HYTTYSHÄTISTIN

Nyt ollaan tärkeän asian äärellä! Taannoisessa pr-toimiston pressipäivässä tutustuin Moomin-tuotteisiin, joista itselleni kiinnostavimpana koin Hyttyshätistimen! En ole täällä onneksi vielä suht hyttysettömässä (onks tää edes oikea sana?) etelä-Suomessa päässyt kokeilemaan tämän tehoa oikeasti, mutta Mikkelin mustikkahyttysmetsät pian kutsuvat ja TAATUSTI laitan tällaisen hyttyshätistimen hiusteni ympärille ennen metsään menoa!

Moomin Hyttyshätistin on innovaatio, joka on siis paitsi tällainen wannabe-invisibobble, niin myös hyttyskarkotin. Hyttyshätistin koostuu 100% luonnollisista ainesosista: kurjenpolvesta, sitruunaruohosta, piparmintusta ja laventelista, ja nämä yhdessä kuulemma karkottavat hyttysiä. Ja kyllä, olen erittäin skeptinen tämän suhteen! Eihän joku voimakas, ns. OIKEA myrkky-hyttys-suihkekaan kunnolla toimi ja nehän haisevat ihan helkkarin pahalta, niin entäs sitten tämmöinen pieni hiusponnari? Hyttysbobble ei tuoksu pahalta, vaan lähinnä, hmm, jännältä. Enemmän kyllä epäilen, että tämä pitää Mikkelin hullut hyttyset loitolla.

Hiuslenksut säilyttävät tehonsa 250 tuntia suljetun pussin avaamisesta. Neljä erikseen pakattua hiuslenkkiä sisältävällä paketilla on hintaa n. 6,99 euroa ja väreinä on tämä pinkki Haisuli ja vaaleansininen Pikku Myy. Ihan hyvältä hiusponnarilta tämä kuitenkin vaikuttaa, joten pitää varmasti pätevästi hiukset pois mustikoita etsivien silmien tieltä! Näitä myy salon24.

KETÄ KIINNOSTAA? Kuka muu kärsii edes ajoittain hyttysistä?? Onko joku kenties jo kokeillut tätä?

Tuotteet saatu blogiin.

18 Comment

 1. RipRap says: Vastaa

  Vau!!! Tahtoo! Missä noita myydään?

  1. No sepäs unohtui, lisään! Eli http://www.salon24.eu !

 2. En ole kokeillut, mutta juhannuksena lähtee mökillä testiin, kerron sitten puremasaldon sen jälkeen. 😀

  1. Noni! 😀

 3. Pitääpä hankkia testiin ja ennen kaikkea pikkuiselle kummitytölle myös!

  1. No on nää söpöjä joka tapauksessa. 🙂 Ja näitä muuten saa ilman tuota hyttystorjuntaominaisuuttakin!

 4. ninni says: Vastaa

  Täällä meillä päin noita vois testata vaikka heti. Kasvimaalla oleminen tai no muutenkin ulkona istuskelu tai kalalla käynti on hermoja raastavan ärsyttävää inisevien itikka määrien takia, kun ei kuitenkaan haluaisi/toivoisi jatkuvaa tuulta tai sikamaista hellettä joka vie itikat hetkellisesti pois. Nuo pitää kyllä tilata testiin!

  1. Mä testaan ja raportoin heti, kun vaan pystyn! 🙂

 5. Kuulostaa tuota noin.. mielenkiintoiselta!
  Toimiikohan paremmin jos laittaa ranteisiin ja nilkoihin kans 😀
  Tekee kyllä mieli testata!

  1. Mietin samaa, ranteisiin niin ei ainakaan pistäis käteen, koska kädet on aina paljaana ja niihin mulla ainakin helposti metsässä iskee!! TESTAAN!

 6. Mahtava tuote, jos tämä toimii! Muutenkin käytän aina näitä hiuslenksuja, niin olisipa hyvä, jos hyttyset pysyisi iltalenkillä poissa 🙂

  1. Hehe, joo, olis kyllä ihan tuplahyöty! 😀

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Kiinnostais, ois töissä ihan kätevät jos oikeesti toimii, hieman oon kyllä skeptinen .D

 8. Hmm, joo. Täytyy kyllä testata! Tosin, skeptinen olen minäkin. En ole löytänyt vielä mitään, mikä ihan oikeasti tehoaisi hyttysiä karkoittamaan (oikeaa hyttyskarkotin odotellessa…). Mulla vielä ne pistokset yleensä turpoaa ihanan kokoisiksi. -_-

 9. Katarooma says: Vastaa

  Nä kyllä kiinnostaa. Ois käytännöllisetki frisbeegolffatessa…

 10. Tää on kyllä tosi siistin oloinen tuote!

 11. eekku says: Vastaa

  Noita pitäs saada tulin just kotipuolesta lomalta ja olen tullut sääskille allergiseksi.Kauhea allergiareaktio ja joka paikka näpyillä/rakkuloilla vaikka oon asunu yli 20v sääskien kanssa ennen kun muutin hesaan

  1. Jaiks 😮

Vastaa