Neiti negatiivisuus

Mieheni kutsui minua juuri niinkin hurmaavalla hellittelynimellä kuin ”negatiivinen teini”. Noh, onhan tässä jo kohta vuoden verran tunnettu, joten kiva että tässä vaiheessa herra huomaa, millainen oikeasti olen! Etenkin kun olen sen viimeisen vuoden ajan ollut vittumainen ja vihainen lähes koko ajan.

Huolestuin kuitenkin enemmän siitä, että negatiivisuuteni ei ehkä tule blogissani esille tarpeeksi näkyvästi. Siksipä listaan nyt muutaman asian, jotka minua erityisesti tässä elämänvaiheessani suoraan sanottuna vituttaa:

-Naiset, jotka tulevat viikosta toiseen, vuodesta toiseen jumppatunnille ja valitsevat aina ne pienimmät painot. Tulisko joskus mieleen kokeilla välillä jotain haastavampaa? Jostain syystä nyt kahvakuulailun aloitettuani tämä ärsyttää minua entistä enemmän, 4 kg:n kuulat pitäisi poistaa valikoimasta kokonaan! Lisäksi ruokavaliotaan voisi moni leidi tarkastaa, jotta liikuntamäärästä saisi jotain näkyviäkin tuloksia (vaikka ne muka ei ketään kiinnostakaan, lol). No, jokaisen oma asia, mutta älä ihmettele sitä ainakaan ääneen, jos et ole myös valmis vastaanottamaan neuvoja. Ja ei, sun ei kuitenkaan tarvitse käydä kuutta kertaa viikossa salilla ja syödä aivan helvetisti pähkinöitä.

Lihavat ihmiset, jotka haukkuvat muita ihmisiä lihaviksi tajuamatta, että ovat oikeasti itsekin. Kuinka säälittävää. (Tosin en pidä ylipäänsäkään siitä, että kenenkään ulkomuotoa haukutaan, oli sitten itse minkä näköinen tai kokoinen tahansa.)

-Kun leffateatterissa joku takana istuva älykääpiö potkii oman tuolin selkämystä. Miten helvetissä voi olla niin vaikeeta istua pari tuntia jalat paikallaan? Seuraavan kerran heitän potkijaa appelsiinisuklaalla silmään. Tai ostan paikan aina viimeiseltä riviltä (niin ei mene hyvät suklaat hukkaan).

-Työhön liittyvät itkupotkuraivari -puhelut aamulla ennen kello 9.00. Siis ei, EI. Kenenkään ei pitäisi koskaan soittaa kenellekään ennen kello yhdeksää aamulla. Etenkään jos on raivona tai muuten vaan v-mäisellä tuulella. Ihan todella, klo 8-9 on töissä sellaista rauhallista, mukavaa kahvin juomisen ja sähköpostien lukemisen aikaa. Vasta sen jälkeen BRING IT ON.

-Ziljoonan (eli kahden) Roacuttan-kuurin jälkeen iho on taas huonossa kunnossa. En vaan jaksa. Reseptillä ostettu kallis voide ehkä vähän auttaa, joten en jaksa ajatella asiaa nyt sen enempää.

-Blogia koskevat yhteistyöpyynnöt, jotka ovat sekavia ja alunperinkin huonosti mietittyjä. Tottakai ilmainen mainonta on kivaa, joten pliis, miettikää edes mitä olette valmiit tarjoamaan ja koska ja mitä se bloggaajalta vaatii.

Ne superihanat farkkushortsit on auttamatta liian lyhyet. Jos perse näkyy edestäpäin katsottuna, ne on liian lyhyet. Vai onko?

-Aamuisin samaan bussiin nouseva nuori poika, jonka pitää joka saamarin kerta lähteä kävelemään bussia vastaan ja yrittää pysäyttää se paljon ennen itse pysäkkiä. Bussi pysähtyy tietenkin aina vasta pysäkin kohdalla, niin kun pitääkin. Ihme dorka, koska se oikein oppii.

Avautukaa toki tekin, mikä vituttaa just nyt?

69 Comment

 1. No avaudunpa. Vituttaa työtilanteeni. Työ on raskasta lähinnä henkisesti, koska teen ihmisten kanssa töitä. Vituttaa pakonomainen 3-vuorotyö, olis samantien joko iltatyötä, aamutyötä tai yötyötä, raivostuttavaa, että ne on sekaisin! (No itsepähän olen alani valinnut, ettäettä…) Yritän tässä koko ajan etsiä toista työpaikkaa, mutta kukaan ei kiinnostu minusta, koska olen nuori, ei ole työkokemusta ja vastavalmistunut. ARGH! Työttömäksi en halua jäädä, koska pää ei kestä sitäkään, mutta joskus tuntuu, ettei pää kestä tätäkään…

  1. Loistavaa! Siis että avauduit, arvostan. Uskon, että on raskasta, musta ei olisi tuohon. Itse asiassa tein juuri päätöksen lopettaa hienosti alkanut vapaaehtoistyö tai laittaa ainakin pidemmälle tauolle, koska musta ei nyt vaan riittänyt siihen (teen tästä kyllä lähiaikoina ihan postauksenkin).

 2. Nonnu says: Vastaa

  -selkäsärky
  -paskanen/sekainen kämppä
  -huonosti istuvat äitiyshousut
  -lumen tulo (lopu jo prkl!)
  -typerät ihmiset jotka ovat tahdittomia ja ajattelemattomia
  -se etten tiedä mihin tungen/myyn ison kasan kirjoja joilla en tee enää mitään

  Että semmosia.

  1. Anteeksi, mutta oli ihan vähän pakko hihittää noille huonosti istuville äitiyshousuille. 😀 Vaikka ongelma on varmasti suuri, ymmärrän.

   Ja meilläkin on kirjaongelma………………………eli liikaa kirjoja.

  2. Nonnu says: Vastaa

   😀 saat anteeksi! Ei ne muuten istuis kait huonosti, mutta se vatsaa tukeva resori niissä on ihan kamala! Menee rullalle ja kurttuun ja äääääh. Hermo menee saatana 😀

  3. Uskon! 😀

 3. – niskakipu
  – 8v osaa ärsyttää ihan yrittämättäkin varsinkin aamuisin kun on kiire
  – v*tun talvi! Mä haluan kesän!
  – rahatilanne (pitäisi säästää monta tonnia, jotta saadaan ehkä viimeistään vuoden päästä ostettua oma asunto)
  – VR

  1. Kaikki haluaa kesän!! 😀

 4. Ihmiset, jotka menevät combattunnille vetämään piruetteja. Ei se oo edelleenkään mitään aerobiciä. Hnnggh. Tai ihmiset jotka eivät pysy tahdissa mukana. Tai ne, jotka ei osaa liikkeitä vielä, koska ovat alottelijoita ja seisoo ekassa rivissä ja on tiellä koko ajan, niin että mä en voi vetää täysillä, koska siinä tapauksessa nää pölöt sais roundhouse kickin naamaansa.

  Mun kynsinauhat on edelleenkin ihan rutikuivat, vaikka upotan ne öljyyn joka ilta.

  Duuni. Duuni. Duuni.

  Idiootit ylipäätänsä.

  1. pulla says: Vastaa

   Arrggghhh, combattunnit! Tunnen tuskasi, käyn silloin tällöin itsekin niillä ahdistumassa ja vittuuntumassa. Mua puolestaan syö eniten tyypit joilla on siellä tunnilla käsisiteet. Siis WTF ihmiset, se on JUMPPAA! Siellä potkitaan ja lyödään ILMAA. Viimeksi kun tarkistin, se ei todellakaan vaadi lisätukea tai -pehmykettä ranteille tai rystysille. Viime viikolla jollain tädillä oli siellä tunnilla salihanskat. Urpo. Silloin tällöin mietin pitäiskö sinne piruuttaan ottaa mukaan hammassuojat ja vapaaotteluhanskat, katsoa minkälaisia reaktioita tulisi.

  2. Mä tarttisin jotkut hanskat kahvakuulailuun tai sit vaan hyväksyn nää kovettuneet känsät jotka on jo hyvällä alulla…

  3. Haha, tiiäks pulla, mua on vituttanut toi niin tajuttomasti jo vuosia! 😀 Vitun idiootin oikeesti haha :’) Joo pitäisi varmaan oikeasti laittaa kaikki maailman hammassuojat sun muut, tai tulla sinne KUNNON nyrkkeilyhanskojen kaa sutimaan. Ehkä tajuaisivat pölöt miten tyhmiltä näyttävät.

   Kissis salihanskat ehkä? 🙂 Mulla on ainakin pumpissa salihanskat koska mun herkät kädet ottaa turpiinsa ja känsät kukkii heti ilman niitä.

  4. Anonymous says: Vastaa

   vituttaa tollaset ihmiset. joillaki kuule niinku sullaki saattaa olla syynsä pitää ranteissa suojia ettei pääse ns venähtään!!! mee yksityis tunnille jos on noin helvetin vaikeeta käydä ryhmä tunneilla juuri ohjaajana inhoan tuommosia bimboja!

  5. Hihihi. Yksityistunnit ois kyl jees…mut sit vois olla vaikeempi keksii nii paljo valitettavaa? 🙁

  6. Anonymous says: Vastaa

   No Teeneri saattas olla ärsyttävä ja vois vaikka valittaa siitä miten kalliiks pitemmän päälle tulevat!:D!.Muuten erittäin hyvä blogi sulla:)

  7. Joo totta.

   Thänks! 🙂

  8. Taru says: Vastaa

   Pakko tähän kitistä et mulla on combatissa salihanskat mukana, ku siellä aina lopussa tehään punnerruksia, ja mun kämmenet hikoo niin paljon et oon aina nenälläni siellä jos ei oo hanskoja 🙂 Mut luonnollisesti laitan ne vasta sit käteen ku se punnertaminen alkaa. Sama on pumpissa, en haluu lipsauttaa painoja varpaille.

 5. Vituttaa että jalat on paskat
  Vituttaa odottaa puolikiireellisenä jalan takia leikkausjonoon(=useiden kuukausien odottelu)
  Vituttaa rahatilanne
  Vituttaa että byrokratian rattaat on etenkin täällä Espoossa ihan tolkuttoman hitaat.
  Vituttaa että pitää kävelevänä ihmisenä istua pyörätuolissa. Hatunnosto niille jotka joutuvat siinä istumaan läpi koko elämänsä vaikkeivät he itse sitä ajattele minään kummana asiana.
  Vituttaa että pitää aina valittaa, ennenku asiat hoituu.
  Vituttaa olla läski ja saamaton, koska saamaton läski valittaa läskeistään muttei saa aikaiseksi tehdä niille yhtään mitään.
  Vituttaa että sormia napsauttamalla ei laihdu.
  Okei nyt mä lopetan 😀

  Sulla on kyllä hyvä blogi, hyvä tyyli kirjoittaa 🙂

  1. No niiin, kiitos näistä!

   Voi kun sormia napsauttamalla tapahtuis asioita 🙁

 6. Vitutus on elämäntapa,mutta koen olevani positiivisesti vittuuntunut persoona =)
  Tällä hetkellä päällimmäisiä vitutuskohteita ovat:
  -uusi kuvansiirtoaine..en saa nättiä jälkeä
  -kuumetauti joka jyllää perhettä läpi
  -karkinhimo
  -ahdas koti ja keräilijäluonne (ikivitutus)
  -suklaamunien pikkuyllärit jotka jalan alle eksyessään tekevät tuhannen tuskaa..
  -se että olen niin idiootti että ostan pennuille suklaamunia
  -känsä oikean jalan pohjassa
  -työttömyys..tai ei se niinkään vaan siitä johtuva köyhistely.Rahaa ei niinku saatana vaan ole.
  -Jatkuvasti nousevat vakuutusmaksut

  1. Suklaamunat hyviä 🙂 Mäki haluun. Kindereitä.

  2. Nonnu says: Vastaa

   Kindereissä on tänä vuonna ihan tyhmä se teemalelu. Viime vuonna oli sentään Barbabapat. Nyt on joku tyhmä Paavo Pesusieni :/

   BTW, toikin vois olla yks vitutuksen aihe.

  3. Niin oli joo! 🙂 Ihanii! Paavo vähän tyhmä kyl 🙁

  4. On niis sellasii söpönöpöjä elukoitaki..poro,pinkku ja jääkarhunen meille osunu.
   Pesusieni on perseestä.

  5. SPONGEBOB!!! *lähti ostaa ihan törkeesti kindereitä* (toivottavasti ruotsissa on sama sisältö)

  6. Eiköhän oo 🙂

 7. Niina says: Vastaa

  Tällä hetkellä vituttaa se, että akne on ilmeisesti tehnyt paluun ja tänään meni aivan totaalisesti hermot koko naamaan ja kaikkeen. Luulin, että Roan syötyäni tämä piina olisi ohi. Ilmeisesti ei ole. Toivottavasti tää johtuis vaan äkillisestä lämpötilan vaihdoksesta tai jotain…

  1. Joo no mulla se kuuri näköjään auttaa aina sen puolisen vuotta.

 8. Hahah, negatiivinen teini 😀

  Mutta asiaan, täällä vituttaa:
  – Jo reilun viikon kestänyt flunssa joka ei osoita mitään parantumisen merkkejä.
  – Sairastamiseen kulunut hiihtoloma ja se aika mikä piti käyttää yhden kurssin suorittamiseen on nyt käytetty niistämiseen, aivasteluun ja vuotavien silmien pyyhkimiseen
  – Mutta ettei nyt flunssassa olisi tarpeeksi päälle lätkäistiin mehevä niskajumi ja siitä sitten migreeni. Kiitos.
  – Ei ole rahaa hakea lisää migreenilääkkeitä, jotka nekin maksaa ihan vitusti. On sitkuiltava muutamalla pillerillä ja toivottava, että tää särky ei kestäisi enää neljättä päivää.
  jne jne…

  1. Joo siis en mitenkään kiellä asiaa, semmonen olenkin ollut aina ja tulen varmaan aina olemaankin. Mutta kiva kun nyt huomasit.

   Onneks oon migreeniltä säästynyt…yhtä kertaa lukuun ottamatta! Aloitin uudet e-pillerit muinoin ja tuli kerran niin älytön migreenikohtaus että olin varma että kuolen. Oikeasti, kukaan ei tiedä mitä se on jos ei itse koe. Ei enää sen jälkeen yhtään ajatellut että se on jotain normipäänsärkyä vähän vahvempana versiona vaan. Ei tod.

 9. – Unettomuuskierre joka pilaa elämäni kaikin tavoin. Huonosti tai ei ollenkaan nukutun yön jälkeen päätä särkee, silmiä kuivaa, nenä on tukossa, mieli on maassa. Nukahtamista avittavat lääkkeet tekevät minusta lihavan ihrakasan joka haluaa rasvaa, suolaa, sokeria ja nopeita hiilihydraatteja eikä halua muuta kuin nukkua.

  – Työtilanne. Siis ihan ok työ, mutten saa siitä ansaitsemaani palkkaa. Ja unettomuuden takia on aika haastavaa olla päivätöissä.

  – Iho. Miljoona Roacuttan-kuuria mulla myös takana mutten näköjään koskaan saa edes vähän normaalia ihoa. Aina on jotain ongelmaa. Aknea, perioraalidermatiittia, reseptifinnivoiteiden aiheuttamaa palovammaa tai saatanan kipeitä kystisiä hormonihirviöfinnejä kerran kuussa. Ja nukkumattomuus ja paska ruokavalio ei ainakaan auta tämän ongelman ratkaisua.

  – Sotkuinen koti. Väsyneenä ei jaksa siivota.

  – Olen 26-vuotias mutta tunnen itseni lapseksi ja tuntuu että elämä vaan lipuu ohitse. Ja kun en ole nukkunut tuntuu kaikki vielä kamalammalta.

  Näin muutama asia mainitakseni.

  1. Joo, ei mullakaan toi Roa oo pysyvästi auttanut, puol vuotta kerrallaan. 🙁 CLINDOXYLiä määräsi työlekuri ja kylhän se vähän on auttanut mutta tosiaan iho punottaa ja kutisee ja kuoriutuu sen jälkeen. Ja melkeen 30 euroa tuubi, huh! 🙁

   Ja mä olen kohta 30 vee ja ihan lapsi ja elämä lipuu ohitse. Samassa veneessä siis ollaan.

  2. Clindoxyl on siitä ikävä että seKIN pilaa liinavaatteet ja tekstiilit… Mutta kaikista kokeilemistani paikallishoidoista se on kuitenkin sieltä toimivammasta päästä.

  3. Joo Brevoxylistä mul on kokemuksia kyllä…jostain vaatteista lähteny väriä. Ei hirveesti uskoa ollu tota Clindoxyliä kohtaan kun noi ulkoisesti käytettävät on, noh, aika nähty. Mut kyl se vähän tuntuu auttavan!

 10. Sonia says: Vastaa

  Tänään mua ei omituisesti vituta. Siksi kieltäydyn ajattelemasta vituttavia asioita, mua vituttaa se että aina vituttaa joten nyt kun on kerrankin hyvä mieli, antaa sen olla niin analysoimatta sitä. 😀

  Kiire, stressi ja raha-asiat uhkaavat vituttaa, mutta en tänään jaksa antaa niiden häiritä.

  1. Mahtista!

 11. mua alko just vituttaa kun menin sanomaan yhden työasian jotenkin kierosti ja sitten yksi tyyppi pääsi ”näpäyttämään” asiasta jossa ei ollut mitään valitettavaa kellään ennen sitä. pakko olla niin hiton pätevä. en jaksa ruveta oikomaan niiden käsityksiä, luulkoon mitä lystää ja mä TIEDÄN mitä tiedän.

  1. Hahah! 😀

 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 13. Minua ärsyttää se että ’mikäs sitä pahan tappaisi’, tuon lausahduksen taakse kuuluu tarina näin. Jalassa on iso kasvain ja ulkona on liukasta = entistäkin kipeämpi kasvain jalassa liukastumisen vuoki. +terveyskeskuslääkäri ei ymmärrä.

  Sapettaa!

  PS. Pidän blogistasi!

  1. Terveyskeskuslääkärit ei todellakaan ymmärrä 🙁

   Kiva et pidät!

 14. Anonymous says: Vastaa

  2 viikon käyttökielto oikealla kädellä..prkl..

  1. Höhhelis 🙁

 15. Johis says: Vastaa

  Mää oon kans sellainen perus-vittuuntunut ihminen, eli vituttaa oikeestaan aina. Tällä hetkellä vituttaa eniten gradu. Alkaa jo yksinkertasesti jaksaminen loppua ku on monta kuukautta sitä hirveeseen tahtiin vääntänyt. Ja sitten ku pitää vapaapäivän, nii vituttaa ja ahistaa oma saamattomuus.

  Ja mulla on kans se tunne, että oon 27 -vuotiaana ihan lapsi vielä ja elämä lipuu ohi ilman, että saisin mitään aikaan.

  Ihana ku saa luvan kanssa valittaa 😀

  1. Tänne voi kuule tulla IHAN AINA luvan kanssa valittamaan ku siltä vaan tuntuu, arvostan suuresti.

   Ja saathan sä aikaan, graduki kohta valmis ja kaikkee!

 16. – Ihmiset, jotka tulee luennoille hölisemään omiaan. Ei sinne oo mikään pakko tulla, lukekoot keskenään kotonaan jos ei luennot kiinnosta!
  – Rahapula
  – Kissakin välillä. Ihme huutaja. Ja viime yönä keksi siirrellä mun siististi lattialla lojuneet vaatteet ympäri kämppää… Mikäs sen mukavampaa kun aloittaa aamu etsimällä joka vaatekappale jostain sen jemmasta
  – Kevät, joka oli jo tulossa, mutta ei sit kuitenkaan
  – Epämääräinen nuhaköhä, pilaa yöunet
  – Kaverin vauvakutsut viikonloppuna. VAUVAKUTSUT. Siellä sit ihastellaan jotain potkupukuja ja tuttipulloja, samalla kun kaveri isoine mahoineen ja turvonneine jalkoineen varmaan mieluummin löhöis jalat sohvalla telkkaria katsellen, mieluummin kuin olis kaikkien höösäävien puolituttujen ihmeteltävänä ja hipelöitävänä. Ja se ikäkriisi, miks kaverit saa vauvoja ja menee naimisiin ja hankkii omistusasuntoja…
  – Etten varmaan ikinä uskalla mennä mihkään ryhmäliikuntatunneille tän postauksen ja näiden kommenttien jälkeen D:

  1. Joo kyl täälläki menee hermot kissoihin, päivittäin. Arska juoksi just äskenkin päin Rosan vesikuppia ja vedet lensi ympäri keittiötä, helvetti.

   Vauvakutsut ois kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ei mun paikka! En pystyis, en vaan kykenis.

   Ja mee vaan ryhmäliikuntatunneille. Jokainen on ollut joskus ekaa kertaa! Ei mua haittaa jos joku on vähän pihalla tai tekee vaikka ilman painoja, se on aluks ihan normaalia. Mut kannattaa yrittää kehittyäkin, siitä saa sit jo jotain irtiki. Mäkin meen viikonloppuna tutustumaan ihan uuteen mestaan ja pelottaa, oon varmasti se heikoin siellä. Mut ehkä tulee se päivä ku en oo!

 17. Täällä ilmoittautuu myös yksi peruspessimisti, jota vituttaa aina! Tällä hetkellä ehkä eniten surkea esimies, joka ei hoida hommiaan ja itkee (!!) yrittäessään selvittää työntekijöidensä tulehtuneita välejä. Toinen aika kova vitutuksen aihe on julkisia kulkuneuvoja käyttävät ihmiset. Sinne lähijunaan ei saatana soikoon mahdu sisään ennenkuin aikaisemmat matkustajat tulevat ensin sieltä ulos. Ja vituttaa myös bussipysäkkini lähimaastossa hiippaileva runkkari, joka kaivaa munansa esiin sen vuoksi koska hänellä on ”paineita”. Näin hän toimintansa oli perustellut koiriaan ulkoiluttavalla naapurin mummolle. Ainiin, ja opiskelu on kyllä ihanaa, mutta vituttaa lukea kuivaa teoriatekstiä 1500 sivua kahden viikon päästä olevaan kirjallisuustenttiin.

  1. Itkevät esimiehet on tosi ärsyttäviä. Ei esimiesten kuulu näyttää tolleen tunteitaan.

   Ja naapurin mummo vois usuttaa koiransa sen kikkelin kimppuun!

 18. Anonymous says: Vastaa

  En tiedä, onko oikeasti olemassa jotain läskejä, jotka kauhistelevat tai paheksuvat, että onpa joku toinen läski (viittaus vitutuskohtaasi 2.). Odotellessani tapaavani moisen läskin, minua ketutttaa näkemykset, joiden mukaan läskien pitäisi pitää muiden läskeistä (”kyllähän ne läskit voivat pariutua keskenään”), sekä se, että läskejä ihmisiä pidetään automaattisesti (ei tapauskohtaisesti) rumina tai epäviehättävinä, sekä oletus, ettei kukaan hyvännäköinen tyyppi voisi viehättyä läskistä tyypistä.

  Terveisin läski, jolla on aina ollut vitun kuumia (ja laihoja) jäbii.

  1. Voin kertoa, että ON.

   Mutta en missään tapauksessa väittänyt, että lihavien ihmisten pitäisi pitää muiden läskeistä tai että lihavat olisivat automaattisesti rumia, hell no! Itse asiassa pieni pyöreys suojaa vaan rypyiltä ja muutenkin kuivakkuudelta.

   Kommentillani yritin jotenkin säälittävästi ehkä kuvailla tyyppejä, jotka ovat itse kerryttäneet hieman elopainoa varsinaisesti tajuamatta sitä ja haukkuvat muita vastaavanlaisia…

  2. Anonymous says: Vastaa

   Oi, en viitannut suhun enää tuon ensimmäisen lauseen jälkeen! Mietin tuota asiaa vielä jälkeenpäin, ja tulin siihen tulokseen, etten tunne juuri laihojakaan ihmisiä, jotka (ääneen) kauhistelisivat toisten läskikertymää. Taidan tuntea pelkästään aika hyväkäytöksistä porukkaa. Lausuntosi kuitenkin nosti mieleen aiemmat kiehunnat noista sitemmin listatuista asioista.

   Kuitenkin, erityisesti toiset naiset, erityisesti internetissä, tuntuvat kokevan muiden läskit asiaksi, joka on automaattisesti pelkästään ja ylitsepääsemättömän rumaa. Nopeana esimerkkinä nyt vaikkapa silmään osunut kommentti tv-sarjasta Girls. Tämän kommenttimimmin näkemyksen mukaan koko sarja on täysin epärealistinen siksi, että ei vaan ole mahdollista, että jollakulla, joka on niin ”fat and awkward” kuin Hannah, olisi niin hyvännäköisiä miehiä. Hmm. Melkein poikkeuksetta myös kun joku kirjoittaa yleisesti rumista ihmisistä, käytetty muoto on ”ruma ja läski”, niin kuin se elopaino olisi ainut kauneuden mittari.

  3. Niin no mä en ole ollenkaan sitä mieltä, että elopaino olisi ainut kauneuden mittari. Ja mua ei lainkaan muiden läskit häiritse. Edes siellä jumpassa. Ja kyllä sitä multakin löytyy, ihan riittävästi.

 19. Kaisa says: Vastaa

  Työnhaku mua pääasiaalisesti vituttaa, mutta työkkärin täti oli eilen kiva ja kysyi, että mitä mulle kuuluu? Se oli kummallista 😀

  Jos vitutukseltas ehdit, niin mun blogissa on sulle pikkuinen haaste. Kuten haasteeseen kirjoitin, en saa itkupotkuraivareita, vaikkei tähän vastaisikaan tai laittaisi eteenpäin 😉
  http://salmiakkiasateella.blogspot.fi/2013/03/pikkuinen-haaste.html

  1. Haha, ehdin vitutukseltani kaikenlaista! 😀

 20. Tää oli jotenkin raikas postaus, pitäis ehkä itekin kokeilla kunnon vitutuspostausta välillä :D. Yleisesti ottaen kun olen etenkin blogissa melko hyväntuulinen ihmispolo.

  Mua vituttaa yleisesti ottaen tyhmyys. Se on tietysti ilkeää, eihän sille voi mitään jo ei oo se laatikon terävin veitsi, mutta kyllä se vaan ottaa päähän, jos tyyppi laukoo ihan idioottijuttuja suusta. Siinä tulee itellekin tosi tyhmä olo, että joutuu tilanteeseen missä joutuu kuuntelemaan moista.

  1. Joo näitä pitäis kyllä ajoittain harrastaa, tekee hyvää!

   En uskalla sanoa tohon tyhmyysasiaan mitään, koska en taida itse olla se terävin veitsi… 😀

 21. Jennipenni says: Vastaa

  Eniten vituttaa
  – opiskelijana rahatilanne
  – työhakemusten tekeminen
  – sotkuinen asunto
  – umpijäässä oleva jääkaappi, koska pakastelokeron ovi on rikki ja en saa soitettua vuokranantajalle, ennenkuin olen siivonnut
  – epämääräiset terveysongelmat, joille ei voi mitään tai joista ei jaksa mennä valittaa arvauskeskukseen, koska sieltä saa kohta luulosairaan hullun paperit 😀
  – mustapäät, miten niistä pääsee eroon?
  – ihmiset, jotka tekevät bodycombatista aerobicin näköstä. tulevat eturiviin, sekoilevat koreossa, alakoukut näyttää kuukausienkin käymisen jälkeen hiihtämiseltä/lehmän lyspämiseltä, taputtelevat juomatauolla pyyhkeellä naamaa ja tsekkaavat peilistä, että meikit eivät ole levinneet 😀

  ihanaa että joskus saa valittaa luvan kanssa 😀

  1. Mustapäät. Luojan kiitos olen edes jostain tässä elämässä välttynyt! Vaikka mulla onkin huono iho, niin noita ei sentään mulle useinkaan tule!

  2. Jennipenni says: Vastaa

   Ole onnellinen 😀 Mulle harvoin enää mitään finnejä tulee, mutta mustapäät… Sit kun ei ole varaa juosta missään ihonpuhdistuksissa niin googlettelee fiksuja vinkkejä kuten ”sivele sitruunamehua kasvoille, huomaat eron jo yhden kerrna jälkeen”. Aijaa, en huomannut 😀

   Mutta vitutuslistan jakaminen kyllä kevensi taakkaa 😀

  3. Anonymous says: Vastaa

   Mutta kaikkein hienointa elämässä on kuitenkin –
   AVAUTUMINEN !
   Silloin huomaa, että oma lääkitys onkin ehkä kohdillaan.

  4. Näin o.

 22. Anonymous says: Vastaa

  Hahaa. Saan raahattua itseni kuntoilemaan ehkä noin kolme kertaa vuodessa. Kahvakuulassa oon käynyt kaksi kertaa. Jos niitä pienimpiä painoja ei ois, niin en voisi osallistua kahvakuulaan… 😀 tämä hento tyttö jaksaa juuri ja juuri nostaa kaksi kertaa vasemmalla kädellä sen kuulan ylös 😀
  Niitä painavampia kuulia jos yrittäisin nostaa niin revähtäis lihakset ihan heti. Eli onneksi on niitä pieniä kuulia. Mut ymmärrän sun pointin, mitä järkee niitä kevyimpiä on käyttää jos säännöllisesti käy.

  1. Niinno viittasinkin lähinnä niihin himokävijöihin, joita oon nähny samoissa jumpissa monta vuotta. Tosin usein samat henkilöt on myös niitä, jotka ei paljon halua hikoillakaan…

 23. Laapa says: Vastaa

  Mä kans puolustan pieniä painoja 😀
  Koska teen niillä oikeastaan aina, mun niska-hartiaseutu vaan lyö tajuttomaan jumiin heti kun alan enemmän ’tosissaan’ treenata salilla. Ja believe me, oon yrittänyt ihan oikeasti kaikkea, venyttelyä sun muuta ja vaihtaa ohjelmaa, käynyt PT:llä saamassa ohjeita etc etc, eikä vaan auta. Se on pienet painot tai ei mitään treeniä, koska heti jos treeni on kovaa –> lihakset kasvaa alkaa puutumisoireet. Huono anatomia tai jotain…
  Mutta. Ymmärrän silti sun pointin.
  Ja olen itsekin negatiivisuuteen taipuvainen (miehen mukaan, omasta mielestäni realisti), etenkin nälkäisenä 😉

  1. Hmmm. Joo. Tuli kyllä tossa tosiaan mieleen, että joillakin tämmösiä onkelmia varmasti on. Joten ihan ymmärrettävää.

   Ja itse asiassa oon ehdottomasti sitä mieltä, että ne jotka pystyvät treenaamaan vähän lujempaakin, noh, niiden pitäis kyllä siirtyä noista ns. perusjumpista kokonaan pois. Voi että mua ärsyttää nyt kun käytin monen monta vuotta niissä käymiseen, aika hukkaan heitettyä aikaa. 🙁

 24. Anonymous says: Vastaa

  Voi ku ihqua, jos on sellanen boyfrendi, ettei sen joka lauseessa esiinny v-alkuinen sana.
  Eniten harmittaa
  – lusmut (duunissa ja himassa)
  – luuserit (ns. frendeinä ja yhteiskuntaa hoitamassa)
  – luomun vähäisyys
  Jaxuhaleja <3

  1. 😀 !

 25. Petri says: Vastaa

  Mua ei oikeastaan vituta mikään, tai no…. se kyllä vähän vituttaa kun työpaikan WC-tiloissa vessapaperirullan pää vedetään etupuolella olevasta kolosta, vaikka sen oikeasti kuuluu tulla alakautta.

Vastaa