Parhautta Lushilta!

Lushille on viime aikoina tullut ihan hillittömän ihania uutuuksia! Instagramin puolella näistä oon ilakoinut, mutta viimeinkin sain nää myös tänne blogiin. Kuvausrekvisiittana Amandan enoltaan 1-vee synttärilahjaksi saama yksisarvinen, joka sijaitsee tällä hetkellä Amandan huoneen edessä ja saa hirveät hihkumiset neidiltä aina kun sen näkee. Amanda myös tunnistaa sanan ”yksisarvinen”, aivan mahtavaa.

Mä tilasin tän American Cream -suihkugeelin netistä heti kun tää tuli myyntiin, Lush tätä niin innoissaan mainosti. Kuulosti niin hyvältä, tuoreet mansikat! Ja onhan tää tosi nam. Sääli, ettei tätä ole enää myynnissä, mutta nyt bongasin tästä hajuveden!!! Pitäiskö tilata…?

Tää Calacas oli toinen suihkugeeli, jonka tilasin myös samaan syssyyn, ja tätä löytyy myynnistä vielä! Ihan superpirtsakka, limeöljyä sisältävä suihkugeeli toimis parhaiten aamuisin herättäjänä – tosin mulla ei tietenkään aamuisin ole nyt mahdollisuutta/aikaa käydä suihkussa, joten tyydyn siis käyttämään tätä iltaisin. Toimii silloinkin.

No toki oli pakko tilata myös yksi pullo ikisuosikkiani Snow Fairy -suihkugeeliä sekä VIIMEINKIN AIVAN TÄYDELLINEN UUTUUS SNOW FAIRYLTA: body spray!!!!!! En muista montako riemun kiljaisua päästin ilmoille tästä uutuudesta kuultuani! Tää möi Suomen Lushista loppuun hetkessä, mutta nyt tätä on tullut lisää, täällä! Tää on ihan täydellinen! Saataisko ensi jouluna Snow Fairy -huulirasva, pliiiis?

Nämä Ectoplasm -jutut heitin ostoskoriin ihan vaan kokeilumielessä (UK:n Lushista), Suomen Lushilla näkyy olevan tätä suihkugeeliä. Tai suihkukermaa tää on olevinaan. En oo vielä käyttänyt, hyvältä tuoksuu kuten tää kiinteä hajuvesikin. Näiden voidetuoksujen ongelma tosin on vähän se, että tuoksu ei tunnu kauan iholla viipyvän. Tällaista sitruunan tuoksuista Lushin solid perfumea muuten tuoksuttelin silloin raskauspahoinvoinnin kourissa, haha. Ei se kyllä kauheesti auttanut.

Ootteko te sortuneet Lushiin viime aikoina?

Kaikki tuotteet itse ostettuja, postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä.

6 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Minäkin haluan mansikan tuoksua!!!!

  1. Kissis says: Vastaa

   Pitäiskö toi hajuvesi tilata???? Tilaa sä eka ja kerro sit! 😀

 2. Meille taitaa olla tulossa joululahjaksi samanlainen yksisarvinen 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, toi on JÄTTILÄINEN.

 3. Hannatic says: Vastaa

  Oon Ranskan ja Englannin -kiertueella ja Lush oli about eka paikka mihin nenäni pistin kun koneesta pääsin. Koska kehitin tarpeen kiinteistä kosmetuotteista koska siis matkustus – onhan nyt paaaaljon kätevämpää kun nesteet! Tuntuu kyllä että kiinteät vartalotuotteet tuoksuu iholla vielä 12 tunnin päästäkin (ja koko kämppä myös), vois kuvitella että parfyymeissakin riittäisi kestoa. Ja täällä on myös tyyliin kolmasosan halvempaa kuin Suomen Lushissa… ostan aina reissusta lushini.

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmmmmm, mä en Englannissa pari vuotta sitten tainnu hirveesti nähdä eroja hinnoissa, mutta en kai ehkä sit vertaillukaan niin tarkasti?

Vastaa