No mutta mitäs kaikkee

Vähän kuulumisia taas tähän väliin.

-Mieheni haluaa tantraseksikurssille. Like vai dislike, en kyllä nyt yhtään tiedä. Hyvät naurut kuitenkin sain kurssin esittelyteksteistä, siellä saa mm. opetusta lemmenrohtojen käytöstä, hihi. Ehkä opettelenkin tekemään semmosia ja vien niitä myös Viikin mummoille ja papoille. Hihi. Nojoo, oikeasti ei edes naurata, kun mies on tässä nyt ihan tosissaan.

-HAHAHAH.

-Ostin eilen sukset Sportti-Divarista. Muistelen tykänneeni hiihtämisestä joskus nuorempana, kohta selvitän, tykkäänkö enää. Jos tykkään, aion osallistua 9.2. ekaa kertaa järjestettävään Cityhiihtoon. Kivaa. Luulisin.

-Ne Arskan munat sitten otti ja lähti. Kivasti meni leikkaus ja kaikki, Arska oli kyllä ihan tosi pöhnässä leikkauksen jälkeisen illan ja herääminen sillä muutenkin otti vähän aikaa leikkauksen jälkeen. Ja Reiska oli pikkuisesta liikuttavan huolissaan. Nyt Arska on sitten ihan tosi villi, eli leikkaus vaikutti siihen ihan päinvastaisesti…ja pojat mähisee enemmän. Toivottavasti ei nyt sitten tule mitään kunnon tappeluita!

-Olen innoissani HBO Nordicista. Vähän ongelmia on matkan varrella ollut, mutta ainakin nyt näillä näkymin jatkan sen tilausta ikuisesti. GOTin eka kausi pian katsottu, kohta päästään käsiks tokaan. En kyllä enää ikinä vaihda poikaystävää kun hirveen rasittavaa katsoa kaikki sarjat toistamiseen.

-Söin maanantaina tämän talven ensimmäisen laskiaispullan. Vituttaa, sillä rakastan syvästi laskiaispullia ja Runebergintorttuja ja ne molemmat tulevat myyntiin jo hirvittävän varhain ja samaan aikaan ja en mitenkään pysty syömään niitä niin paljon kuin haluaisin, eli päivittäin. Fazer tekee parhaimmat tortut, mutta laiskiaispullat pitää ehdottomasti ostaa jostain pienemmästä leipomosta tai kahvilasta, kaikki ns. valmispullat on ihan kamalia.

-Testasin niittikenkiä ekaa kertaa lauantaina Casinolla. Yllättävän hyvät kävellä eivätkä edes yhtään liukkaat! Ja mahtavat keskustelun aloittajat, koska kaikkien pitää tietenkin jotenkin kommentoida niitä, kun ovat niin pirun hienot. Sitten kun kenkien kanssa voi mennä naimisiin, mulla on jo homma valmiina. Häissä ei sitten tarjoilla kusirapuja.

-Leivoin muistaakseni elämäni ensimmäisen kuivakakun Jonnan ohjeella. Banaania tuli siihen. Koska testiryhmä (=työkaverit) ottivat sen niin hyvin vastaan, päätin leipoa samaisella ohjeella mummoille ensi sunnuntaiksi. Voisin kyllä lisätä ohjeeseen hieman kardemummaa…Ajattelin testata lähiaikoina myös porkkanakakkua, helpolta vaikuttaa sekin. Ei leipominen taidakaan olla niin vaikeeta.

Semmosta kaikkee. Kertokaas tantraseksikokemuksia tai hiihtokokemuksia.

17 Comment

 1. Tantraseksistä ei kokemuksia, hiihtoakaan en ole harrastanut yläasteen jälkeen (en voi sietää mitään talviurheilua, laskettelu menetteli) 😀 Musta ei ole apua siis.

  1. En oo koskaan lasketellu 😮

 2. Mä just ajattelin et vois käydä hiihtämässä, sit tajusin että välineet on jossain 800km päässä, eli se siitä :/ ja tantraseksistä ei ole kokemusta, kuulostaa mielenkiintoiselle!

  1. Musta taas ehkä ei. 😛 Kaikki mun ikäset ja nuoremmat kyllä tietää, mitkä on lantionpohjalihakset ja miten niitä harjotetaan, ja pilateskin on niiiii-iiiiiin tylsää, jooga on varmasti vielä tylsempää!

 3. Ehdotan että ostat/käsket miehen ostaa ensin jonkin hyvän kirjan aiheesta ja jos vielä sen jälkeenkin kiinnostaa niin sitten kurssi uudelleen harkintaan.

  Hiihdosta sen verran että muista aurinkovoide jos kirkkaalla säällä liikut. Ja poskipäät on hyvä kans suojata viimalta.

  1. Joo ei se todellakaan osta yhtään mitään kirjaa. 😀 Heti pitää päästä yleiselle paikalle hihittelemään ja nolaamaan ittensä.

 4. Sonia says: Vastaa

  Tantraseksi on vähän niinku mä. Antaa ymmärtää mut ei ymmärrä antaa. 😛

  1. 😀

 5. Elisa says: Vastaa

  Toi kurssi vois olla itse asiassa ihan hauska 🙂 Eihän siellä itessään mitään asentoja opetella, vaan lähinnä tutustutaan omaan kumppaniin paremmin ja sit saa kotitehtäviä. Joskus cosmosta luin jutun, enkä sulje pois mahdollisuutta mennä joskus itsekin.

  Hiihdosta en oo ikinä tykännyt! Se oli aina se kamala pakkopulla ala-asteella ja minä hiihdin aina viimeisenä 🙁 Muistan, että joskus oikaistiin parin kaverin kanssa kun ketutti niin koko hiihto. Parasta oli, kun saatiin laskea superpitkää (tai ainakin sillon lapsena se oli :D) mäkeä!

  1. No jotkut hierontaharjotukset ehkä vois olla kivoja. 🙂

   Mä oon tykänny hiihtämisestä aina. 🙂

 6. Anonymous says: Vastaa

  OMG! Nää on just niit kursseja, joille mun gimmakaverin mieskin haluaisi.
  On kuulemma käyny niillä exiensä (!) kaa. Ei oo vaan tainnu paljo auttaa 😀

  1. Joo tainnu olla huonoja kursseja ne. 😛

 7. Nonnu says: Vastaa

  Joskus taannoin Laura Voutilainen kertoi jossain naistenlehdessä, että tantraseksi pelasti hänen avioliittonsa. Siitä päätellen taitaa olla aika tehokasta ajanvietettä 😀

  1. Meillä ei oo kai kyse mistään pelastamisesta, vaan toivottavasti puhtaasta mielenkiinnosta. 😀

  2. Nonnu says: Vastaa

   Juu en mä sitä meinannutkaan, hui toivottavasti et nyt ymmärtänyt väärin! 😀 Tämä on ainoa mitä tiedän tantraseksistä, siis tuo Voutilaisen kommentti asiasta. Eli jos sen avulla voi pelastaa aviolittojakin niin varmasti se on silloin hyväksi ihmiselle ylipäätäänkin 🙂 Tai tälleen mä sen mieltäisin.

 8. No mutta tantraseksikurssi kuulostaa ihan kivalta, toisin kuin hiihtäminen! 😉

  1. Hiihtäminen ainakin kuulostaa kivalta! 😀

Vastaa