Lontoon shoppailut

Sanoin jo etukäteen Lontooseen työmatkalle lähtiessäni, että YRITÄN PARHAANI, mutta tuskin siellä on kamalasti aikaa shoppailuun. Ja ei sitä aikaa ollutkaan, mutta kun on vaan niin pirun nopea ja noheva, niin kyllähän sitä aina jotain saa aikaiseksi! Olisin halunnut ostaa vaatteita, mutta taas tuli todettua, että kosmetiikkaa on niin paljon helpompi ostaa, etenkin kun aikaa on rajallinen määrä. Vaatteiden katseleminen ja sovitteleminen on vaan niin paljon isompi urakka! Kengät ostin ja ne eivät nyt näihin kuviin eksyneet, mutta muutamaa tilpehööriä lukuun ottamatta pysyttelin aika hyvin kosmetiikan puolella:

Batiste dry shampoo

Lemppari-kuivashampoomerkkini Batistea hamstrasin edelliselläkin Lontoon visiitilläni (silloin sitä ei Suomesta vielä saanutkaan) ja nytkin piti ostaa kuivashampoota mutta keskityin nyt enemmän merkin muihin kiinnostaviin tuotteisiin: hiuslakka, sähköisten hiusten taltuttaja, volyymispray ja tekstuurispray. En ole vielä kokeillut näitä, mutta uskon Batisten olevan laatua myös muissakin kuin kuivashampoissa! Ja ihanan värikkäitä putiloita!

MAC Bioderma

Matkalla lentokentälle muistin TAAS unohtaneeni kasvoveden!!! Unohdan sen AINA! Niinpä piti tehdä täsmäisku lentokentän MACille ja sopivasti siellä olikin ihana Mizz Annie töissä ja sain ostettua tän Charged water skin hydrating mistin, joka ei oikeastaan edes ole kasvovesi, mutta toimii erittäin hyvin myös sellaisena. Tätä suihkutetaan suoraan kasvoille, mutta itse suihkautan vanulappuun ja pyyhin sillä kasvot (koska ripsienpidennykset). Mulla on ollut tätä ennenkin ja ihan joo tykkään, mutta ei tää silti mene mistään itseäni miellyttävämmästä, raikastavasta kasvovedestä, joten ostin Bootsilta Bioderman puhdistavan miselliveden, joka on ollut mulla jo ahkerasti käytössä ja TYKKÄÄN IHAN ÄLYTTÖMÄSTI. Vähän harmittaa, etten ostanut mitään muuta tältä niin kovin kehutulta merkiltä. Tää on eka misellivesi, josta oikeasti pidän todella paljon, mutta johtuu ehkä siitä, että tää on ihan ku kasvovettä, heh.

Soap&Glory, Vaseline

Nämä molemmat olivat ihan täysin heräteostoksia! Soap&Gloryn kuoriva vartalon pesuaine, joka on jo käytössä ja tuoksuu ihanan pirtsakalta, sekä Vaselinen suihkutettava kosteusvoide uudessa tuoksussa aloe soothe. Tämäkin on jo käytössä! Tykkäsin paljon siitä originaalista versiosta joka tuli aikoinaan LivBoxista ja tää on ihan yhtä hyvä! Mä olen just tällaisten helppojen kosteusvoiteiden kohderyhmää…

bleach london

En olettanut Milton Keynesissa olevan MITÄÄN, mutta siellähän olikin ihan jäätävän kokoinen ostoskeskus, täynnä aivan ihania liikkeitä! Ja Boots. Eksyin vielä lähtöaamuna hieman harhailemaan sinne ja törmäsin Beach Londonin tuotteisiin. Mulle ennestään täysin tuntematon merkki, mutta koska kaikki silver-kamat kiinnostaa… Ja tällä kertaa myös pinkki! Ajattelin nimittäin seuraavaksi kokeilla jotain kevyttä pinkkiä sävyä hiuksiini ja siksi ostin kaksi Rosé-väriä ja shampoon ja hoitsikan. Saas nähdä, mitä tästä tulee!

Models Own & Real Techniques

Samaisessa Milton Keynesin ostoskeskuksessa oli iso Models Own -kynsilakkakoju ja olin niin haltioissani sen näkemisestä, että myyjä antoi mulle pari juttua kaupanpäällisiksikin, heh. Ostin kuitenkin vain kaksi neon-henkistä kynsilakkaa, jotka näyttävät itse asiassa näin ulkoapäin tasan samoilta sävyiltä ja sitä ne ovat hyvin pitkälti kynsilläkin…kumpaakin olen jo testannut, ja vähän petyin. Eivät ole kovin peittäviä koostumukseltaan, joten saa laittaa ainakin kolme kerrosta, mutta sävyt ovat kivoja. Real Techniques -meikkivoidesieniä ostin, koska toivon näiden olevan yhtä hyviä kuin kesällä Palmasta ostamani samanmuotoinen KiKon sieni. Lisäksi ostin ensimmäisen huulipunasiveltimeni!

Benefit

Lontoon Bootsilta löysin pari Benefitin minikokoista tuotetta, nämä maksoivat 5 puntaa/kpl: boi-ing peitevoide tummille silmänalusille ja eye bright -kirkastaja kulmien alle. Tykkään!!! Tää boi-ing 02 on mulle ihan täydellinen sävy ja saatan kyllä ostaa tän joskus ihan täysikokoisena. It’s potent! -silmänympärysvoide oli mulle ennestään jo tuttu, just tällaisen minikoon sain Benefitin joulukalenterista ja se oli niin riittoisa ja hyvä, että tää on hintansa arvoinen.

Too Faced Melted

Ja VIIMEINKIN löysin tän Too Facedin Melted-huulipunan sävyssä Chihuahua! Tätä on etsitty! Ja on ihan täydellinen sävy, rakastan! Oon käyttänyt tätä nyt päivittäin ostohetkestä alkaen. Too Facedia myy Lontoossa Debenhams. Valitettavasti sitä Too Facedin ihanaa Peach-palettia ei ollut enää Lontoon eikä Milton Keynesin Debenhamsissa.

Lisäksi ostin namuja, pienen hauskan muistikirjan ja uuden hienon mukin:

Mwah! Tällaisia ostoksia. Lontoo ei ole mikään halpa kaupunki, mutta ei mulla nyt kuitenkaan oikeasti ihan hirveästi rahaa mennyt, jotain alennuksia oli Bootsillakin. En ole pitkään aikaan ostanut kosmetiikkaa, joten oli ihan kivakin nyt vähän irrotella!

Oliko mitään kiinnostavaa näissä? Haluatteko tarkempaa postausta jostain tuotteesta?

16 Comment

 1. Emilia says: Vastaa

  Kuvat ja arvostelu Too Facedin Meltedistä (sijapäätteet <3) kiinnostaisi kovasti! Lontoossa on kyllä ihanaa shoppailla kosmetiikkaa 🙂

  1. Joo, voin tehdä! Mullahan on se toinenkin Melted, ymppään samaan! 🙂

 2. Anna says: Vastaa

  Oi hyvä haalinta! Mielenkiinnolla oottelen näistä sit ihan in action -arviointeja!

  1. Ai niinku KAIKISTA? 😀

 3. Lily says: Vastaa

  Olis kiva kuulla Batisteista lisää (ehkä ne joskus tulee Suomeen).

  1. Voin kirjotella niistä, testaan asap!

 4. Salla says: Vastaa

  Onko mullekin tollanen muki???? Ja Bleach Londonia????? Muhahahaaa!!

  1. Ei kyl. 😛 Nääki paino laukussa vähän too much 😀

 5. Emma says: Vastaa

  IHANIA ostoksia! Kaikki niin iloisen värisiäkin 😀 noi Batistet kiinnostaa erityisesti! Tuo Vaselinen voide tuli nyt Livboxista ja tuoksu on paljon parempi kuin siinä orkkisversiossa. Ja ihan huippu toi muki!!

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Syvää huokailua 😀 mäkin haluan shoppailemaan!

 7. Bleach Londonin varsinainen bleach on ollu mun luottotuote jo pitkaan, samoin silver shampoo, mut toi hoitoaine on sit semmosta tatinaa et se on ihan yhta helvettia saada ulos tosta pullosta. 😀

 8. Vandaalia says: Vastaa

  Oih, oon vähän kade, ihania ostoksia oot haalinut :3 Batistet kiinnostaisi muakin kuin myös sun instasta bongattu pinkki tukka ja nuo Bleachin ylläpitotuotteet! 😀

 9. Myy says: Vastaa

  Ootko kokeillu tosta Vaselinesta sitä kaakaoversiota? Se vasta onkin herkku!

  1. En oo! Mä luulin et se on kookos??

   1. Myy says: Vastaa

    Eikun ihan superherkku kaakao <3_<3

    1. En tiedä, tykkäisinkö. 😀

Vastaa