8-14

Tässäpä olis sit Benefit-joulukalenterin seuraavat seitsemän luukkua! Nämä luukut olivat oikeastaan kaikki tosi kivoja yhtä lukuun ottamatta (arvaat ehkä yllä olevasta kuvasta, mikä se yks on…). Edelleenkin, ”reaaliajassa” luukkujen aukeamista voi seurata instagramin kautta, @kissisheini .

Luukku 8. Paperilappuja! Ei edes mitään kasvopaperilappuja vaan supermegatylsiä, tavallisia paperilappuja! Ja oikeesti, vielä maanantaina?? Huhheijaa.

Luukku 9. Tämä on tosi kiva! Dandelion -huulikiilto. Tällaista olen aiemminkin himoinnut, ihana korallisävy.

Luukku 10. Stay Flawless 15 hour primer -meikinpohjustustuote. Ihan syötävän supersöpö pullo ja erittäin mielelläni tätäkin testaan. Nyt onkin sitten näitä primereitä testattavana…!

Luukku 11. Benetint -rose-tinted -huuli/poskiväri. Jeeee! Tätä olen jo kovasti odottanut ja toivonut. En ole täysikokoisina näitä raaskinut ostaa, koska vaikuttavat vähän ärtsyiltä väreiltä. Tosi kivaa testata ensin minikokoa. Olen kuullut näistä kyllä tosi paljon hyvää.

Luukku 12. Total Moisture -kasvovoide. Todella hyvän tuoksuinen! En ole aiemmin testannut, joten kyllä kiitos, käyttöön tulee. Tämä Benefit on siitä kiva merkki mulle, kun ei oo kauheesti ennestään kokemusta näistä.

Luukku 13. Posietint poppy-pink -huuli/poskiväri. Tosi kiva, että näitä on tähän kalenteriin laitettu. Yksi vielä puuttuu!

Luukku 14. Hiuslenksu! Tämä oli kuitenkin yllättävän söpö, eikä sinänsä harmittanut.

Olen tyytyväinen tähän kalenteriviikkoon. Ihania juttuja. Paitsi ne perhanan paperilaput.

Mitäs sanot?

8 Comment

 1. En tiedä, uskaltaisinko käyttää Benetintejä poskille, kun oon niin vannoutunut puuterimaisten poskipunien käyttäjä. Mutta huulilla toimisivat mullakin aivan varmasti, nami ^_^ Kyllä tää kalenteri taitaa löytää tiensä mun luo ensi vuonna, maksoi mitä maksoi 😀 Olis kiva kuulla käyttökokemuksia kalenterituotteista sitten kun oot tehnyt niihin lähempää tuttavuutta 🙂

  1. Joo, mäkään en oo kauheesti nestemäisten poskipunien ystävä, koska eivät oikeen mun iholla pysy. 🙁 Huulille näitä aionkin! 🙂

   Lupaan tehdä käyttökokemuspostauksen näistä! 🙂

 2. RainDrop says: Vastaa

  Mulla on toi Posietint, oon tykanny siita kovasti, kaytan enimmakseen huulilla, mutta jos on nestemaista meikkivoidetta niin joskus myos poskipunana. Ja tosiaan ne savyt nayttaa aika artsyilta, mutta ainakin mulla se on huulilla aika kiva arkisavy, ei liian kirkas 🙂

  1. Kivaa! Huulille kokeilen näitä asap!

 3. Satu says: Vastaa

  Paperilappuja come on 😀 Kuka ne on keksinyt laittaa sinne kalenteriin??

  1. En tiedä, mutta sillä on varmaan jotenkin tosi ankea elämä.

 4. Anonymous says: Vastaa

  Olisi mukavaa lukea Benetintistä arvio. Olen hypistellyt niitä ulkomail mutten uskaltanu ostaa kun
  -tiltu

  1. Mä teen!!

Vastaa