hair & face stockholm

Sain VIIMEINKIN käytyä kunnolla siellä uudistuneessa Kluuvissa ja kyllä mä ihan tykkäsin. Siellä on montakin todella ihanaa kauppaa. Sen parhaimman löydön tein silti ihan yllättäen ja tän liikkeen eteen lattiaan jäi taatusti jarrutusjäljet, tein nimittäin melkosen äkkipysähdyksen. Ja sit oli pakko mennä rohkeesti peremmälle. Siis tuolla jumalan kaupassa on KAIKKI MAHDOLLISET HIUSTUOTEMERKIT! Okei, myyjä korjasi, kun hämmästelin asiaa, että IHAN kaikkia ei vielä löydy (esim. Wella puuttuu), mutta pian on oikeastikin kaikki, ”se on meidän tavoite!” Härreguud. Ja ne Davinesit siis tarttui matkaan tällä kertaa. Ja tuun varmasti ostamaan niitä tuolta jatkossakin. Ja ”ehkä” jotain muutakin.

Hinnoista sen verran, että tottakai edelleenkin näitä hiusromppeita kannattaa tilata Englannista, koska mitenkään hirveen halpaahan Suomessa ei, no, MIKÄÄN, ole. Mutta toi kauppa itsessään on niin TAIVAS. Meinasin muuten ostaa myös kevin murphyn POWDER.PUFF -hiuspuuterin, kun se putilo on niin supersöpö. Mutta tietääkö joku, soveltuuko se tummille hiuksille?

Onko tää kauppa jo muillekin tuttu, oonks mä ”ihan jäljessä”?

5 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Siis mä en ole päässyt tuonne Kluuviin VIELÄKÄÄN. Mutta ehkä pitää mennä, tuossa aiemman tekstin kommenteissa oli vissiin kehaistu jotain hoitoainejutskaa…kaikki mikä tuuhentaa, kyllä kiitos! Ja siellä on Inglotkin, jossa en ole käynyt hei ikinä 😀

  Tuo hintahomma on kyllä ihan syvältä. Toisaalta mä tykkään ostaa juttuja Suomestakin, koska oon niin malttamaton. En jaksa odottaa että ne tulee perille 😀

 2. Joo mullakin hieman kesti, vaikka intoilin siitä jo etukäteen. Inglotissa en oo kans käyny, vaikka löytyyhän se esim. Jumbostakin. Ne meikit vaikuttaa vaan jotenkin…en tiedä. Epäkiinnostavilta? 😛 Tosin kirjotin joskus ylös yhden Inglotin huulikiillon nimen, jota oli jossain lehdessä kovasti kehuttu. Mut joo, mun pitää käydä vielä hakemassa se hoitsikka. Ja ehkä semmonen hiusöljy kans.

  Tuleehan noi paketit esim. feeluniquelta jo viikossa. 🙂

 3. Kivan oloinen blogi sulla! Mä olen aina välillä käyttänyt Davinesin hiustuotteita ja ne hoitoaineet on aika mahtavia ainakin. Just tänään ajattelin että voisin ostaa taas niitä koska hiukseni on todella kuivan karheat tällä hetkellä.

  Mä menisin niin sekaisin tuollaisessa hiuskaupassa että hyvä etten asu Helsingissä 😀 Englannista yleensä tilaan kaikki hiusjuttuni paitsi nuo Davinesit oon ostanut täällä ihan kaupasta.

 4. Kiitti! 🙂 Hei kyl mäki menin sekasin tuolla, vaikka oon aina täällä Hkissä asunutkin! 😀

  Ja iteki tosiaan Englannista tilaan, mutta en oo löytäny Davinesia netistä. 🙁 Pitänee vähän tutkailla taas…

 5. Ja tässäpä vaikka yksi vaihtoehto: http://www.salonskincare.co.uk/davines

  Laitoin tilauksen tuonne, vaikka hinnat ei postikulujen kera ainakaan mitenkään kovin paljon halvemmat kyllä ole! Ainakin shampoiden hinnoiksi laskin tulevan aika samat…

Vastaa