Kissojen keskellä

cats

Ensi viikon olen vielä Nelosella radiokampanjasuunnittelijana, ja sitten on kuukauden irtisanomisaika loppu ja jatkossa teen töitä kotoa käsin. Olen vähän jo kiintynyt mun uuteen työpisteeseen, mutta valitettavasti niin ovat kissatkin. Luulenkin, että mun työpäivistä helposti puolet menee siihen, että nostan kissoja pois tieltä. Aina, kun nousen työtuolilta, siihen hyppää Arska, Alma tai Reiska. Yritän kuitenkin nähdä myös hyvänä asiana sen, että jatkossa tulen olemaan paljon enemmän näiden hassuliinien kanssa.

cats2

Ihan pienestä asti olen rakastanut eläimiä ja koska omaa lemmikkiä en vanhempien luona asuessani voinut saada, mulla oli aina kaikenmaailman hoitoeläimiä ympäri Helsinkiä. Kun sitä ikiomaa eläintä ei ole, on jotenkin ehkä vaikea tosissaan ymmärtää, mitä tarkoitetaan sillä, että eläimestä tulee perheenjäsen. Nyt kun näitä kissoja tosiaan on kolmin kappalein (+ Rosa-koiruus!), ei niitä osaa oikein edes ajatella ”söpöinä eläiminä”, vaan ne ovat perheenjäseniä, jotka kuuluvat meidän perheeseen omine ihanine ja ärsyttävine luonteineen.

Ja jatkossa siis ovat jonkinlaisia työkavereitakin. Ja saa tosiaan nähdä, mitä siitä työnteosta kotona tulee. Päivätyössä, joka tapahtuu muualla kuin kotona, on ollut etunsa, mutta kyllä kissankarvoja täynnä oleva työympäristö voi helposti olla myös hyväkin asia!

Alma

Ja tätäkin tekstiä kirjoittelen nyt Reiska sylissä. Ihanaa vapun aikaa kaikille!

P.S. Tapansa mukaan Reiska ei kuitenkaan suostunut kuviin.

P.P.S. Pahoitteluni hiljaisesta blogista viime päivinä, maanantaina kuitenkin luvassa pitkästä aikaa mm. ARVONTA!

8 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en varmaan sais ikinä mitään loppuun tehtyä jos pitäis kotona tehdä 😀 Mutta meitä on niin erillaisia, parikin kaveria on vuosia tehneet duunia himassa eikä ihan helpolla tilannetta muuttaisi :DJa voi noita vihreitä silmiä! Ihanat kissit 🙂 <3 Ja hyvää vappuakin vielä 😀

  1. No eipä oo mullakaan kokemusta kotona työskentelystä. Hyvää vappua sulle myös! <3

 2. Kaisa says: Vastaa

  Tai sitten kissoilla on tosi rankkaa kun olet jatkuvasti kotona häiritsemässä päiväunia. 😀 Ainakin itsestä tuntuu että kissojen päivärytmi menee ihan sekaisin kun on lomilla. ..

  1. Poikaystävä on tehnyt töitä kotoa käsin puolisen vuotta, joten ovat kyllä ainakin siihen tottuneet. 😀

 3. Hyvää vappua! Onhan noissa ärsyttäviä puolia kuten karvanlähtö mutta on ne silti ❤️ On niistä kuitenkin enemmän iloa!

  1. Joo, just täällä imuroitiin, ja se KARVAN MÄÄRÄ!!! >:((

 4. Joo terveisiä freelancerin kotitoimistosta, osaa se olla ihan arsesta kun kissa sitä ja kissa tätä kun yrittää saada töitä pakettiin mutta on ne ihan parhaita työkavereita silti.

 5. Piksu says: Vastaa

  Kissat on ihan huippuja työkavereita. Olisi tosi yksinäistä tehdä kotona töitä jos ei olisi karvakasoja välillä keskeyttämässä kirjoitushommia 🙂

Vastaa