Aika tavallista

Viikko taas vierähti, nopeasti niin kun ne nykyään aina tuppaavat tehdä. Ihan mukava, aika tavallinen viikko oli, ei kuitenkaan mitään valittamista.

Torstaina oltiin Ninan kanssa Dancen ekaa livelähetystä katsastamassa, ja on ne piru vie vaan tosi hyviä tanssijoita. En ollut aiemmin ollutkaan Peacock-teatterissa! Telkkarissa katsomo näyttää tosi paljon suuremmalta kuin mitä se oikeasti oli. Ja Axl on aika symppis.

Kaikenlaisia makeita juttuja tuli syötyä ihan liikaa ja ensi viikon oonkin täydellisessä herkkulakossa. Herkuttelun syy löytyy enimmäkseen töistä, mm. Frödinge lähetti uutuustuotteitaan maisteltavaksi, aivan täydellisen hyviä vadelmavaahtopalluroita ja jätskimutakakkua. Om nom. Ei vaan mitenkään voinut kieltäytyä.

Tätä kattilaa olen etsinyt jo vuosia kirppiksiltä ja nyt se sitten tuijotti mua Kallion eräässä keräilyastioita myyvässä liikkeessä. Hintalappu 85 euroa sai mut kuitenkin vielä pysymään erossa siitä, prkl. Vielä joku päivä se on mun!

Kävin omenavarkaissa. Viimeksi olen tehnyt sitä joskus 8-vuotiaana ja silloin sain perääni vihaisen äijän ja vielä vihaisemman koiran. Nyt ei kukaan häirinnyt omenanpoimimisrauhaani. Omenat tosin olivat vähän tylsän vetisiä.

Kuvassa komeilee äidin tekemä täytekakku, jollaisen se tekee, siis aina ihan tasan samanlaisena, kaikkiin juhliin. Hyvää se on edelleen, vuodesta toiseen, sanoi isoveikka mitä tahansa. Tällä kertaa juhlan aihe oli siis isän 65 vee syntskät. Rajua menoa oli.

Näiden lisäksi olen myös:

-tehnyt toimia blogini ja tulevan elämäni eteen
-palellut kylmässä asunnossani
-ostanut ihan perkeleen kalliin paidan
-tajunnut sittenkin olevani koukussa Big Brotheriin
-ollut liian saamaton urheilemisen suhteen
-ollut todella innoissani eräästä tulevasta jutusta!!!!!!!!!!!!111

Mitäs te?

24 Comment

 1. Petri says: Vastaa

  Kirsikoita kakussa. 🙁

  1. Hyvin se kakku maistui silti monta vuotta sullekin 😛

 2. Elisa says: Vastaa

  Meidänkin äiti tekee täytekakun aina ihan samalla tavalla 😀 Myös muut tarjottavat ovat erittäin perinteisiä, joskin nykyään mun ja siskon juusto- ja kuppikakkuinnostus on tuonut vähän vaihtelua juhlapöytään. Osasta piirakoita ja pullia on muodostunut jo perinnereseptejä, joita nyt vaan aina on synttäreillä. Joulunakin on tiettyjä isoäidin tekemiä ruokia, joita on vaan pakko olla, muuten ei ole joulu sitten niin yhtään 🙂

  1. Miksikäs sitä hyvää muuttamaan! 😀 Onhan noihin tiettyihin samoihin leipomuksiin kiintynytkin. 🙂

 3. Pointsit siitä että joku kehtaa vielä tunnustaa katsovansa BB:tä. Nykyään tuntuu olevan niin coolia toitottaa et ei todellakaan sitä katso 😀
  t. myös vähän koukussa ’79

  1. En oo kattonu moneen vuoteen! Tylsää, että Irina poistettiin, harkitsenkin lopettavani 🙁

  2. Miksihän se muuten poistettiin? Oon vasta uutisten varassa ku tän viikon jaksot on kattomatta vielä.

  3. Ei tietoa 🙁

  4. Uutisten perusteella jotenkin kai sekosi? Aika sekasin se tuntui kyllä olevan koko ajan 😀

  5. Näin mäkin oon ymmärtänyt, jännityksellä ootankin et saan katottua noi tän viikon jaksot et kuinka se voi mennä enää hullummaksi :/

  6. Valitettavasti eivät näyttäneet mitään 🙁 Urpo kausi muutenkin, kun tuntuu ettei mitään näytetä, kerrotaan vaan. Tietty haluavat jengiä sen 24/7:n pariin, mutta kai tolla ohjelmallakin jotain väliä on? 😀

  7. Pöh 🙁 pitänee mennä lukeen keskusteluja.

  8. Ja sitten voiskohan tuotanto nyt vihdoin armahtaa ton Katarinan ja ottas sen nyt jo pois tuolta talosta kun ei näköjään ite ymmärrä lähteä. Voi helevetti et ärsyttää kattoo tota!

  9. Nonnu says: Vastaa

   Mä olen ihan samaa mieltä tuosta Katarinasta :/ Mua voi sitten ärsyttää kun se tekee ihan törkeän ison numeron itsestään sillä, että menee sänkyynsä parkumaan ja kun joku tulee kysymään ”mikä sun on, onks kaikki hyvin?”, se vastaa sillä wannabe-aristokraattisella hoonolla soomella, että ”ei mun ole mikään”. Arghhhh! Pois joutais moinen itkuiita!

   Toinen turhake on se Johanna, joka ei osaa muuta kuin hokea ”niinku”-sanaa joka saatanan väliin.

  10. Joo ja ei niinku yhtään kestä minkäänlaista esilläoloa tai esiintymistä! Emmääkään tykkää esiintyä mut en mää herran tähden oo menny BB:seenkään! Pelihousut meinas revetä useampaankin kertaan ku kattelin tänään noita viikon jaksoja. Tyyppi yksin itkee jossain pylvään takana/sängyssään/nurkassa kaiket päivät! Eiks sille oo kukaan muistanu mainita ettei siellä oo niinku pakko olla?! PRKL!

  11. Joo ei mulla Irinan jälkeen oikeen mitään suosikkia ole…Mutta en kans ymmärrä miksei Katarina lähde, jos ei kerran halua talossa olla. Vai feikkaako se nyt vaan jotain?

   Miehiä tarttis kyllä vähän lisää, noi nykyset alkaa olla jo nähty 😛

 4. Nonnu says: Vastaa

  Annan täältä vertaistukea tuohon BB-juttuun. Viime kautta en seurannut juuri yhtään ja päätin, etten seurais tätäkään.

  Ja paskat.

  Joka päivä mä sitä katon. Niih. Koukussa ollaan.
  Ainakin toistaiseksi.

  1. Hehe, ei mulle toi oo ollu koskaan mikään ”cooliusjuttu”…voin myöntää katsovani sitä roskaa mitä katsonkin 😀 En tiedä jaksanko katsoa koko kautta loppuun, mutta nyt ainakin koukututtaa. Tylsä elämä? 😛

 5. Nina says: Vastaa

  Dance oli kyllä paras juttu pitkään aikaan! 🙂

  1. Joo, se ei ollu tavallista! 😀

  2. Nina says: Vastaa

   Mä otan tavaksi koska mennään mun kaverin kanssa parin viikon päästä taas! 😀 Mutta täytyy kritisoida kyllä Lippupalvelun toimituskuluja, tulee melkein vitosen per lippu lisähintaa 🙁

  3. Joo ihan älytöntä 🙁 Siis toi lisähinta, kivaa et meette 😀

 6. Jenni says: Vastaa

  Onko tää ”sun” kattila?
  http://www.laatutavara.com/index.php?page=tuote&id=19323&ryhma=0&aliryhma=8

  Ihan jossain muussa yhteydessä eksyin googlen kautta tonne ja bongasin tämän. Mietin pitkään, että missä oon nähnyt ton kattilan.. Sit välähti :o). Nettikaupassa tietty ei itse pääse tarkistamaan kuntoa, mutta ajattelin nyt kuitenkin vinkata.

  1. Hah, no onhan se! 😀 Kiitos tästä. Tässä nyt sit isoveljelle se lahjatoivomus 😛

Vastaa