Niin tärkeää

Kaupallinen yhteistyö Alga Maris

Kuinka kulunutta ja tylsää tehdä postaus kuvilla, joissa vauva pitää puteleita käsissään? ”SIIS OIKEESTI??” kuten Amanda 4 vee sanois. Tämän hetkisessä arjessa mulla ei vaan oikeasti ole juuri muuta kuin lapset ja noh, lapset nyt hyvin vahvasti myös liittyy näihin tuotteisiin, eli Alga Mariksen aurinkovoiteisiin.

Olen hehkuttanut lemppariaurinkovoiteitani täällä blogissa vuonna 2019, postaus löytyy edelleen täältä. Ja mihinkään ei ole mielipiteeni näiden vuosien aikana muuttunut. Nyt, kun kiinnostustani yhteistyöhön jälleen kysyttiin, olin jo kirjoittanut ”sori mutta mä en mitenkään ehdi kuvata saati kirjottaa yhtään mitään” -vastauksen, mutta sitten päätin, että KYLLÄPÄS NYT EHDIN, koska nämä aurinkovoiteet ovat oikeasti just sitä, mitä mä haluan lukijoilleni/seuraajilleni suositella! Ja aivan erityisesti heille, joilla on lapsia tai/ja jotka liikkuvat itse paljon ulkona auringossa. Ja joita kiinnostaa tuotteen ekologisuus! Alga Mariksen fysikaalista aurinkosuojaa, SPF50+ sprayta ja voidetta olenkin taas ahkerasti suositellut kaikille tuttavaperheille, jotka ovat viime aikoina huhuilleet hyvän aurinkovoiteen perään. Itse tykkään käyttää merkin SPF30 -voidetta, ja tykkään sen kookoksen tuoksusta. Aika usein tulee silti käytettyä samaa kuin lapsetkin ja perhekoko (150 ml) onkin eri kätevä!

Kesä on ihana (ja sitä todellakin odotellessa!), ja pienten lasten kanssa erityisen ihanaa on kun ulos ei tarvitse pukea niin hemmetisti vaatetta. Nyt siihen uloslähtemishärdelliin on kuitenkin tullut se tuska, että iho pitää suojata auringolta. Toki etenkin vauvalla vaatteet ja hattu (ja varjo!) ovat ne tärkeimmät suojat, mutta kyllä aurinkosuojaakin jo laitetaan, etenkin poskille, nenälle ja käsiin ja jos jotain muutakin paljaana on. Ja Amandalla on kulkenut voideputeli mukana pitkään jo päiväkodissakin. Eihän se pienten lasten rasvailu mitään kivaa ole eli hiki tulee jo ennen ku ulos päästään, mutta supertärkeää ja ollaan siinä kyllä tosi tiukkoina ja tarkkoina.

Mutta siis, simppelisti, miksi tykkään just Alga Mariksen aurinkovoiteista?

  1. NÄEN, missä aurinkovoidetta on. Valkoisuus ei siis voiteessa haittaa, sillä haluan, että voidetta on joka paikassa ja riittävästi.
  2. Turvallinen, fysikaalinen aurinkosuoja!
  3. Kestää hyvin vettä ja hikoilua! Voidetta ei tarvitse olla lisäämässä jatkuvasti.
  4. Hajusteettomuus (niin halutessaan).
  5. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, myös vesistöystävällisyys tutkittu.

Alga Mariksella on tosiaan myös kevyempiä, SPF30 -tuotteita, jotka eivät jätä niin valkoista pintaa. Lapsille haluan kuitenkin ehdottomasti korkeamman suojan ja tuoksuttomana.

Valikoimaan kuuluu myös sävytetyt aurinkovoiteet kasvoille, näistä teen erikseen juttua Instagramin puolelle! Myös suojakerroin huulille löytyy valikoimasta ja sellaisen sainkin testiin, tykkään nimittäin tosi paljon kesällä laittaa myös huulille suojakertoimellista huulirasvaa!

Alga Maris on siis paras. Tuliko selväksi? Muita Alga Maris -faneja?

Alga Mariksen tuotevalikoiman löydätte täältä. Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen, mm. Stockmann, Sokos, Life, Ruohonjuuri ja nettikaupoista Biodelly ja House of Organic.

Vastaa