BETTER THAN SEX?

No olihan jo korkea aika saada tää supersuosiosta nauttiva ripsari tänne munkin blogiin! Oonkohan ainoa kosmetiikasta bloggaava, joka ei Better than sexiä ole jo blogissaan esitellyt?! Hyi minua. Ostin tän ripsarin jo viime kesänä reissuiltani, mutta enpäs sitten saanutkaan aikaiseksi heti kirjoittaa. Ja ehkä ihan hyvä niin, sillä päätin muuttaa hieman mielipidettäni tän suhteen!

Tai siis näiden suhteen, sillä halusin testata sekä normaalin että vedenkestävän, waterproofin ostin minikoossa. Joidenkin mielestä tää ripsari on parasta ikinä, jotkut taas eivät tykkää. Mun mielipide on vähän sekä että.

Tässä normiversio. Jos on vähänkin rasvaisemmat luomet, niin tällä saa kunnon sotkut aikaan, mutta vain ekoilla käyttökerroilla. Siksi olin aluksi ihan että mitääääh tää ripsarihan on ihan kamalaa kuraa. Mutta ehei, Better than sex paranee vanhetessaan ja sotkee vähemmän! Ripsarimassasta tulee paksumpaa ja parempaa. Tätä pitää kyllä kerrostaa, monien mielestä ihan liikaakin, mutta mua ei se sinänsä häiritse. Ja niin, kyllä tää sotkee vähän paksummallakin massalla, mutta alun jälkeen ei niin häiritsevästi.

Tästä WP-versiosta tuli yks mun lemppareista. Tämäkin sotkee, etenkin aluksi, mutta pitää taivutukset erittäin kivasti. Aion ehdottomasti ostaa seuraavalla Sephora-reissulla tätä täysversion! Tää ripsari on itse asiassa nopeesti sutaistun meikkipohjan ja kulmien sävyttämisen lisäksi ainoa meikki, jota tällä hetkellä ehdin edes silloin tällöin käyttää.

Tässä mulla on tavis-versiota:

Ja joo, ei mikään WOW lopputulos, mutta mun onnettomilla ripsillä oon oikein tyytyväinen, tän parempaan en pysty millään ripsarilla. Että joo, tavallaan on kyllä ikävä niitä ripsienpidennyksiä…

Mitä mieltä Better than sexistä? WP vai tavis?

6 Comment

  1. Anita says: Vastaa

    WP ehdottomasti! Ostin ekalla sephora reissulla kaksi full size niin ei tarvitse hetkeen ostaa. Too facedin milk chocolate bronzer on suosikkini myös! Lämpimästi suosittelen!

  2. Tuota alkuperäistä en uskaltaisi ostaa, koska ainoastaan vedenpitävät pysyvät omilla ripsilläni eivätkä sotke ympäriinsä! Tuota vedenpitävää voisin siis testailla 🙂 (Jos siis pääsen käymään jossain missä sitä myydään, netistä tilaaminen tulee ehkä hieman liian kalliiksi tälle ripsarille).

  3. Tykkään tosta WP:sta tosi paljon! Ei ole sotkenut mulla missään vaiheessa. Normia testasin ensin jostain tulleesta minikoosta (ennen kuin uskalsin törsätä ja ostaa oman) ja se erotteli ihan inasen paremmin kuin WP, mutta tartten taivutukset pitävää kamaa ja siksi WP.

  4. KatjaK says: Vastaa

    Ostin kesälomareissulta tuon vedenkestävän version mutta käyttöön otin vasta viikko sitten. En tiedä, onko päässyt jotenkin kuivahtamaan, vaikka pakkaus ollut avaamattomana varastossa mutta ripsari tuntuu poikkeuksellisen kuivalta, tuntuu ettei millään tartu harjaan ja ripsiin. Toinen, mikä ihmetyttää, niin leviää mulla päivän mittaan silmien alle, ihan kuin ei olisikaan vedenkestävä, outoa. Mutta se mistä pidän, niin pitää taivutukset hyvin, mitä monet vedenkestävätkään ei minulla pidä. Joten vähän ristiriitaiset fiilikset tästä.

  5. Tavallinen. WP:sta en tykännyt ollenkaan. Normilla mennään ja en edes tiedä montako putelia olen jo käyttänyt. Se on vaan paras. Vaikka välillä muita kokeilee, niin aina palaan takasin tähän!

  6. Tätä en ole testannut, mutta WP-version voisin hyvin jossain kohtaa kotiuttaa. Kiva kuulla, että se pitää taivutukset hyvin kuosissa! 🙂

Vastaa