Varmasti öljytön

oil-free makeup remover

Ripsienpidennykset ja silmämeikinpoisto = supermegaärsyttävää! Siksipä välttelen silmien meikkaamista, mikä on sekä harmi että helpotus. Harmi siksi, että meikkaaminen on kivaa ja helpotus…noh, siksi ripsienpidennykset on just niin kätevät! Mun pidennyksissä on nykyään herkkien silmien liima käytössä ja ens huoltokerralla kokeilen viimeinkin niitä volyymipidennyksiä. Teen niistä postausta kyllä sitten!

Noin puolisen viikkoa ennen pidennysten huoltoaikaa tulee aina isompi hinku käyttää luomiväriä ja rajausta, koska alkaa olla jo sen verran kalju katse. Aiemmin mulla oli jatkuvasti vaikeuksia löytää hyvä puhdistusaine silmämeikinpoistoon, koska kaikissa oli öljyä tai jos ei ollut öljyä, ei ollut tarpeeksi tehoa. Jokin aika sitten ripsihuoltajani vinkkasi mulle näistä Andrea Eye Q -merkkisistä, öljyttömistä puhdistusvanulapuista ja -pumpulipuikoista ja ovat olleet siitä asti tärkeä osa kylppärin kaapin vakiovarustusta.

oil-free make up remover

Nää meikinpoistolaput ovat siis ihan vaan öljytöntä meikinpoistoainetta sisältäviä vanulappuja. Usein tällaiset lappuset ovat siis joko täynnä öljyä tai sitten tosi kuivia, mutta nää olen kyllä havainnut ihan hyviksi. Poistavat tehokkaasti luomivärin, mutta voisivat olla ihan vähän kosteampiakin! Etenkin puolen välin jälkeen nää ihan pikkaisen kuivahtaa. Kymmenisen euroa maksaa tällainen 65 lappua sisältävä purkki. Ovat passeleita myös piilolinssien käyttäjille! Käytän näitä välillä myös silmänympärysmeikin puhdistamiseen, vaikka siihen tarkoitukseen olevan aineen suhteen en ole niin tarkka, voi olla vähän öljyäkin mukana. Näillä voi kuitenkin huoleti pyyhkiä vaikka koko silmän.

oil-free makeup remover

Nää vanupuikot ovat TODELLA hyviä! Mulla pidennysten kanssa nimenomaan just eyelinerin poisto on ollut todella v-mäistä, koska rajausta on ollut vaikea poistaa ja ripsiin on jäänyt kiinni pumpulipuikkojen nöyhtää. Näissä puikoissa ei ole sellaista irtoavaa karvaa lainkaan! Ja ovat oikeasti kosteita ja todella tehokkaita, ihan pelastus! Tämäkin purkki maksaa kympin verran, sisältää 50 puikkoa. Koska en näitä jatkuvasti käytä, mulla aiemmasta purkista pääsi muutamia puikkoja kuivahtamaan, mutta kyllä nää aika pitkään säilyy avaamisen jälkeen. Nämä ovat oivia myös siis silmämeikin korjailuun, ja jälki on siistimpää kuin öljyputsareiden kanssa pelatessa.

Mutta että mistä näitä sitten saa ostaa? Mun ripsienhuoltopaikka Olet ihana myy näitä ja varmaan jotkut muutkin ripsienpidentäjät? Ebaysta näköjään saa kans ja ihan edullisesti. Suosittelen kyllä tutustumaan näihin, jos hakee öljytöntä, tehokasta silmämeikinpoistajaa!

4 Comment

 1. sanna says: Vastaa

  Lähteekö noilla vedenkestävä meikki?
  jos lähtee, niin kiinnostaisi kokeilla:)

  1. Hiton hyvä kysymys, johon en osaa suoraan vastata. Tarkotatko siis esim. vedenkestävää ripsiväriä? Voin tiedustella tätä! Mulla ei taida olla mitään vedenkestävää meikkiä käytössä, alaripsille käytän Shiseido 38:a.

 2. VMV says: Vastaa

  onko noi samanlaisia pumpulipuikkoja ja -lappuja kun epäkosteatkin? Vai mikrokuitua/ vastaavaa? ts höttyääkö/ hajoaako/ nukkaantuuko?

  1. Ei höttyä eikä hajoa! 🙂 Semmosta tiiviimpää matskua!

Vastaa