Lushin jännät suihkuasiat

Lush

Kovin riemastuin, kun jouluaattona avasin hullulta koiraämmältä eli Sallalta saamani lahjan: Lushia! En tiennyt, että Salla ei tiennyt, että toisen näistä kuvassa näkyvistä asioista melkein tilasin ennen joulua UK:n Lushilta, Suomessa kun näitä ei ollut myynnissä ymmärtääkseni lainkaan.

Best Washes

Se melkein tilaukseen lähtenyt (ja siis olisin tilannutkin tän, mutta jätin säästämispuuskassani koko tilauksen lopulta väliin) oli siis tämä SUIHKULÄPYSKÄ eli Best Washes nimeltänsä. Siis mitenköhän muka EN voisi innostua tällaisesta?! Todellakin innostuin.

Best Washes

Tämä on siis tällainen aivan sairaan hyvältä, marjaisen makealta tuoksuva littana saippua, josta taitetaan pala ja sitten eiku vaan pesulle. Ei tosin kannata taittaa ihan noin pientä palaa, kuin kuvassa erehdyksissäni menin tekemään. Hauska idea ja roskaa tuottaa vain tämä ohut suojakuori. Rakastuin tosiaan syvästi tämän tuoksuun, mutta itse pesutilanne tän kanssa on vähän ärsytys. En ole hirveä suihkujellyjen ystävä, koska ovat niin liukkaita ja tän kanssa on vähän sama juttu. Tämä vaahtoaa ja pesee tosi kivasti, mutta hetken käytön jälkeen tulee myös hirmu liukkaaksi. Lisäksi tän säilyttäminen suihkujen välillä on hieman rasittavaa, kun tämä jää helposti sellaiseksi klöntiksi. Mutta pidän toki ideasta ja tällainen olisi muuten tosi kiva ylläri lähettää edullisesti kirjekuoressa jollekin ystävälle!

4,95 puntaa maksaa tällainen suihkuläpyskäinen, ja täältä saa lisäinformaatiota. Muunkinlaisia läpysköjä on Lushin UK:n nettisivujen kautta tilattavissa.

Dirty Deal

Lahjapaketista paljastunut isompi suihkuasia oli saippuaboksi, jollaista en löytänyt enää myynnistä, mutta tämä liittyy siis EU:n ja USA:n väliseen kakkaan, salaiseen TTIP-diiliin (The Transatlantic Trade and Investment Partnership), josta kannattaa lukea lisää täältä. Tämän tuotteen myynnistä kaikki rahat menevät tämän diilin vastustamiseen.

Lush Dirty Deal

Ja nyt, stop the press! Tämä tuoksuu taivaalta. Ehkä jopa lähes yhtä hyvältä kuin Snow Fairy. Tän tuoksusta tulee mieleen ihan yks lapsuuden purukumi. Tätä tekis mieli syödä.

Avasin tän lootan tietenkin ihan väärin, kun en innostuksissani huomannut, että sivulla oli tähän kätevä avausmekanismi. Tätä värikästä, hiekan näköistä pulveria hierotaan kosteaan ihoon saippuan tavoin. Tuoksu on huumaavan hyvä ja kun tätä hieroo ihoa vasten, saippuan väri muuttuu tummansinisenvioletiksi. Hauskaa! Se mikä ei ole hauskaa, on, että tää ei vaahtoa lainkaan. Buuuu! Pesee silti hyvin ja hierookin ihoa sopivasti. Mutta tällaisen pahvipakkauksen säilyttäminen suihkutilassa on hankalaa, joten saa nähdä, kuinka usein muistan käyttää tätä!

Kivoja juttuja molemmat ja tykkään kokeilla tällaisia! Ja olivat muuten ainoat kosmetiikkaan liittyvät joululahjani.

Innostuisitteko te tällaisista?

10 Comment

 1. Mahtava tuo läpyskä! Tulee sellaiset purkkalaatat mieleen 🙂

  1. Jep, toi jauhe tuoksuu just semmoselta purkkalaatalta! 😀

 2. Hanne says: Vastaa

  Kaveri käyttää tuota jauhetta käsisaippuna, niin ei pääse kastumaan suihkussa.

  1. Hmm, joo, enpä ees aatellu! 😀

 3. Mä katoin ekaks että tuo levy oli purkkaa 😀 En edes tiennyt Lushilla olevan tällaisia!

  1. Joo, sääli, etteivät Suomeen tulleet. 🙁

 4. bubbs says: Vastaa

  Tein joulutilauksen uk-lushille, ja olisin hirveästi halunnut ostaa tuota jauhosaippuaa, mutta hölmön pahvipakkauksen takia jäi ostamatta 🙁

  1. Jep, suihkussa nää pahvipakkaukset on tosi huonoja. 🙁 Mutta tosiaan, ehkä tän voi käyttää käsisaippuana 🙂

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Jotenin tuntuu et monesti vinkeimmät uutuudet jää tulematta Suomeen 🙁 Tosin en oo pariin vuoteen lushilla edes vieraillut, tuli jotenkin yliannostus yhdessä vaiheessa 😀

  1. Joo, no niinpä. 🙁

Vastaa