Poshé vs Seche Vite

Perjantai, mikä hyvä päivä onkaan kaikkien rakastamalle kosmetiikkapostaukselle! Siis silläkin uhalla teen nyt tän postauksen, että ketään teistä ei tämä aihe kiinnosta yhtään! Koska: mä en enää pysty mitenkään jaksamaan ihmisiä, jotka valittavat etteivät voi lakata kynsiään kun eivät jaksa odotella lakan kuivumista. Heräisivät oikeesti jo nykyaikaan, sillä KUNNON pikakuivattajalla se kuivatusvaihe tapahtuu alle 5 minuutissa. Siis ihan oikeasti. Se ei ole aika eikä mikään olla hetki paikallaan.

Poshé-pikakuivattajasta olen täällä kirjoitellutkin sen löydettyäni, mutta nyt viimeinkin sain kokeiltua myös yhtä paljon joka paikassa hehkutusta saanutta Seche Vitea, joka on omasta mielestäni joko samaa tasoa eli yhtä hyvä tai ehkä jopa ihan vähän parempikin. Mielestäni Seche Vite tuo hieman enemmän kiiltoa. Ja on vähän litkumpaa, eli ei välttämättä paksuunnu pahasti loppua kohden (Poshé tekee tätä, mutta vasta ihan tosi lopussa, tosin käytänkin usein). Kuivumisnopeus on molemmissa samaa luokkaa eli pari hassua minuuttia ja sitten voikin tehdä ihan mitä lystää. En myöskään ole huomannut mitään eroa pysyvyydessä, lakka alkaa lohkeilla kun se on lohkeillakseen. Jatkossa ehkä ostan Secheä, ihan vaan koska se on Poshéa halvempi. Ja ehkä vähän parempi. Ja sitä saa helposti mm. Kicksistä.

Nyt käpälät pystyyn, kuinka moni käyttää näistä jompaa kumpaa? Tai onko kokemuksia molemmista, kumpi parempi? Tai jos ette käytä näitä, niin milläs sitten pikakuivatatte? Vai oletteko just näitä rasittavia tyyppejä, jotka valittavat etteivät jaksa ootella lakan kuivumista?????

32 Comment

 1. Kuten tuolla toisaalla kommentoin, mulla ainakin Seche liisteröityi aina noin puolessa välissä pulloa. Pikakuivattajana se on ihan maailman paras, mutta kun sitten muuten se ei vaan toimi. Kolmen pullon jälkeen annoin periksi ja tunnustin tappioni ja oon sitten ollut ilman pikakuivattajaa hyvän tovin, silti kyllä lakkaan kynsiäni ahkerasti. Mukavasti ne yleensä kuivuu koneella ollessa tai leffaa katsellessa 😉

  1. En käsitäkään tota! Tosi kummallista. Tai siis toi liisteröityminen on totta, mutta mä lakkailen niin usein, että ehdin käyttää melkeen koko pullon ennen kun se menee paksuksi.

 2. Mä käytän Kineticsin pikakuivattajaa ja Cesarssin pikakuivattajaa. Seche kummallisesti ”vetäytyy” kynsinauhojen läheltä jättäen lakasta kummalliset rannut. Se myös kutistaa lakkoja kärjestä, joten kärki paljastuu heti lakkauksen jälkeen, mikä mua ärsyttää suunnattomasti 😀 Kineticsin ja Cesarssin pikakuivattajissa on myös hyvät pehmeät siveltimet, joten water decalssit eivät sula eivätkä leimat leviä 🙂

  1. En tajua tota vetäytymistä!!! Mulla ei! Mavalan pikasuihke tekee tota mulla!

 3. Ansku says: Vastaa

  Mielipiteeni on se, että aivan turhia keksintöjä tollaiset kuivattajat. Kyllä tässä kiireisessä ja hektisessä maailmassa edes jollain on ihmisille opetettava malttia 😀 olkoon se sitten vaikka vain kynsilakan kuivumisaika 😀

  1. Anonymous says: Vastaa

   kuivattajat tekee myös kynsilakan pinnasta kestävämmän, ei tarvitse olla joka päivä lakkaamassa uudelleen ;>

  2. Jep, kuten Ano tossa totesi, totta on tuokin. Ja siis, vaikka olis aikaakin, niin on se kiva että kuivuu nopsaan ja varmasti hyvin.

  3. Ansku says: Vastaa

   Aivan, siis niillä on sellaisiakin ominaisuuksia 🙂 mulla ei ole kokemusta, niin en tienny.

 4. Mää käytän tota, paitsi kun oon nyt tullut puoleen väliin tuota purkkia niin se on alkanut jähmettyy ja on vähän vaikeahkoa lakata sillä. Kaveri osti mulle Itävallasta aivan mainion pikakuivattajan jota laitetaan pipetillä päälle.. tosin nimeä en tietenkään muista enkä jaksa käydä kurkkimassa. Mutta niitä on vieläkin parempia kuivattajia, kun nuo! :O

  1. Ja vaikka olis pikakuivattajaa tai ei käytössä, heti lakkailun jälkeen tulee kuitenkin pissahätä ja lakkaus on viturallaan. Gnaah.

  2. Pipettikuivattajia oon kokeillut kans, muistaakseni ainakin mm. OPIn, mutta ei vaan oo kovin hyviä ollu 🙁

 5. Mä käytän kans Secheä, vaikkakin se kutistuu myös mulla kynsinauhoista ja kärjistä (argh.). Mut se on silti parasta, mitä oon löytänyt.
  Just toi lakkauksen paaaljon parempi kestävyys on mulle SE juttu, ei niinkään superpikainen kuivuminen. (Lakkaan aina ennen kuin alkaa joku tunnin mittainen ohjelma ja kuivattelen anyway sen aikaa rauhassa.)

  1. SAMA!

 6. Merja says: Vastaa

  Mie en käytä pikakuivattajia, mutta ei mulla ole kiire saada lakkoja kuivumaankaan. Yleensä. Lakkaan kynnet nimittäin samalla kun katson maratonina jotain sarjaa, niin yhden jakson verran sitten jaksaa aina hyvin olla tekemättä mitään muuta. Oon kyllä miettinyt että kun mun tällä hetkellä käytössä oleva kirkas päällyslakka alkaa olemaan jo parhaimmat päivänsä nähnyt, niin voisi ostaa jonku pikakuivurin. Mutta kahtoo ny jaksaako 😀

  1. Joo siis mäkin lakkaan kynnet yleensä jotain sarjaa katsellessani tai sit koneella ollessani, mutta SILTI se pikakuivattaja on päällyslakkanakin ihan must!

 7. Inhoan tuota Secheä, never again! Kamalaksi liisteriksi muuttuu hetkessä, lisäksi kynsilakat irtoaa paljon nopeammin kynsistä kuin ilman sitä. Poshèa en ole kokeillut, mutta voisin yrittää. 🙂

  1. Höh!

 8. Mulla meni myös hermot Secheen, kutistumisefekti ja paksuuntuminen pullon puolivälissä oli nounou. Nyt ostin Sally Hansenin Insta-Dryta, kerran vasta käyttänyt että katsotaan miten sen kanssa käy.

  siameselipstick.blogspot.com

  1. Outoa kyllä, miten joillain kutistuu!

  2. Toi Sallyn Insta-Dry on kans ihan hyvä, siitäkin oon aikoinaan bloggaillut. 🙂

 9. Taru says: Vastaa

  Mavalan Mavadry on hjuva, mut seki rupee puolen välin jälkeen kökkööntymään…

  1. Niin tätä oli kai suihkeversionakin, josta en tykännyt…

 10. Panda says: Vastaa

  Värilakkojen pinta jää mielestäni hölmönnäköiseksi mikäli kynsille ei levitä päällyslakkaa/pikakuivattajaa. Semmoinen himmeä ja elahtanut, yäk. Kynsilakat myös pysyvät kynsillä pidempään päällyslakkojen ansiosta.

  Mavadry aiheuttu kuplia, Posse pläääh liisteröityy mutta Sesse se vaan porskuttaa ja pysyy hyvänä :). Tilasin ebaysta yli vuosi sitten ihan jäätävän ison täytepullon ja se kestää varmaan loppuelämän :D. Lorottelen sen sitten pieniin pulloihin.

  1. Niinpä!

 11. Mohn says: Vastaa

  Mavalan Minute Quick Dry on mulla toiminut kaikista parhaiten, plussaa ihana kiilto ja kova pinta. Noihin kahteen meni hermo, varsin Seche Viteen. Kyrsi ihan hämmästyttävän paljon aina aamuisin, kun olin edellisenä iltana nähnyt kunnolla vaivaa ja väkertänyt überhianot kynnet jotka olin sitten kuivattanut SV:llä ja aamulla ne oli kärjistään kutistuneet. Aaaargh! Melkein vieläkin nousee verenpaine kun muistelee. 😉

  Kokemusta muistakin, mutta aina se Mavalan Minute Quick Dry vaan on parasta. <3

  1. Joo, mua harmittaa aina kaikki bugit kynsilakassa. 😀 vaikka eihän sitä kyllä oikeesti muut huomaa.

 12. kejer says: Vastaa

  Essien Good to go on hyvä, ei paksuunnu ja siinä on hyvä sivellin. Sally Hansenin Diamond Flash antaa pitkäkestoisimmat lakat ja MAHTAVANUPEAN kiillon, mutta kalliimpi kuin Essie ja miinusta SH saa myös mustasta pullosta, loppuu aina yllättäen 🙁

  1. Sallylla on joo hyviä noi kans. 🙂

 13. Sissi says: Vastaa

  Lakkaharrastajalle top coatit on varmaan aina jonkin asteinen riesa. Ainakin minulle, kun etsin koko ajan sitä oikeaa ja täydellistä. Inm Out The Door on ihan ok mutta nyt olen tykästynyt indie-kaupoissa myytävään G&G HK Girl Top Coatiin. Seche on tosiaan vihoviimeistä kutistavaa ja paksuuntuvaa liisteriä, no thanks. Poshea en ole vielä kokeillut:)

  1. Mulla ei Seche kyl kutista yhtään!!!!

 14. Myy says: Vastaa

  Seche! Voittaa Poshen, koska parempi pullo/suti. Saan käytettyä pullosta 3/4 tai 4/5 ennen kuin menee liian paksuksi. Mielestäni se on ihan tarpeeksi 🙂 Eikä minulla ole koskaan aiheuttanut kutistumista tai lakkojen kuoriutumista.

  1. Sama täällä!

Vastaa