Parasta kesässä

Mustikat

Lumene kysyi bloggaajilta kesän alussa, mikä on parasta kesässä. Vastasin heti, ehkä vähän yllättäenkin, että MÖKKEILY. En ole nimittäin mökkeillyt moneen edelliseen kesään. Nyt oli kuitenkin tiedossa parin yön mökkireissu vanhempieni mökille Mikkeliin, ja se tuntui jotenkin tosi ihanalta ja odotin sitä innoissani. Luvassa oli sitä mitä mökkilomaan kuuluukin:

1. Löhöilyä (sisältää nukkumisen, kirjojen lukemisen, yleisen rötväämisen).

2. Syömistä.

3. Saunomista.

4. Mustikoiden poimintaa.

5. Pelaamista.

6. Mattojen pesua.

Peli

Mattojenpesu

Mökillä aivot tuulettuu! On ihanaa vaan olla ja puuhastella kaikenlaista. Innostuin ihan kunnolla poimimaan mustikoita (mökin piha oli niitä TÄYNNÄ!!!) ja toin niitä kotipakastimeen ison kylmälaukullisen. Pesin makkarin ja keittiön matot. Ja koska mökillä ei ole sähköjä, tuli kännykkää käytettyä todella harvoin. Aika virkistävää! Iso kiitos äidille, joka huolehti meidän ruokintapuolesta, olimme vatsat täynnä koko ajan.

Lumene

Testasin myös kyselyyn vastaamisesta kiitoksena tulleet Lumenen Koivu & Hunaja -tuotteet: suihkugeelin ja vartalovoiteen. Ja eipä vois olla mitään paremmin osuvia tuotteita mökkisaunaan! Aivan ihanan raikkaat! Jätin ne sinne vanhempieni tulevia saunailtoja ilostuttamaan, sillä äitini ihastui näihin yhtä paljon.

Millainen suhde teillä on mökkeilyyn? Mikä on parasta kesässä?

P.S. Lumene haluaisi nähdä Instagramissa, miltä sinun kesäsi näyttää. Postaa siis sinne tunnelmallinen kesäkuva hashtageilla #parastakesässä ja #lumene. Aivan ihania kesäkuvia (ja tuotepalkintoja!!!) siellä olen jo nähnyt. 🙂

0 Comment

 1. Nova says: Vastaa

  Kylläpä se tuo mökkeily on itselläkin parasta kesässä ja tietysti lämpö (joka ei kylläkään tänä kesänä ole hirvittävästi hellinyt) =)

  1. Joo ihan uskomattoman huono kesä tuon lämmön osalta. >:(

 2. JohannaL says: Vastaa

  Mökkeily on kyllä yksi parhaita asioita kesässä. Onneksi pääsemme mieheni kanssa ensi viikonloppuna hänen isovanhempiensa mökille, jonne emme ole ehtineet tänä kesänä vielä kertaakaan. Siellä kyllä sielu lepää! 🙂

  1. Ihanaa. 🙂 <3

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Oi, mökkeiy on ihanaa, liian harvoin pääsee tosin mökille, kun aina jonkun vanhemmat on niillä, ehkä sitä jsokus rikastuu niin että saa ihan oman 🙂 Torstaina lomalle Hampuriin!

  1. Mä haaveilen edelleenkin siitä siirtomaapuutarhamökistä 😀

Vastaa