MSCHIC, todella chic!

Tämmösen paketin sain tänään postitse, tein nimittäin vähän tilauksia MSCHIC-verkkokaupassa. Jo kauan sitten hurahdin näihin suloisiin meikkeihin, koska mineraalimeikit todellakin kiinnostavat. Omistan sarjalta jo entuudestaan Kide-meikkipohjan, joka tosin ei ole mulle tarpeeksi peittävä. Lisäksi muutaman huulipunan ja -kiillon. Ja Maailman Parhaimman kabukin.

Nyt ostin Baked Mineral Foundationin, sävy Light 1N, tän pitäis kai olla Kidettä peittävämpi? Tilasin myös uuden kabukisiveltimen, koska MSCHICin kabukit on vaan parhaita. Lisäksi luomivärisiveltimeni ovat ihan finaalissa, joten sellainen oli vähän niin kuin välttämätön ostos (…), ja ai kun on söpö! Luomiväri oli pelkkä heräteostos, Rockstar on sävy ja näyttää kuvassa ihan mustalta mut ei se ole vaan todella tumma ruskea…vähän liiankin tumma!?! MSCHICin luomivärit ovat mulle ennestään ihan tuntemattomia, joten kiva päästä testailemaan.

Mutta sitten päästään taas lempiaiheeseeni vitutukseen. Katsokaas kun MSCHICin verkkokaupassa on meneillään tällainen ”kun ostat tietyllä summalla, muistamme ystävääsi lähettämällä hänelle ilmaislahjan!” Ja kun ostin yli 90 eurolla, ymmärsin saavani KOLME ilmaislahjaa, kuten verkkosivuilla ystävällisesti kerrotaan. No, mukana tuli vain tämä What a wamp -niminen tosi nasta huulikiilto, joka mulla itse asiassa taitaa jo työpöydälläni lojua. Eli näköjään jos et ilmoita ystäviesi osoitteita, saat vain yhden ylimääräisen kaupanpäällisen itsellesi. Tän olisivat tietenkin voineet kertoa suoraan, niin olisin tottakai antanut ne osoitteet! Grr! No, tähän en kyllä tyydy, vaan laitoin kummastelevaa palautetta menemään. No, onneksi ainakin on tämä blogi, johon avautua tästä(kin) aiheesta! Tuntuu kyllä siltä, että olen kohta päivittäin valittamassa jonnekin jostakin…kunnon mummo.

MSCHIC? Kokemuksianne, kiitos!

12 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Ei muita kokemuksia kuin että kajalit ihan jees, ja ripsari ihan kökkö. Tai ainakin se Seppälän versio, en tiedä onko niillä jotain eroa. Ja suostun ehdottomasti voittamaan tuon luomivärin arvonnassa sitten kun toteat että se on sinulle liian tumma. 😀

 2. Hehee. 😀 SITÄ en aio arpoa, mutta tuon huulikiillon mahdollisesti kyllä! 😀 Ja jos ne ei lähetä mulle prkl sitä kahta lisäkaupanpäällistä, niin boikottiin koko pulju! >:D

 3. En oo noiden pohjustustuotteita kokeillut, mutta kaikesta mitä olen, olen ollut tyytyväinen.

 4. Nina says: Vastaa

  Vaadimme lisää arvottavaa! 😀
  Ei mut onhan se perseestä että lupaillaan jotain ja sitten ei kuitenkaan toimita niin. Ja jos tarkoituskin on toimia niinkuin tässä tapauksessa on tehty, niin koittaisivat nyt saada ne sävelet kerrasta selväksi kuluttajallekin. Nih!

 5. Niin, en kai mä kolmen extran sijaan vaan yhtä halua! Ideana oli lähinnä tsekata, mitä ylipäänsä laittavat ja antaa sitten lahjat sen mukaan, esim. äiti ei välttämättä mistään glitterkiillosta ilahdu…Mut tottakai oisin laittanu osotteet, jos oisin tienny mikä on meno tän homman kanssa.

 6. Janna says: Vastaa

  Ei minkäänlaisia kokemuksia, mutta kiinnostuin! Jään kyttäilemään arvonnan varalta ja voisin tsekkailla tuolta jotain kivaa pikku lahjaa itselleni 🙂

 7. Mohn says: Vastaa

  Ei ole suuremmin kokemusta. Jään aina hetkeksi miettimään, että onko tää se sama mitä Seppälässä myydään vai joku eri. En tiedä miksi mulle on tullut sellainen ajatus, että olisivat ihan eri vaikka nimi on sama….

  On mulla yksi tuote, ostin joskus jostain Seppälästä pikkuisen mustan geelirajauspurkin, maksoin siitä itseni kipeäksi; 1.50€. Onneksi se on kuitenkin ollut hyvä ettei menneet rahat hukkaan! =)

 8. Ruu says: Vastaa

  ^ se on ihan sama merkki mitä seppälässä myydään on vaan joku erikoinen erä mikä tehtiin ihan vaan seppälää varten. olen joskus nillittänyt tuonne tilattuani että muksi tuotteet netissä on erikokoisia kun seppälästä haettavat, niin sieltä joku vastasi noin.

 9. Joo se Seppälän valikoima on tosiaan eri, vähän niinku Versace for H&M. 😀 Löysin aikoinaan siitä Seppälän MSCHIC-sarjasta tosi hyvän silmämeikinpohjustajan! Niitä tosin ei enää taida olla…

 10. H/MSCHIC says: Vastaa

  Sattumalta blogeissa kiertelyn jälkeen törmäsin tähän postaukseesi ja pakko kommentoida! Meidän kampanjan uutisointi on nyt mennyt vähän plörinäksi, kun siitä on täällä enemmän kuin yksi henkilö huolehtinut niin sotkuhan siitä tuli.. Ideana oli siis, että saa enemmän lahjoja kuin ilmoittaa osoitteet. Jos haluaa lahjan itselleen niin jättää kavereiden osoitteet ilmoittamatta ja _oma_ tilaajalahja tulee itselleen. No nyt olen yrittänyt korjata tilannetta parhaani mukaan. Jos et ole vielä siis laittanut meille meiliä asiasta niin laitahan heti, pääsen pikaisesti postittamaan puuttuvat lahjasi! Tietenkin saat puuttuvat lahjasi, joulumieltä meiltä löytyy! 🙂

 11. Minulle ystävällisesti jo vastattiinkin teiltä ja kaikki on kunnossa! Teen tähän liittyen kyllä vielä uudemmankin postauksen! 🙂

 12. H/MSCHIC says: Vastaa

  Kiva juttu, että homma hoituikin jo! Emme halua, että kellekään jää paha maku suuhu, varsinkaan näin joulun alla 🙂

Vastaa