JOPAS JOTAKIN

Basiderm

Heh, muistattekos vielä sen Reddvillen? Joo, minäkin olin jo unohtanut, mutta yllättäen sain heiltä postitse kauniin paketin. Tampooneja se ei tällä kertaa sisältänyt ainuttakaan, mutta muuta kivaa kyllä: Basidermin kasvojenpesuvaahdon ja kosteusvoiteen! En oikein edes tajua, miten olen näin onnistuneesti ohittanut lukuisat Basidermin lehtimainokset, koska kaikki näppyläiholle tarkoitetut tuotteet mua todellakin kiinnostavat. Ja onhan tässä kyseessä kuitenkin tuotteet ihan huikean hyvän Basiron AC:n valmistajalta! Nyt nämä saatuani olen huomannut niitä mainoksia ihan joka lehdessä!

Basiderm

Otin tämän kaksikon käyttöön heti. Mun iho on kiukutellut taas ihan tosissaan, ja laitoin Clarisonicin käytönkin tauolle. Basiron AC on ollut monen vuoden ajan ihoni pelastaja, ja käytän sitä joka ikinen ilta. Se pitää nassun edes jonkinlaisessa kondiksessa. Meikit putsaan iholta iltaisin Sebamedilla, se on ehdottomasti tehokkain putsari maan päällä. Sen jälkeen kuitenkin käytän vielä jotain puhdistusainetta ja nyt olen siis käyttänyt tuota Basidermin Oil Control Foam Washia.

Basiderm

Okei, en suoraan sanottuna oikein usko, että mikään pesuaine voisi tehdä ihmeitä iholle. Sehän on iholla niin vähän aikaa! En ole myöskään pesuVAAHTOJEN ystävä, ne eivät mielestäni puhdista kauhean hyvin. Mutta siinäpä tämä Basidermin vaahto kuitenkin tekee ilahduttavan poikkeuksen, sillä vaikka se tuntuukin tosi kevyeltä, se putsaa mukavan tehokkaasti loput meikinjämät, eikä ärsytä ihoa lainkaan. Se onkin saippuaton, parabeenitön ja alkoholiton, hypoallergeeninenkin vielä. Oikeasti tosi kiva puhdistusvaahto. Ja noh, kun tämä sarja on ihotautilääkärien akneiholle kehittämä, tulee väkisinkin tunne, että naamaa tällä vaahdolla putsatessa ne näpytkin katoavat… Hintaa tällä näyttäisi olevan n. 14 euroa.

Basiderm

Kosteusvoiteen tehoon ihon suhteen sen sijaan voinkin jo uskoa. Basiderm Oil Control Daily Moisturizeria olen käyttänyt nyt meikin alle ja tykännyt tosi paljon. Todella valkoinen voide imeytyy hetkessä (ei tee naamasta valkoista, vaikka vähän ensin hirvitti), rauhoittaa ihoa! On koostumukseltaan aika ohuen tuntuista, mutta kosteuttaa silti tehokkaasti. Ei sisällä hajusteita eikä tuki ihohuokosia. Ja on muuten yksi harvoista aknen hoitotuotteista, joka sisältää aurinkosuojan: SPF30! Mun iho tuntuu tykkäävän tästä, ainakaan ei lisää näppylöintiä. En löytänyt tämän hintaa, mutta veikkaisin olevan jotain samaa luokkaa kuin puhdistusvaahdolla.

Basiderm

Tykkään näistä molemmista siis ihan älyttömästi. Ja tykkään älyttömästi myös siitä, että sain kuvausassistentin pitkästä aikaa paikan päälle. Lisätietoja näistä tuotteista saatte täältä. Tai apteekista, jossa näitä myydään. Olen molemmat kuvissa näkyvät tuotteet saanut, kissa on omilla rahoilla ostettu. Ja kallis katti olikin. Sais avustaa useammin.

Basiderm

Onks joku muu kokeillut näitä?

19 Comment

 1. Tuota kosteusvoidetta voisinkin ostaa kesäksi kokeiluun, sillä kesä on jotenkin sellainen aika, että naama tykkää räjähtää. Tosin aika jytky tuo purkki, 118ml?! Ei ainakaan ensimmäisenä lopu. 😀

  1. Heh, joo, ja on se tosi riittoisaakin. Mut hyvä vaan, tuntuu, että Basiron AC:ta saa olla jatkuvasti ostamassa! Tai sit läträän sillä liikaa…

 2. Nea says: Vastaa

  Paras assari <3 Tuotteet on Sahara-nassulle vieraita tosin 🙂

  1. Joo tää ei ehkä oo ihan sun juttu 🙂

 3. Anna says: Vastaa

  Jooo! Täytyy testata ainakin tota kosteusvoidetta. Basironissa on meinaan vaan se yksi haittapuoli, että oon onnistunut tuhoamaan useammat lakanat ja tyynyliinat sen kanssa, aika tehokkaasti se meinaan jättää jälkensä niihin. Muuten ihan parasta tavaraa ikinä.

  1. Heh, mä en vielä oo! Tai ainakaan huomannu! Ehkä jotain pyyhkeitä oon onnistunu pilaamaan, ainakin väriä on lähteny. 😛

 4. Siiri says: Vastaa

  Äh, äskeinen karkasi kesken kaiken, sori. Niin siis piti kysyä että miten ihosi on kiukutellut ja miksi päädyit laittamaan Clarisonicin tauolle. Muistaakseni olet aiemmin kovasti kehunut laitetta.

  1. Kehuinkin ja se on tosi hyvä! Jokapäiväiseen käyttöön se ei vaan taida sopia mun hipiälle, tai näin luulen ja nyt kokeilen, paraneeko naaman tilanne… Käytin sitä siis joka ikinen ilta melkeen parin kuukauden ajan. Mun iho ei tykkää esim. siitäkään, jos pesen sen pesuaineella aamuisin, eli ärtyy tosi helposti!

   1. Niin, ja siis olen kyllä kuullut vastaavaa muiltakin, että Clarisonicin käytön aloittamisen jälkeen alkaa näppylää pukata. 🙁

    1. Siiri says: Vastaa

     Kiinnostaa aina nämä Clarisonic-kokemukset, joten toivottavasti kerrot omistasi yksityiskohtaisemmin vielä joskus! Mulla ei tosin ole Clarisonicia vaan ehkä vähän samantyyppinen (värisevä, ei pyörivä) harja ollut käytössä vähän aikaa. En oikein osaa sanoa, tykkäänkö siitä vai en. Mäkin jo vähensin sen käyttöä kahdesta päivittäisestä yhteen kertaan, kun alkoi tulla näppyjä kasvojen keskiosiin. Mutta ne saattoivat tulla myös herkuttelusta 😀 Ehkä jotain myönteistäkin – iho näyttää ehkä vähän samalta kuin kosmetologilla käynnin jälkeen, mutta en ole varma, tykkäänkö tästäkään 🙂 Meikattunakin iho näyttää ja tuntuu jotenkin paljaammalta kuin ennen, ”kuulaammalta”, mutta minun epätasaisella ihollani se ei välttämättä ole hyvä asia, hmm…

     1. Joo, mä ekassa postauksessani lupailinkin, että teen Clarisonicista juttua vielä pidemmältä käytöltä, kuten siis myös tästä kaksikosta! 🙂 Mulla oli muuten just tommonen ”kuulas” iho sillon, kun söin Roaccutania!!

 5. Cindy says: Vastaa

  Petyin kyllä vähän, muista blogeista luin, että nämä paketit tulivat kaikille vasta tällä viikolla, joten miten näin nopeasti pystyt arvioimaan tuotteita. Vielä kun kyse on aknetuotteista, joiden tehoa ei viikossa tai parissa näe. Kosmetiikkabloggaajien odottaisi testaavan tuotteet kunnolla ennen arviota.

  1. Ei todellakaan näe tehoa, ei vielä välttämättä kuukaudessa-kahdessakaan! Tää onkin ensifiilistely tuotteista, en väittänytkään niiden mitenkään parantaneen ihoa! Tykkään tosi paljon käyttää näitä ja tunteesta iholla. 🙂 Ajattelinkin tehdä vielä uudempaa postausta näistä + Clarisonicista myöhemmin.

   1. Siiri says: Vastaa

    Ah, tässähän tulikin jo vastausta edellä esittämääni toiveeseen 🙂 Jään odottamaan uteliaana Clarisonic-postausta! Kuvaile sitten tarkasti kaikki, kiitos 🙂

    1. No kyllä! 😀

 6. Ihana Alma <3 En oo noista kuullutkaa, mutta pistän harkintaan josko noita testaisin seuraavaks.

  1. Teen tosiaan vielä näistä postausta myöhemmin, nyt olen vasta vajaan viikon käyttänyt.

 7. sanna says: Vastaa

  Olenkin miettinyt, että pitäisikö tuotteita kokeilla.. kiva kun teit jutun näistä,
  ostan myös itselleni. Ihana alma♥ ja useammin kissoista juttua:)

  1. Heh, pitäis tehä! 🙂

Vastaa