Ilosia asioita

1. Alman tassut

Olen vasta nyt ihan kunnolla ja tosissani tajunnut, miten älyttömän söpöset tassut Almuskalla on. Isot ja karvaiset ja pehmeät ja ihanat. Ja vaaleanpunaiset polkuanturat (tai kuten kasvattaja nimittää niitä, jelly beans), hihihi. Tekis mieli silitellä näitä jatkuvasti. Alma ei vaan ihan hirveesti aina arvosta.

2. Riisikakut

Mulla on menossa vakava riisikakkukausi, kiitos vaan miehelleni, joka näistä ekana innostui. Ajattelin ensin että höh, paperilta maistuvia hiilareita!? Mutta kun päälle laittaa sulatejuustoa niin ONPA HYVÄÄ. Syön näitä päivässä varmaan aika laittoman paljon. Ovat myös tosi halpoja. Saan kyllä oudoksuvia katseita aina kun käyn hamstraamassa näitä lähikaupasta, en jaksa ostaa yhtä pakettia kerrallaan.

3. Leuanvetotanko

Viimeinkin sain sen hommattua, VIIMEINKIN SE ON SEINÄLLÄ. Renkaatkin löytyy pian, joten mukavan monipuolisen kotitreenin saa jo tehtyä. Siis kunhan vaan sais aikaiseksi…

4. Sali

…NIMITTÄIN en kuitenkaan oo mikään kotijumppari! Voin tehdä parit toes to barit ja dipit ja leuat (negatiiviset…) sillon tällön kotonakin, mutta mitään kunnon treeniä en saa ikinä saa tehtyä, ihan turha edes moisesta haaveilla. Salillakin oon saanut nyt käytyä vaan pari kertaa viikossa, mutta siihen juoksut päälle niin oon ihan tyytyväinen. Lihaskunto on edelleen melko huono (verrattuna kevääseen), mutta ihan sama! Talvella tulee kuitenkin käytyä enemmän salilla.

5. Sensain puhdistusaine

Olen niin koukussa tähän! Sain tätä Silky Purifying Creamy Soapia pienen näytetuubin Sensaistin blogibileistä ja kohta se on loppuun käytetty. Pyysinkin miestä tuomaan hyvissä ajoin mulle täysikokoisen version työreissultaan ja vaikka tämä lentokentälläkin maksoi nelisenkymppiä, niin ihan sama, paras puhdistusaine koskaan. Niin pehmeää, vaahtoavaa, jättää natisevan puhtaan ihon. Tätä on oikeasti ilo käyttää. Tää on piru vieköön sitä arjen luksusta.

6. Läjä leffalippuja

Kiitos vanhempieni, jotka ostavat leffalippuja aina tarjoushinnalla ihan liikaa ja lykkäävät ne sitten mulle, niitä tosiaankin on nyt! Joka viikonloppu pitää käydä elokuvissa marraskuun puoleen väliin asti. Jess! Aion nähdä ainakin nää: Gone Girl, Vadelmavenepakolainen, 20,000 Days on Earth, Boyhood, Tracks, Dracula Untold, Labyrintti, Fury, Interstellar, Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 1. Jess!

Kertokaa tekin ilosia asioita! Ihan varmasti sellasia jokaiselta löytyy! Näitä on aina niin mukava lukea!

28 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Ahmm, mä sanoisin että tulevan lauantain tatuointiaika on aika iloinen asia!

  1. Mullon vähän yli kuukausi vielä! 🙂

  2. Myy says: Vastaa

   Mulla kolme viikkoa!

 2. Alman tassut on niin söpöt että h
  pakahdun ❤ ennen pidin riisikakkuja ihan pahvina, nykyään olen niihin himona! Yhdessä on vaan 40 kaloria! Syön niitä iltapäiväteellä. Paras maku on Rainbow Sourcream ja onion. En muista merkkiä jolla on pitsan ja toiset chilin makuisia, ne on myös hyviä 🙂

  1. Mäkin pakahdun, päivittäin monta kertaa! 😀

   Mä en oo testannut noita makuriisikakkuja, koska haluan gluteenittoman version…

 3. Juustonmakuiset riisikakut – obsessio!! Mun pitää melkein aina lyödä itseäni näpeille, etten söis enää sitä viidettä.. tai seitsemännettä..

  1. Haha!

 4. memmi says: Vastaa

  Ihana positiivisuuspläjäys! Okei, here comes mine! Ihana siisti koti, jonka sisustus on pikkuhiljaa valmis (rempattiin & muutettiin tänne hiljattain), kaksi ihanaa kissaa, kynttilät <3, tulevat juhlat meidän luona lauantaina. :))

  1. Mä en oo vielä tänä syksynä poltellut kynttilöitä, mutta pitäis! Tosin nekin pitää olla korkeella, ettei kissat mee riehumaan.

 5. Iiny says: Vastaa

  Uuh, hyvä kun mainitsit nuo riisikakut! Mun pitää kans mennä ostaa niitä, joskus söin niitä ihan hulluna. 😀

  Mun iloiset asiat: Tänään saa taas sheivata kainalot Radical Epil -hoidon jälkeen (:DD iso asia mulle) ja mulla on ehkä tänään vihdoin aikaa värjätä hiukset! Ja kotona odottaa itetehdyt lihapullat ja muusi. <3

  1. Mulla tuntuu menevän kaikki kausittain, myös nää ruokahimotukset.

   Ja I feel you, mutta lohdutan, että jossain vaiheessa toi sheivaus ei valoimpulssihoidon jälkeen enää oo niin iso juttu…ja sit lopulta ei enää oo mikään. 😛

 6. Mella says: Vastaa

  Mä oon huomannut, että iloitsen aina hirveästi kun mennään miehen kaa ruokakauppaan ja yritän kävellä maltillisesti kasvisten ja lihojen kautta leipäosastolle. Kaksi pöytää missä on erilaisia tuoreita leipiä ja se tuoksu, aaaaaaaaaaaaaaahhh! Parasta on, jos siellä on maistiaisia tai päätetään, että mikä leipä otetaan. Lähinnä kuitenkin se tuoreen leivän tuoksu on jotain jumalaista. Tulen siitä iloiseksi joka viikko! 😀
  xoxo Mella

  1. Tuoreen, vastapaistetun leivän tuoksu ON yks parhaista tuoksuista maailmassa. <3 Itse en leipää osta ja onneks lähikaupassa tota tuoksua ei yleensä oo, se on isompien ruokakauppojen juttu selkeesti. 🙂

 7. ellu. says: Vastaa

  Vai iloisia asioita? Hmm.. no mitähän sitä kertois, ettei mene ihan siirappiseksi? 😀 Olen ihan totaalisen pihkassa mieheeni, meillä on kiva koti, mulla on ihan mainio pieni auto ja elämä rullaa silleen tasasen rauhallisesti! Tänään aloitin urasuunnitteluvalmennuksen (jonka kyllä jo kävin alkuvuodesta) ja nyt on päivisin jotain muutakin tekemistä, kuin nukkuminen! :3 Semmonen pönttö olo, hihittelee vaan itekseen kun on niin hyvä olla 🙂

  1. Siirappisessa ei oo mitään vikaa! Kuulostaa tosi hyvältä hei!

 8. Iloinen asia nro 1 on se, että mun uusi tatuointi alkaa paranemaan! Onhan se nyt pari päivää tosi ruman näkönen kun nahkapaloja roikkuu vielä kiinni ja tatska on ihan mömmöinen, mutta lopputulos on tän arvoinen! (Myöskään tän ei tarvis kutista niin paljon, ainakaan öisin mur.) Mutta muuten jihuu! ^_^ Toinen kiva asia on se, että oon innostunut lukemaan kirjoja ja löytänyt hyviä alennuksia sekä ihan kivijalkakaupoista että nettikaupoista *_*

  1. Joo, no mulla oli hei keväällä koko vasen olkavarsi hetken ajan just ton näkönen… 😀 Onneks oli vielä pitkät hihat -kausi…

  2. olkapäässä tai öö, olkakädessä? :DD tääkin on ja yyh kun on vaikea nukkua 😀 Mutta itepä halusin, pitää nyt kärsiä siitä 😀

 9. Almakin osaa selkeästi uteliaasta ilmeestä päätellen arvostaa Sensain putsaria. <3

  1. Se tuppaa arvostamaan vähän kaikkea. 😀

 10. Merja says: Vastaa

  Iloisia asioita.. Mulla on työssäoppimispaikat selvillä kahdelle eri työssäoppimisjaksolle (toinen alkaa marraskuussa ja toinen ens huuhtikuussa), lauantaina oululaisten bloggaajien miitti, koulussa on mukavaa, huomenna ostamaan uus puhelin, .. ja monet sarjat on jo palannu kesätauolta!

  1. Miitit on kyllä mukavia!

 11. Olipas iloinen postaus ja awwww noille ”jellybeansseille” ❤

  1. Hih ❤

 12. Anonymous says: Vastaa

  Blogilistan linkityksessä taitaa olla ongelma, koska blogi ei aukea sitä kautta vaan antaa

  ”Sivua ei löytynyt
  Hakemaasi sivua ei löytynyt osoitteesta
  http://www.blogilista.fi/statistics/www.kissis.fi.
  Tarkista sivun osoite.”

  virheviestin.. 🙂

  Iloisten asioiden listaus silloin tällöin kannattaa, harvoin niitä tulee aktiivisesti mietittyä!

  1. Toi on kyllä niin outoa! Koska mulla toimii Blogilistan kautta kyllä. Vaihdoin sinne osotteen nyt takas vanhaan, josta uudelleenohjaus, joten katsotaanpas, josko toimis jatkossa! Tosin mietityttää, että tuleeko se postaus siis näkyviin ton statisticsin kautta? Ääääk, mä kun en käytä Blogilistaa kunnolla ollenkaan!

  2. Anonymous says: Vastaa

   Kummallista 😀 Mä oon niin jämähtänyt blogilistaan, etten jaksa muita seuraustapoja edes ajatella. Edelleen antaa mulle virheviestin:
   Hakemaasi sivua ei löytynyt osoitteesta http://www.blogilista.fi/statistics/www.kissaamma.blogspot.fi.
   Tarkista sivun osoite.

   Mutta ei paniikkia, jaksan ehkä just ja just kirjoittaa blogin osoitteen alun osoitekenttään kun blogi on päivittynyt, sen lista kuitenkin näyttää ihan oikeaan aikaan.

   Viikonloppua 😀

  3. No uskomatonta, sehän sit sekos ihan tosissaan! 😮 EI OLE ILONEN ASIA SE. Itse seuraan blogeja Bloglovinin kautta ja suosittelen lämpimästi!

Vastaa