PINKIT HIUKSET

Evo Fabuloso Pro

Sanotaan, että aika kultaa muistot ja se taitaa pitää ihan paikkansa (omalla kohdallani näköjään vähän lyhyempikin aika riittää). Mun aiempi käyntini kampaajalla blogiyhteistyön merkeissä alkukeväällä ei mennyt ihan niin putkeen, mutta kun multa kysyttiin pr-toimistosta, haluanko kokeilla uutta Evo Fabuloso Pro -hiusväriä, olin jo unohtanut aiemman harmituksen. Suostuin, vaikka olin todella tyytyväinen omiin hiuksiini ja olin jo päättänyt, että jatkossa menen vain omalle, varmasti asiansa osaavalle kampaajalleni. Kummallinen on ihmismieli. Mutta nyt halusinkin jotain vähän erilaista…

Lähtötilanne oli tämä:

Blond hair

Olen viihtynyt erinomaisen hyvin viileänvaalean hiuspehkoni kanssa, en kaipaa yhtään tummia hiuksia! Edellisestä kampaamokäynnistä oli aikaa kolmisen viikkoa, joten oma sävy oli hieman päässyt jo kasvamaan, kuten kuvastakin näkyy.

Perjantaina kipaisin Kampin idHairin tiloihin, jossa ihana idHairin kouluttaja Jenni otti minut lämpimästi vastaan. Ja vaikka todella rakastankin vaaleita hiuksiani, kysäisin, mitä mieltä Jenni olis, jos laitettaiskin vähän pastellista pinkkiä. Jenni innostui ja eiku hommiin! Mulla ei ole aiemmin ollut mitään pastelliväriä hiuksissani, joten vähän jänskätti!

Evo Fabuloso Pro

Ensin hiukset pestiin, jonka jälkeen Jenni teki tarkat sekoitukset just täydellisen värin saamiseksi. Evo Fabuloso Pro on suoraväri, joka sekoitetaan hoitoaineeseen. Siksi se on myös erittäin hellävarainen hiusväri ja kuulemma sopii mainiosti herkällekin hiuspohjalle ja monille muuten hiusvärille allergisille! Väri ei sisällä hapetetta eikä ammoniakkia. Jokaiselle räätälöidään täysin oma hiusväri omien toiveiden ja tietenkin pohjavärin mukaan. Väri tuoksui todella herkulliselta ja tämä mun sekoitus myös näytti siltä:

Evo Fabuloso Pro

Monenmoista sävyä on mahdollista näillä Evo Fabuloso Pro -väreillä saada aikaiseksi! Tämä mun sävy kestää hiuksissa noin viisi-kuusi pesukertaa, mutta tän värin ihanuuteen kuuluu kotihoitoaine, joka ensin näyttää tältä:

Evo Fabuloso Pro

Ja siihen laitetaan sitten sitä omaa hiusväriä joukkoon:

Evo Fabuloso Pro

Kuinka nerokasta! Saman sävyn ylläpitäminen kotona on todella helppoa! Tätä käytetään hoitoaineen tapaan noin kerran viikossa. Ja näyttää muuten erehdyttävästi joltain smoothielta, joten varoitinkin poikaystävää kotona, ettei vaan vahingossa juo tätä (maku ei välttämättä ole niin kovin hyvä).

Pakko myöntää, että olin jotenkin oudon skeptinen lopputuloksen suhteen, jostain syystä epäilin, tarttuuko väri mun hiuksiin niin hyvin. Odotin kai vähän epätasaista lopputulosta?! Mutta kun nousin pesupaikalta ja näin pinkit hiukseni peilistä, en voinut kuin ihastella. Ja kuivauksen jälkeen vasta hyvältä näyttikin:

Pastel pink hair

Jotenkin tosi kivan vivahteikas pastellipinkki! Näistä tuli paljon räväkämmät kuin mitä odotin, mutta yllätyksekseni se ei haitannut mua yhtään! Ehkä jatkossa haluan vähän vaaleampaa pinkkiä, mutta se varmasti onnistuu värin haalenemisen myötä. Tää väri näyttää tosi erilaiselta eri valaistuksessa! Vielä kivempi tästä olis tullut, jos ei olis ollut lainkaan juurikasvua, niin olis juuretkin olleet samaa sävyä.

pink hair

Mitäs te tykkäätte? Onks pinkit hiukset kivat? Evo Fabuloso Pro -värjäyksiä on saanut jo jokusen kuukauden ajan kampaamoista, kannattaa kysellä!

12 Comment

 1. Wau! Ihanat!! <3

  1. 🙂

 2. Linda says: Vastaa

  Ooh, no nyt näyttää ja kuulostaa hyvältä! <3 Täytyy pistää korvan taakse, jos siis kerran sopii myös meille väriongelmaisille. 🙂

  1. Joo, nyt on kyllä todella hellävarainen hiusväri kyseessä!

 3. Emma says: Vastaa

  iso peukku tälle! Ihanat!

  1. :–)

 4. Salla says: Vastaa

  Siis APUA, miten voi näyttää noin eriltä eri valossa?! 😀 KUMPI on oikea?? Ts. kuva luonnonvalossa kiitos 😀

  1. No toinen on kuvattu ikkunan edessä, toinen ei. Eli varmaan jotain tolta väliltä. 🙂

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Tosi söpöt 😀 Mäkin niin violeteista latvoista vieläkin haaveilen, mut on niiiin hyvässä vaiheessa oman värin kasvatus, niin olkoon. 😀

  1. Violetit sopis varmasti hyvin!

 6. nasse says: Vastaa

  itsekin sain räikeänpinkin lämpäreen lyhkäseen mustaan tukkaani, ja tykkään kyllä! Vaikka äiti kommentoi kolmenkympin kriisistä ja vertasi kovasti koulun päättäjäisissä bongailemiinsa yläastelaisiin 😀

  Toi sun sävy on kyllä ihan superherkullinen! Toisaalta mälsää, kun nää suoravärit on niin ihania ja hoitavia ja hellävaraisia, kun se tukka kuitenkin vaatii käytännössä sen blondaamisen alle. Ainakin itse elän uskossa, ettei nuo juuri käsittelemättömään tukkaan tarttuisi, vaikka olisi kuinka vaalea oma tukka.

  1. Hehe, mullekin KIELTÄMÄTTÄ tuli mieleen vähän omat teiniajat, kun mulla oli vähän ties minkäväristä hiusta päässä. Nyt kun tää mun pinkki väri on parin pesun jälkeen vähän haalistunut, on vieläkin enemmän mun mieleen! 🙂

   Niin no tällaiset sävyt tietenkin toimivat vaan vaaleassa hiuksessa, mutta tummempaa toki on saatavilla myös. Ihan yllättävän tasainen tää sävy kyllä on, vaikka itselläkin oli paljon semmosia kellertävämpiä kohtia blondatussa päässä! Uskon, ettei tarvii olla puhkivaalennettu, että tarttuu!

Vastaa