Vikan lomapäivän (tarpeelliset) ostokset

Talvilomapäivät on nyt lusittu, lompakko kiittää! Selvisin tänään tosin Sellosta alle kympillä pois (jos ruokakauppaa ei lasketa ja nyt ei lasketa). Ilman Hello Kitty -huulirasvaa (mansikka!) nyt ei vaan voi elää, ja se maksoi ruhtinaalliset 2,95 euroa (H&M). Ja sitten ostin ORDNING&REDAsta pienen penaalin, joka oli -40 %. Väri nyt ei ole mitä ihanin, mutta muut värit olivat täydellä hinnalla ja alunperin vieläkin kalliimpia (12 euroa), enkä tietenkään raaskinut. Sitäpaitsi ne olivat eri matskua, ja tämä on loistava siihen tarkoitukseen, johon sen ostin: tulen säilyttämään siinä luomivärisiveltimiäni. Joita on hurjat 3 kpl. Ja ne ehdottomasti tarvitsevat oman säilytyskotelonsa. Maksoin siis 5,34 euroa tästä laiheliinipenaalista.

Lisäksi tosin ostin seutubussilipun Espooseen…onneksi se sujahti matkakortilta niin nopeasti, että en edes melkein huomannut, miten helkkarin kallis se oli.

Mitäs te ootte tänään shoppaillu? Tää blogi on menossa nyt hirveen materialistiseen suuntaan, olen ihan vähän huolissani. Tai ehkä se oli sitä jo alunperinkin…

9 Comment

 1. Epe says: Vastaa

  Mie olin ihan varma, että en ostaisi tänään mitään – löysin kuitenkin eilen alesta neuleen (sain alehinnasta alea :D), hörhelötopin ja alustavia vaatteita. No kuinka ollakaan, tänään kun nostin tililtäni rahaa, niin katoskatos, yhen palkan sijaan olinkin saanut sinne kahden paikan palkat 😀 Uskalsin siis ostaa itselleni uudet farkut, ja ne kokoa pienemmät ettei tarvitse olla koko ajan nostelemassa nykyisiä polvista asti ylöspäin viiden minuutin välein 😀

 2. Epe says: Vastaa

  (ja kuten karvinen jo aiemmin on sanonut: En ole materialisti – kerään vain mielelläni tavaraa! ;D)

 3. Miia says: Vastaa

  Ostin ruokaa mm kolme pussia sipsejä, vaikka en syö niitä juuri koskaan. No huomenna repäsen kunnolla. Alessa on kaikkiaan mennyt kai 30e koska vain tiistaina jaksoin kävellä keskustaan, muuten töissä onkin mennyt melkein kauppojen sulkuaikaan, paitsi tänään. onneksi.

 4. Löytyi multa muuten enempi ku 3 silmämeikkisivellintä!!!

  Epe: Ootkohan kenties lukenu Natan farkkujenostovinkkejä? ;D Mäkin kokeilin eilen alessa olevia G-Star-farkkuja, vaikka pitäishän mun olla jo oppinu, et jos G-Starit on alennuksessa ja niitä löytää viel alejen kolmantena päivänä, ne EI ole istuvat…näin nytkin.

  Miia: Mäkin mietin tänään, pitäiskö ostaa sipsejä, en mäkään syö niitä lähes ikinä. 😀 Mut sit muistin, et onhan mulla popcorneja.

 5. Epe says: Vastaa

  Hahah, mistä arvasit…. ;D Kyllä on Nata saanu jotain miun päähän paukutettua 😀

 6. Heh 😀

 7. great blog 🙂

 8. Thanks! 🙂

 9. Miia says: Vastaa

  Mulla on kanssa poppareita, kaksikin pakettia:D

Vastaa