kissisheini Instagramissa

Ajattelin kunnostautua Instagramissa. Liityin sinne kyllä silloin heti kun moisesta ihmeellisyydestä aikoinaan kuulin, mutta se jäi sitten vähän siihen. Nyt yritän löytää Instakuvien maailman uudelleen. Aika vanhoja kuvia sieltä löytyy nyt, mutta ehkäpä saan homman tässä käyntiin. Seuratkaapa siis, jos vaan kiinnostaa. Oikeassa sivupalkissa on linkki, minut löytää nimellä kissisheini. Facebookiin en ole nyt rynnimässä, joku raja sentään. Enkä muuten myöskään tee mitään ”päiväni Instagram-kuvina” -postauksia, koska en ihan hirveästi pidä sellaisista.

Löytääkö sinut Instagramista? Millä nimellä? 

P.S. Jos joku osaa neuvoa, miten ihmeessä saan Instagram-kuviakin näkyviin tuonne sivupalkkiin, niin onnellinen olisin. Siis silleen, että menevät suoraan Instagramiin, ei mihinkään muualle.

P.P.S. Tuo kortsu. Se on todellista Arabianrantaa se.

26 Comment

 1. Alan seuraamaan 😀 Mut löytää nimellä ”theduvessa”.

  1. Hihei!

 2. Nina says: Vastaa

  Jeje! 🙂

  Mä en ainakaan löytänyt kuvien sivupalkkiin siirtämiseen muuta systeemiä kuin sen Snapwidgetin mikä mulla on käytössä. Mutta kiinnostais muakin että saako ne suoraan sieltä Instagram-sivulta jotenkin??

  1. Ja sit oli joku toinenki…jota eka testasin. Hmm.

 3. Löytää nimellä @tiinamorgan : kissoja, treenejä, cheerjuttuja ja muuta mukavaa! 🙂

  1. Jee!

 4. Sen koodin saa blogiin sieltä instragrammin sivulta suoraan. Meet sinne http://ink361.com/ ja loggaat sisään. Sitten Tools valikko ja siellä sivun alhaalla on ”My Instagram Gallery Widget for Website/Blog”.

  En sitten muista antoko toi sen snapwidget koodin juurikin vai minkä. Mulla on tolla snapwidgetillä nimittäin itte kun äkkiä bloggerissa vilasin.

  Minä olen @mirdii ja instagrammit löytyy myös blogista.

  1. Hmm, toi taitaa just mennä jonkun muun kautta. 🙁

  2. Nina says: Vastaa

   Toi ink361 on näköjään samantapainen systeemi kuin Snapwidget, tai jotain, en tajua näitä ehkä ihan täysillä 😀 Mutta siis se on vaan sivusto jossa näkyy sun Instagram-kuvat, ei se ”oikea” Instagram, mitä luulen että Heini tässä hakee.

  3. Jep näitä on eri. Yhtä testasin ja sain näkymään, mutta pitäis saada jotenkin suora linkki myös Instaan…

  4. Niin joo…
   No täältä http://instagram.com/accounts/badges/# löytyy sitten ainakin pelkkiä niitä nappeja/painikkeita mistä on sitten suora linkki tonne sun omalle instagram.com -sivulle.

   Kokeilin mun blogiin kuvien yläpuolelle tollasta jos haluat testata, mutta ”albumia” blogin reunaan ei tuolla tainnu olla…

  5. Nina says: Vastaa

   Niin no voishan ne tietysti laittaa molemmat. Sekä sen snapwidgetin että tuon ”View on Instagram” -nappulan.. Ja sitten teksti alle että ”älä paina kuvaa vaan tuota sinistä palkkia” 😀

  6. Joo, kato ettei olis liian helppoa niin nappulaa nappulan perään ohjeineen 😀

  7. Noni olkoon sit snapwidgetin kautta 😛

  8. Myy says: Vastaa

   Kiitos ihanat tytöt! Nyt jopa minä osasin lisätä sivupalkkiin 😀 Löydyn siis nimellä myyti.

 5. Panda says: Vastaa

  pieceofpanda nimellä löytyy 🙂

  1. <3!

 6. kissakuvien toivossa alan seuraamaan, luulen että en tule pettymään!

  1. Joo, voin luvata että poikia tulee näkymään myös! 🙂

 7. Taina says: Vastaa

  Mulla on näköjään webstagramin kautta widget: http://web.stagram.com/tools/ mutta en kyllä noista oikein ymmärrä… 😀 Sait uuden seuraajan! 🙂

  1. Jee! Mäkin sain ton webstagramin kautta toimimaan yks päivä, mutta enää ei toiminu 🙁 Niin laitoin sit ton SnapWidgetin.

 8. hepe says: Vastaa

  höhöö seurailen!! ^^ minut löytää nimellä hepexxx / ei ole kisukuvia kun en kissaa omista 😀 mut sitten onkin kaikkea muuta! ;D

  1. Joo ei kissat oo mikää Insta-vaatimus! 😀

 9. Mari says: Vastaa

  Mää oon @maribeibe 🙂

 10. Mä katoin eka äkkii et toi vesipullo oli dildo.. 😀

  ja mää oon maryism_ instassa 🙂

  1. Vanha vesipullo 🙁

Vastaa