Lisää hopeaista

Täällä kirjoittelin hyvistä viileän vaaleiden hiusten ystävistä ja päätin jatkaa aiheesta vielä vähän. Olin ensinnäkin unohtanut yhden hyvän tuotteen sekä kaksi muuta mulla oli tuolloin vasta menossa testiin. No nyt on nekin testattu ja haluaisin ilomielin jakaa informaatiota kyseisistä tuotteista teille.

Lush Sugar-Daddy-O

Tästä Lushin Sugar Daddy-O -hoitoaineesta jo aiemmin täällä mainitsin ja nyt se on saanut vakiopaikan suihkukopistamme. Sain tämän siis Lushin joulutuotteiden esittelystä. Kuten ohjeteksti kertoo, hoitoainekimpaletta pidetään hetki lämpimän suihkun alla ja hierotaan sitten hiuksiin. Annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan pois.

Lush Sugar-Daddy-O

Hankalia ovat tällaiset liukkaat jutut suihkussa. Tämä tarttis jonkinlaisen kunnollisen säilytysrasian! Koin tän käytön hieman ärsyttäväksi, vaikka arvostankin ehdottomasti tällaista ei-roskaa-tuottavaa vaihtoehtoa. Kyllähän tästä palasesta hoitoainetta irtoaa, kun riittävästi hiuksiin jynssää, mutta en valitettavasti ihan hirveästi ainakaan mitään väriä kirkastavaa vaikutusta huomannut. Tosin ei tämä mitään hopeaista sävyä lupaakaan nettisivujen esittelyn mukaan. Sopii siis blondeille, jotka eivät mitään vivahteita hiuksiinsa kaipaa. Hoitoaineena ihan pätevä, jos haluaa kikkailla. Hintaa tällä on 9,95 euroa.

Goldwell V10

Tän mä unohdin siitä edellisestä postauksesta! Ja tää on varmasti monelle blondille tuttu: Goldwellin Soft Color sävy 10V. Vaahtosävyte, joka kyllä erittäin kivasti taittaa keltaisia hiuksia viileämmän sävyisiksi.

Goldwell V10

Tämä on hyvä, mutta voi olla hankalampi löytää, koska on kampaamotuote. Tätä käytetään kuin mitä tahansa vaahtosävytettä: ravistetaan, pursotetaan, levitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin (mieluiten muovikäsineillä). Vaikutusaika on 5-15 minuuttia, mutta jotkut pitävät tätä jopa tuntikaupalla! Tästä riittää tällaisiin suht pitkiin hiuksiin noin 5 käyttökerraksi. Muistaakseni tämä pullo kustantaa n. 20 euroa.

Sheer Silver Masque

Wasting Lifestylen pikkujouluissa käväisi joulutonttu kauneuden verkkokaupasta, eleven.fi:sta, joka toi jokaiselle vieraalle pikkujoululahjan. Omasta pussukasta paljastui mm. tämä, Maria Nilan Sheer Silver Masque. Lahjat oli jokaiselle bloggaajalle mietitty henkilökohtaisesti, joten kyllä oltiin otettuja! Maria Nila oli mulle ennestään tuttu vain Livboxista, ja tietenkin tällainen hopeainen hiusnaamio tuli ilolla käyttöön.

Maria Nila Sheer Silver Masque

Olen niin kärsimätön luonne, että en yleensä jaksa odotella hiusnaamioiden vaikutusaikaa kovinkaan kauaa ja käytän niitä hyvin pitkälti hoitoaineiden tapaan. Tätä hiusnaamiota neuvotaan pitämään 5-10 minuuttia ja mikä outoa, sen jälkeen vielä käyttämään hoitoainetta! Tämä on mielestäni ihan mukavan hoitava naamio, joten en koe tarvetta enää käyttää hoitoainetta tämän jälkeen!

Noh mutta kuitenkin, tämä yllätti mut niin positiivisesti, ettei mikään kosmetiikka pitkään aikaan! Väriltään tää on melko haalean violettia, joten en uskonut tällä olevan mitään erityisempää, silmin nähtävää vaikutusta hiusten sävyyn mutta huh, kyllä oli! 5 minuutin vaikutusajalla hiusten vaalea sävy kirkastui ja tuli jopa muutamia sellaisia ohuita sinisenharmaita raitoja. Tää syöksähtikin siis ihan ykköslemppariksi, mitä tulee hiusten tän hetkisiin hoitotuotteisiin. Kävin tsekkaamassa tän hinnan eleven.fista ja näköjään koko merkki on tällä hetkellä -20%! Normaalihinnaltaan tää naamio on 21,70 euroa ja nyt siis 30.1. asti alennuksella. Vähän muuten nyt kiinnostelis tän saman sarjan shampoo ja hoitsikka, onko kokemusta kellään näistä?

Oliko nää kaikki teille jo tuttuja? Onko joku näistä käytössä?

4 Comment

  1. Emma says: Vastaa

    Mä tilasin joulun alla niin isosti elevenistä (joululahjoja ym, ei ollu kaikki mulle :D), että sain ison läjän tuotteita kaupan päälle. Joukossa oli mm. Maria Nilan shampoo ja hoitoaine pinkeissä pulloissa, mut en oo vielä kokeillut. Innostuin kuitenkin ihan simona niistä, koska mulla on se vaaleanpunainen hiusnaamio (Minnan tuote Livboxissa sillon tovi sitten) ja tykkään siitäkin tosi paljon! Tuoksuu ihanalle ja todellakin parantaa kuivien hiusten kuntoa. Se on ainoa hiusnaamio jota oon jopa jaksanut käyttää säännöllisesti. Toi purkki on tosin hieman rasittava, hullun iso ja vaikee laittaa kiinni kun naamiota on jo kökkäre käsissä. Miks hiusnaamiot ei juuri koskaan oo tuubeissa tai pulloissa?? Tää kommentti ei nyt oikeastaan lainkaan liity postauksen aiheeseen mut sanoinpa nyt kuitenki. 😀

    1. Joo se LivBox-naamio on niin hyvän tuoksusta, että tekis mieli ottaa lusikka ja kauhoa se suuhun. 😀 Mutta joo, oot oikeessa ton purkin käytettävyydestä, ON RASITTAVA. Mut on hiusnaamioita tuubeissakin!

  2. Loistava vaahtosävyte on myös kampaamosarja Igoran vaahto! Se on siis Schwarzkopfin sarja (samaa perhettä kuin tyyliin Bonacure, Osis ym). Perus-keltaisuuden taittajaksi 9,5-1 tai granny-sävy 9,5-12 🙂 Tuohon Goldwellin vaahtoon verrattuna Igorassa on mielestäni parempi, tiiviimpi koostumus ja parempi tuoksu 🙂

    1. Okei, hei kiitti vinkistä! Pitääpä kokeilla.

Vastaa