Ihan paras CC-voide (+arvonta!)

Ekan kerran Lumenen CC-voidetta kokeiltuani en ole pahemmin muuta meikkivoidetta enää naamaani laittanutkaan. Tämä on vaan niin mainio! Peittää sopivasti punaisuutta ja arpia ja näppylöitä mutta ei kuitenkaan jätä ihoa tunkkaiseksi pakkeliksi. Päälle sipaisen hellepäivinä hieman puuteria ja se on siinä. Ja kuten useimmat nestemäiset meikkivoiteet mulla tuppaa tukkimaan ihoa, tämä ei sitä tee.

Siksipä enemmän kuin ilahduin, kun Lumene lähetti blogini lukijoiden kesken arvottavaksi näitä parhausvoiteita. Koska arvelin suurimman osan teistä omaavan vaalean ihon, arvon kaikkien kommenttia tuohon alle jättäneiden kesken viisi CC-voidetta sävyä light ja yhden putilon sävyä medium.

Ilmoita siis, kumpaa sävyä havittelet. Ja jätä toimiva sähköpostiosoite! Ja kyllä minua hieman kiinnostaa tietää kaikenlaisia kokemuksia Lumenen tuotteista? Kaikilla ihan varmasti sellaisia on!?

Koska on kesä ja lomat ja kaikki, niin arvonta päättyy vasta viikon päästä 10.7. klo 11.00 .

116 Comment

 1. katja says: Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 2. Janne says: Vastaa

  Paras tuote tähan mennessä jota olen käyttänyt on Lumene Gloss & Care Strenghtening Base Coat.. Kynsylakka kestää todella kauan sen ansiosta 🙂

  Haluaisin saada light sävyn 🙂

  kallioniemi@gmail.com

 3. Suvi says: Vastaa

  Havittelen sävyä light… Lumenen tuotteet nyt on yksinkertaisesti parhaita, vaikka opiskelijabudjetille jokseenkin hitusen kalliita. Meikkipuuteri on kiireisen aamun pelastus!!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

 4. Lumenen ripsivärejä tulee ostettua usein, takuuvarmaa laatua joka ei petä eikä yllätä.
  CC-voide kiinnostaa, en olekaan vielä kokeillut.
  Luultavasti vaaleampi sävy olisi minullekin parempi vaihtoehto.
  flight(at)luukku(piste)com

 5. Johanna says: Vastaa

  Light-sävy sopis mulle. BB-ja CC-meikit on vielä täysin korkkaamatta, vaikka yleensä tykkään kokeilla kaikkea uutta kosmetiikan saralta.
  josalmela@luukku.com

 6. Anonymous says: Vastaa

  Light-sävyä havittelen. Lumene on luottomerkkini ollut jo esiteiniajoista saakka… Hinta-laatusuhde on yleensä kohdillaan, tuotteet helposti saatavilla ja usein alennuksissa, joten kyllähän niitä meikki- ja kemppariosastolta löytyy aina 🙂
  nuuppis@gmail.com

 7. Ouimi says: Vastaa

  Sävy light ehdottomasti tälläiselle kalpea naamalle. 😉
  om93080(ät)uta.fi

 8. Anu says: Vastaa

  Light-sävy sopisi minun naamalleni.

  Lumenen tuotteista on kaikenkaikkiaan positiivisia kokemuksia. Lempparini ja päivittäin käytetty tuote on jo ilmeisesti myynnistä poistunut tummille silmänalusille tarkoitettu voidemainen nappi.

  anupkiiski@gmail.com

 9. Nina says: Vastaa

  Kääk meinas unohtua koko arvonta! Lightia kiitoos 😀 mä tykkään edelleen Lumenen bb:stä eli ei voi olla huono mulle tuo cc:kään. Ehkä. 😛

  PS. Tuun Helsinkiin viikon päästä, deitit?? 🙂

 10. Viivi says: Vastaa

  Light sävyä kiitos! Ja lumenen tuotteet harvemmin on tuottanu pettymyksiä mulle 🙂

 11. SusB says: Vastaa

  Light sävyä tavoittelen 🙂

  suszu_91@hotmail.com

 12. Anonymous says: Vastaa

  Light sävy olis toivottavasti tarpeeksi vaalea iholleni.
  RipRap
  r_laitala@hotmail.com

 13. Olen kalkkilaivan kapteenin värinen kesälläkin, joten light-sävyä tavoittelen. Lumenelta minulla on käytössä ihan jotain perus-ripsareita tai huulikiiltoja.

  ruuhkavuodet@gmail.com

Vastaa