Kossua oli tarjolla!

Reiskan ihana (ja supernätti!) hoitaja kävi kyläilemässä tänään ja laitoin valitettavasti tällä kertaa aika säälittävän määrän kossua (eli kosmetiikkaa) tarjolle. Sävyt ym. ovat aina mitä sattuu. Yllä näette mitä oli nyt tarjolla.

Ja tämän verran jäi:

So who’s next? 😉

P.S. Käykää osallistumassa Lumene-arvontaan, viel ehtii!

15 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  oi, miksi mulla ei ole tollasia tuttuja että saisi kosmetiikkaa 😀

 2. Sun pitää valita kaverit paremmin! ;D

 3. LauraL says: Vastaa

  Epistä! Vaikka olis mullakin varmaan jääny yli turhia tuotteita. Mutta ton biozellin sävytteen ja eucerinin olisin kaapannu kaappiini 🙂

 4. Käypä LauraL kurkkaamassa sähköpostit!

 5. Ruu says: Vastaa

  ^^se voi olla että pitäisi 🙂

 6. Mikä tuo Lancomen laatikko tossa keskellä on ja nuo pienet vasemman puolimmaiset? Ei saa selvää 🙂

 7. Tää on kyllä hölmö kun nykyään kun kuvaa klikkaa, niin se PIENENTÄÄ sen. :O

  Lancômen laatikko on meikkivoide, Teint Miracle. Joka on mun mielestä paras nestemäinen meikkivoide, mitä oon kokeillut. Vasemmalta löytyy mm. pieni palasaippua, Jane Iredalen Just Kissed -huulikiiltopuna ja S Factorin ja KMS:n tehotökötit hiuksille. Lisäksi yläkuvassa vasemmalla Giordianin poskipunahelmet. Ja myös suolasuihke ja suklaasaippua. 😀

 8. nea says: Vastaa

  😀 Must näyttää että aika kato kävi kuvien välillä, heh, mutta eihän se nätteys työkaluitta tule ;D

 9. nea höpslöps!

 10. Elisa says: Vastaa

  Voi että, tuota Teint Miraclea olen halunnut kokeilla vaikka kuinka monesti. Ostin vahingossa Sensain uudesta meikkivoiteesta himppasen liian tumman sävyn, ja vaikka voiteeseen muuten olenkin tyytyväinen niin kismittää silti. Kun ehdin tietysti avata putelin ja kokeilla ennen kuin tajusin… -.- Ei se nyt ihan hirveältä näytä, mutta kummiskin. Nyt harmittaa.

 11. Kannattaa kyllä kokeilla, on tosi hyvä! Mulla on itelläkin tuo käytössä, joskin oon aika lähes kokonaan siirtynyt mineraalimeikkipohjaan…Harvemmin enää nestemäistä tulee käytettyä.

 12. Elisa says: Vastaa

  Mullakin oli Lily Lolon mineraalipohja käytössä kesällä, mutta syksyn tullen huomasin että lievästi atooppinen/pintakuiva ihoni tarvitsee jotain hieman kosteuttavampaa. Nestemäinen meikkivoide on siis toiminut hyvin, vaikka sen levittäminen onkin hieman hankalampaa ja tosiaan nyt menin vielä väärän sävyn ostamaan. Todella hyvin tuo sulautuu ihon sävyyn, mutta on se nyt vähän hankalampi häivytellä luonnolliseksi :/

  Onko tuo sinun Miracle mikä sävynumero? Voisin olla kiinnostunut ostamaan jos se on sinulle turhana nurkissa pyörimässä ja sävy natsaisi 🙂

 13. Ootko testannut bare mineralsin pohjaa? Mullakin LilyLolo on talvisin liian kuivattava, ja käytänkin bm:ää. Se on muutenkin peittävämpi ja sillä saa mielestäni tasasemman lopputuloksen kuin LilyLololla.

  Toi kuvassa näkyvä Teint Miracle oli sävyä 03, joka tosin oli liian tumma ja annoin vielä jemmassa olleen sävyn 01, näitä miksailemalla kun sitten saa joko talvisempaa vaaleeta ihoa tai kesällä ruskettuneempaa…Mutta noi sävyt tosiaan meni molemmat, eli ei oo enää mulla noita. 🙁

  Itellä on osittaisessa käytössä sävy 03, mutta se on kyllä monille turhan tumma, vaikka sitä kai jotenkin pidetään ”kaikille sopivana sävynä”. Melkeen suosittelisin hakemaan vaikka Stockalta näitä sävyjä näytteeksi, nehän laittaa siellä pieniin kuppeihin ja voi kotona testata pari kertaa.

 14. Elisa says: Vastaa

  En ole bm:ää testannut, mutta kiinnostaisi kyllä. Ainoa huono puoli on hurja hinta, Lily kun on niin edullinen. Varsinkin jos se on peittävämpi niin jee!

  Oi, tuo 03 olisi varmasti ollut mulle ihan liian tumma. Tuo Sensain FV203 Natural Beigekin on aavistuksen liian tumma, mut sillä mennään kunnes se loppuu. Pitäiskin tehdä joku postaus tuosta, menis varmaan johonkin ”meikkibloggarin kosmetiikkaluurangot”, sillä ei kai tämmönen asiaan vihkiytynyt harrastaja nyt hemmetti soikoon mene ja osta vääränväristä meikkivoidetta 😀

 15. bm on huomattavasti peittävämpi ku LilyLolo!

Vastaa