Pikainen Puma

Käväisin aamulla Miltton Showroomilla Puman fitness-aamiaisella. No, nytpähän ainakin tiedän, mitä bloggaajat söivät tänään aamiaiseksi…Puma-pipareita!

Ja munkin leipälakko päättyi taas lyhyeen, lämpimiä sämpylöitä kun ei vaan voi vastustaa. Paikalla oli myös Puman uusi kasvo Mirella Koullias, tietenkin superpitkänä ja superhoikkana, kuten kelpo mallin kuuluukin. Eikä varmasti syönyt noita kivoja pipareita…toisinku eräät.

Mua kiinnosti uusi mallisto ja se oli ihan kiva, pinkki ja harmaa sopivat hyvin yhteen. Voi pojat että tarttisin kyllä kipeästi uusia urheiluvaatteita. Voisin mieluusti huolia itselleni koko tämän rekin, ja erityisesti tän kivan kaksoispaidan:

Superjäässä riensin äsken työpulpettini ääreen ja siispä töitä tekemään nyt. Illalla onkin tiedossa hieman goodie bag -roudausta keskustaan…Tällaista tänään!

11 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Pelkkien noitten miittien takia voisin perustaa blogin, mutta en pelkän ahneuden takia taida sitä kumminkaan tehdä, ei kukaan jaksaisi minun jorinoita lukea 😀

  1. Töihin olin kutsun saanut, en blogin takia. 🙂

 2. Ruu says: Vastaa

  no niinpä tietysti, heti oletan kaikkea ihan omaa 😀 (no mutta pätee tuo edellinen lausahdus silti vaikka asiayhteys onkin väärä nyt 😀 )

  1. Me 2!

 3. Oh noi on muuten ihan sikakivan näköiset! Pinkki ja harmaa tosiaan sopii hyvin yhteen! Mäki tarttisin uudet treenivaatteet, varsinkin huosut. Ne ei pysy ylhäällä enää, vaan tipahtaa lattiaan, jos en ole nostelemassa niitä joka toinen sekunti 🙁

  1. Joo kyllä jokainen noista kelpais mulle. 🙂 Sporttiliivit jokainen sai tosta mallistosta, ja nekin tulee kyllä käyttöön. 🙂

 4. Oi hitsi, nyt alkoi taas treenivaatteet kuumottaa, itsekin pitäisi saada uusia… Tosin treenivaatteita ei koskaan voi olla liikaa :D.

  1. Mullon niin superkulahtaneet treenikamat et huhhuh, tosiaan tarttis uusia.

 5. Voi vitsi miten kivan näkösiä vaatteita. Tykkään. Ja hauskat noi piparit :D!

  1. Joo!!

Vastaa