, sillä joka kojussa ei ole mahdollista maksaa kortilla…nimim. Pankkiautomaatille juossut.

Ja niinhän se aina tällaisissa on, että tulee ostaneeksi jotain (yleensä just sen korun), jota ei välttämättä koskaan tule edes käyttämään. Mutta meneepähän rahat ainakin hyvään tarkoitukseen, nuoria suomalaisia suunnittelijoita pitääkin tukea! Tällä kertaa ostin jotain yllä näkyvästä kojusta…tästä lisää postauksen lopussa…

Tutun naaman bongasin siinä vaiheessa, kun olin jo kiireellä poistumassa teltasta (kello oli jo liikaa ja pojat kotona nälkäisinä odottamassa), elikkäs Natahan se siellä oli Costossa myyntihommissa! Jäin hetkeksi odottelemaan mutta Natan kimpussa oli niin innokas asiakas, että lopulta luovutin ja päätin yrittää huomenna uudestaan, jos vaan Nata siellä vielä on. Ja jos vaan uskallan, siis. Mitään salakuvaa en Natasta sentäs kehdannut ottaa, liian härskiä olis semmonen toiminta. Vaikka Natahan on kyllä niin kaunis ja hehkeä aina!

Teltassa olisi kyllä saanut aikaa vietettyä tovin jos toisenkin, mutta yritin kuitenkin selvitä aika pikaisesti ulos, mm. surkean rahatilanteenkin takia…ja niiden poikien masukurinan, jonka melkein korvissani kuulin.

Väkeä oli paljon! Sijainti kun on niin hyvä, sinne tietty eksyy porukkaa väkisinkin ohikulkumatkallaan. Paikalla oli myös dj soittamassa musaa. En kyllä yhtään muista, millaista!

PaaPii Design on ihana! Teki mieli ostaa joku pehmo, lapsettaa!

Ostin kuitenkin vain tämän kivan käsintehdyn, nahkaisen käsikorun Uniqecolta, ja veikkaan että tämä ei kyllä jää ihan käyttämättä! Pidän.

Kiinnostaako teitä kyseinen tapahtuma yhtään tai vastaavat yleensä? Ja oletteko menossa tai olitteko kenties jo?

Täältä voitte muuten tsekata suoraan listan tuotemerkeistä! Mut mä meen tosiaan huomenna uusiks, heh!

Lasipalatsi Design Markets

Lasipalatsin aukiolla 1.-4.8.2012

ke 1.8. klo 17-20
to 2.8. klo 12-20
pe 3.8. klo 12-20
la 4.8. klo 12-18

18 Comment

 1. Olisin todellakin mennyt! Pahuuuuus ku oli ihan väärä päivä lähteä kotiin :(( Yhyy niisk jne

  1. Joo, supermälsää 🙁

 2. Annie says: Vastaa

  No tää on just niitä asioita, minkä takia tylsistyttää asua sen verran kaukana Helsingistä, että ei ihan ex temporee pysty järjestämään itseään sinne. Todella mielelläni käyn tällaisissa tapahtumissa, ja aina samalla haaveilen omasta myyntikojustani… ja tietty vakoilen vähän muiden ideoita 😀 Koruja siis joskus haluan myydä, kunhan ensin koulussa opin tarpeeksi ja löydän oman juttuni. Plaah, tahtoo kans!

  1. No nettikauppa sit pystyyn vaan, tuun heti ostoksille! 🙂

 3. No minä kuulin tästä itse asiassa nyt ensimmäisen kerran, mutta asunkin täällä pohjoisessa kaukana sivistyksestä. 😀 Harmi kyllä, niin paljon kaikkea ihanaa siellä näyttää olevan tarjolla. Ja minäkin olen ihastellut noita PaaPii Designin pehmoja ja miettinyt kehtaisiko sellaisen ostaa ihan kahden aikuisen ihmisen kotiin. 🙂

  1. Kyl kehtaa ostaa! Aikuiset niitä kai lähinnä itselleen ostavatkin. 😛 Etenkin ne Bambit on iiiihania. <3 Siellä oli niitäkin, mutta eivät nyt näy kuvassa kun olivat lattialla korissa vähän huonossa valossa, höh.

  2. Meillä asuu yksi PaaPiin pöllö 2 aikuisen taloudessa 🙂 Ihan olohuoneen sohvalla nököttääpi. Toimii myös päikkärityynynä.

   Ihastuin noihin vuos sitten asuntomessuilla jo, oisin halunnu bambinkin!

 4. Myy says: Vastaa

  Höh, multa oli mennyt tämmönen ihan ohi. Ja palloilin tänään toimettomana keskustassa, tosin liian aikasin aukeamisen suhteen. 🙂

  1. No on sul viel aikaa mennä! 🙂

 5. Petri says: Vastaa

  Tällaisia hömppätapahtumia ei kyllä tule ikävä. :/ Näen jo itseni etsimässä lokoisaa tuolia johon istahtaa.

  Itsehän kävin viimeinkin Temppeliaukion kirkossa, kun oli vähän ylimääräistä aikaa ennen leffan alkua. Asuttiin siinä vieressä 8 vuotta ja heti kun sieltä muuttaa pois niin sitten tulee vasta käytyä. Ja hieno paikkahan se oli! Urut soi ja japanilaiset antoivat kameroidensa laulaa.

  1. Joo eiks o kiva ku ei enää tarvii!

 6. Uuuuhh… Tuon norsukorun (3. kuva alhaalta laskettuna) ottaisin vaikka heti itselleni <3 Kaikkea muutakin ihanaa näkyy olevan, tuo ostamasi rannekorukin on kaunis!

  1. Paljon perhosaiheisia koruja oli useammassakin kojussa! Mainitsemasi norsukoru on annielinan: http://annielinakorut.blogspot.fi/

 7. Voi vittu,noin ihania juttuja ja minä täällä susirajan takana..

  1. 😀

 8. Yhy yhy yhy, miks pitää asua täällä hevonperseessä ku siellä Helsingissä on aina kaikkee kivaa. En ala :/

  1. 🙁

 9. Anonymous says: Vastaa

  Hello, I check your new stuff on a regular basis.
  Your story-telling style is awesome, keep it
  up!
  My webpage :: Kaza

Vastaa