Ei oo piparminttuu parempaa

Jatkossa siivouskin on muuten paljon kivempaa. Jo kauan sitten luin jostain lehdestä tästä ihastuttavan näköisestä Mummi ja minä -sarjasta ja nyt kun lomalla on aikaa, otin selvää mistä näitä oikein saa hommattua. Siis todellakin hyödyllinen loma, sanoisinko.

Pikaisen googletuksen tulos vei minut ensin Kampin Ruohonjuureen, jossa oli kuitenkin vain muutamia sarjan pulloja. Päätin vielä piipahtaa Kluuvin Eat&Joy -maatilatorille ja sieltä ostinkin sitten vajaan 10 euron kappalehintaan polkkakarkilta tuoksuvan siivoussuihkeen ja käsisaippuan. Joo, netistä näitä saa kai halvimmillaan 7,90 euron hintaan. Tuoksuksi voi valita myös sitruunasoodan tai mansikkamarengin, mutta jälkimmäinen on makuuni hieman liian imelä…sarjaan kuuluu myös tiskiainetta ja yleispesuainetta, sekä tiskiharjoja ja rättejä. Seuraavaksi tiskiaineeksi ostan kyllä sen sitruunasoodan, vaikka tää piparminttupolkkakarkki onkin ehdottomasti paras.

Täältä voivat kiinnostuneet vilkuilla lisätietoja tästä superihanasta, ekologisesta sarjasta. Oisko kenties joku muukin hurahtanut näihin?

13 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Mä ajattelin tänään käydä Ruohonjuuressa hieman lavera-ostoksilla joten kiitos tästä vinkistä. Tuollainen siivoussuihke lähtee niiiiiiiin mun mukaani 🙂 <3

  1. Olepa hyvä! Kampin liikkeessä taisi olla käsisaippuan lisäksi vaan yleispesuainetta, valikoima taitaa vähän vaihdella…Eat&Joyssa oli koko valikoima.

   On muuten tosi monikäyttöistä!

 2. Omg! Mun. On . Pakko. Hankkia. Vaikka en tykkää piparmintusta, enkä sitruunantuoksusta enkä ehkä mansikkamarengista – mutta nuo pullot! PULLOT!

  1. Jep, söpösiä. 🙂

 3. Neiti says: Vastaa

  En ole hurahtanut – ainakaan vielä. Purkin näyttää kyllä ihanilta,sopisivat hyvin sisustukseen.. Pakko ehkä hakea 😉 Olitkos muuten eilen jokaisen hullun kissaämmän tapahtumassa, varjokissavideo festerillä Kalasatamassa? Itse olin siellä ja en ole varmaan hetkeen nauranut niin paljoa, ihana tapahtuma.

  1. Neiti says: Vastaa

   Ja mikä paikka netissä muuten myy pulloja 7,90€ hintaa? Löysin vaan jonkun missä hinnat oli 12,90€. Mä olen kyllä niin suositteluiden uhri, ostan aina kaiken mitä joku kehuu.

  2. http://www.ecotaivas.fi löytyy ainakin astianpesuainetta 7,90 euron hintaan, yleispesuaineet näköjään 9,90 euroa. 8,90 eurolla saa sitten tuolta: https://www.hyvinvoinnin.fi

   Postikuluista en sitten tiedä…

 4. Nuo pullot on vaan niin söpöjä ja polkkakarkki kuulostaa niin ihanalta tuoksulta, että mun on ehkä myös pakko joskus ostaa näitä. Siivoaminen on sen verran vastenmielistä hommaa, että kaikki jutut joilla siitä voi tehdä vähän kivempaa ovat enemmän kuin tervetulleita. 🙂

  1. Jep, hyvät on tuoksut näissä! 🙂 <3

  2. Mikä ihmeen jep-kausi mulla on…huoh.

 5. Jep,tilasin toissapäivänä pari puteloo..

  Siivoan kyllä mieluusti ilman ihmeempiä tuoksusinfonioitakin mutta koklataan ny.

 6. Nina says: Vastaa

  Aaw, Mummi ja minä. Aika suloista <3

 7. Oi, vois olla varmaan mulle sopivaa, et ois joku motivaatio siivota enempi. Itsehän siivoan lähinnä suhimalla pölyhuiskalla ja imuroimalla rikkaimurilla keittiön lattian 😀 Sit riehun, kun en ite jaksa siivota ja inhoon sitä.

Vastaa