Mä laitoin itseni nettiin

Laitoin eilen profiilin Victoria Milaniin. Jos jollekulle tämä viime aikoina paljon keskustelua herättänyt deittisivusto ei vielä ole tuttu, niin lyhyt kuvaus siitä menköön näin: sivusto, jossa parisuhteessa/naimisissa olevat hakevat seuraa. Koska niin monet ”normaaleilla” treffisivuistoilla käyvät ovat naimisissa tai parisuhteessa, on ihan fiksua perustaa sellainen paikka, jossa sitä saa olla ihan rauhassa. Victoria Milanissa se on suorastaan suotavaa. Ideahan on enemmän kuin järkevä ja pakkohan sitä oli testata. (Huom huom! Poikaystäväni on tietoinen siitä, että laitoin profiilin itsestäni Victoria Milaniin…ja no, lukee se tätä mun blogiakin. :D)

Kuvattoman profiilin kyhättyäni ei mennyt kuin vajaa kaksi minuuttia, kun viestejä alkoi sataa. Suurin osa 40-50 -vuotiailta miehiltä, joilla vaimo, lapsia, omakotitalo, kultainennoutaja. Perusmeininki siis. Naimisissa 10-20 vuotta, mutta enää ei vaan kiinnostaisi. Lasten takia ei viitsisi lähteä, mutta jotain vipinää kyllä tarttis elämään, sillä kohtahan tässä jo oikeesti kuollaan. Löytyi myös paljon just mun hakukriteereitä vastaavia (katso kuva!) miehiä, jotka olivat enemmän kuin innokkaita jakamaan heti tarkkoja kasvo ja -vartalokuvia itsestään. Huh huh, ihmettelen, jos tuolla ei miehiä narahda! Tosin tuttujen mielestä siellä moni vaan huijaa olevansa naimisissa…mutta minä en kyllä käsitä, miksi huijaisi? Toki monet ovat vain katselemassa meininkiä, mutta kyllä silti jokainen viestin lähettänyt oli aidosti kiinnostunut enemmästäkin.

Useimmat minua lähestyneet miehet halusivat heti tavata, ainakin vähintään tekstailla. Kahville ja syömään pyydettiin heti, mutta muistettiin lisätä että ”jälkiruokaa voimme kenties nauttia myöhemmin ihan kahden kesken? ;)” Miehet myös epäilivät, että naisena saan paljon yrityksiä, ”itse olen ollut täällä kaksi kuukautta ja hiljaista on ollut.” No näinhän se nyt vaan menee, sorry boys!

Yksityisavaimia miehiltä saatuani ja päästessäni katsomaan heidän kuviaan olin aina jokseenkin yllättynyt. Yhtäkään rumaa ei tullut vastaan, oikeastaan täysin päinvastoin. Kaikki olivat pirun komeita. Joo, varmasti oli feikkikuva-mahdollisuuskin olemassa, mutta en nää hirveästi syytä käyttää sellaisia, jos haluaa tavatakin. Miehet olivat lihaksikkaita, ruskettuneita…Suomen komeimmat (ja varatuimmat) miehet löydät Victoria Milanista! He tosin ovat myös erittäin tietoisia omasta komeasta ulkonäöstään…

Miten minä sitten suhtaudun tähän koko touhuun? No en oikeastaan mitenkään. Eipä tässä mitään ihmeellistä ole. Victoria Milanista on ollut paljon keskustelua kavereiden kanssa, ja suurin osa (naimisissa tottakai) pitävät tätä ihan sikamaisena paikkana. Sitä se varmasti onkin, mutta minä hyväksyn sen silti. Niinhän se nimittäin on, että kerranhan täällä vaan eletään, enkä minä ainakaan jaksa saarnata mistään. Kukin tehköön niin kuin parhaakseen näkee. Mutta jos suhde on tullut kovin ankeaan pisteeseen, niin olisiko se eroaminen kuitenkaan niin kamalaa?

Itse palvelu toimii hyvin, hyvä käyttöliittymä, kaikki skulaa niin kuin pitääkin. Kuviaan voi piilottaa ja jakaa niitä vain itse valitsemilleen henkilöille. Avainpyyntöjä tulee paljon, eli kuva todellakin on miehille tärkeä, erään sanoin ”tuskin kukaan mitään monsteria haluaa tavata.” Jo pelkät omassa profiilissa vierailut näkee. Lisäksi voi ihan vaan viattomasti laittaa flirttailua menemään. Tai lähettää viestin. Tai pikaviestin. Tai chattailla, kameralla tai ilman. Ja lisäpalvelujakin on ostettavissa, jos ei kiinnosta olla vaan ilmainen perusjamppa, tosin silläkin saa jo paljon. Eli: suosittelen, jos tätä nyt suositella voi!

Mielipiteitä, ystävät hyvät, esittäkää. Tuomitsetteko tällaisen täysin?

P.S. Täällä tosiaan KAIKILLA miehillä on lapsia, keskimäärin kolme kappaletta. Ja jos treffipaikka ja sen jälkeinen ”jälkkäripaikka” ei ole äkkiä sovittuna, niin evvk. Ja kai se on ihan ymmärrettävääkin, jos vaimo ja muksut pyörivät jaloissa ja helpotusta ois äkkiä saatava. Ei kai siinä nyt ole aikaa mitään rakkausrunoja rustailla.

P.P.S. Jos hakisin oikeastikin miestä tuolta, niin hakukriteerit olisivat juurikin tällaiset kuvassa näkyvät. 😉 Tai, no, ehkä mä oikeasti haenkin?

38 Comment

 1. Essi says: Vastaa

  Minun mielestä on järjetöntä rohkaista pettämään, ja tarjota siihen vielä oma sivusto. Ja antaa ymmärtää että pettäminen on ihan okei ja normaalia (mitä se nykypäivänä jo pikkuhiljaa tuntuu olevan). Jos suhde on jo pitemmän aikaa tökkinyt, ja tunteet lopahtaneet, paras vaihtoehto olisi erota, vaikka niitä lapsia löytyisi. Pettämistä pahempaa loukkausta en keksi, enkä tahtoisi että ketään satutettaisi niin pahoin. Sairas sivusto.

  1. Olet oikeassa, en minäkään ymmärrä, kannattaako lasten takia jäädä roikkumaan.

 2. Ei tässä jaksa moralisoida tollasia sivustoja.
  Ja naimisissa oleva mamma olen.
  Ne jotka pettää niin ne tekee sen oli sivustoja tai ei. Tai ees koko nettiä.
  En jaksa uskoa että tollaset ees milläänlailla lisää jotain pettämishalua tms.
  Jos ihminen (nainen tai mies,ihan sama)on ajautunut omassa parisuhteessaan siihen tilanteeseen että on valmis pettämään (muttei eroamaan), niin se kumppanihan löytyy vaikka lenkkipolulta tai korttelin Siwasta.Ei tartte kapakkaan lähteä ”lihatiskille” tai netin tarjontaa selaamaan.
  Mä olen näin vanhemmiten tainnu hukata ”kukkahattuni” ihan kokonaan.

  1. Näinpä juuri.

 3. LauraL says: Vastaa

  Olen Essin kanssa samaa mieltä. Järjetöntä. Ja tuntuu että nykyään erotaankin liian helposti. Parisuhde vaatii työtä ja vaivannäköä.

  1. Tän kokeilun jälkeen mä katson kaikkia naisen kanssa vastaan tulevia miehiä epäillen. 😀

 4. Niina says: Vastaa

  Essi tuossa kiteyttikin omat ajatukseni tuosta sivustosta. En tiedä mitään ikävämpää tapaa loukata toista ihmistä kuin pettäminen, oli sitten naimisissa tai ei. Mutta tosin, jos aikoo pettää, niin se varmaan onnistuu ihan jossain muuallakin kuin tuollaisella sivustolla. Tuo tosin vain helpottaa hommaa kummasti.

  Mutta hei, aika nopeaa toimintaa, kun jo parissa minuutissa tulee viestejä. Wou. 😀

  1. Joo, kyllä kai tuollainen sivusto jo itsessäänkin kiinnostaa, mm. näköjään minua, kun piti nähdä omin silmin. 😀

   Kyllä missä vaan deittisivustolla naisille tulee hurjasti viestejä samantien. nimim. been there done that. 😀 Nojoo……

  2. …mutta nuo miehet kyllä vonkaavat siellä sitten kymmeniä, satoja naisia kerrallaan, joten YLPISTYÄ EI KANNATA! 😀

  3. Niina says: Vastaa

   Köh köh, no eipä siellä kukaan tosirakkautta muutenkaan etsi. 😉

  4. Voivoi 🙁

 5. Pöh, onkohan ihan väärin että mua lähinnä huvitti tämä koko homma? Plus musta oli mahtavaa, että oma ukkosi oli ok että tämmöisen bloggausmielessä (?) olit tehnyt, haha, koska onhan tuo nyt empiirisenä tutkimuksena aika hilpeä. Totta kai on hirveää ja ikävää ja hyi hyi että tehdään niin helpoksi jo muutenkin epäsuotava ja paheksuttava asia kuin pettäminen, vaan eikös se ole ihan jokaisen oma asia miten elämäänsä elää ja millaisia päätöksiä sitä tekee. Tätä mieltä meikäläinen on, rouvashenkilö.

  1. No ei se ole mikään nipo mustis. 🙂 Ja ihan hauskaa siellä oli! Kaikilla kyllä oli lapsia, ei tullut yhtään lapsetonta vastaan…

   Ja olen samaa mieltä, vaikka en tietenkään kannusta ketään pettämään. Mieluiten asiat selviks tai ero.

 6. Anonymous says: Vastaa

  Huh, siis oikeen pettäjille tehty seuranhaku sivusto. Hmm miksipä ei =)

 7. Anonymous says: Vastaa

  Muutenkin tuo sivusto melko turha koska kuitenkin useimmat miehet tuola lienevät ihan töissäkäyviä kunnollisia ihmisiä joten mikseivät vaan käytä sihteeriopistoa.

 8. Nina says: Vastaa

  Tätä voisi kutsua jo tutkivaksi journalismiksi! 😀

  1. Tutkivaksi blogismiksi? Hmm. No, lähinnä livekeskustelut aiheesta herättivät kiinnostuksen tutustua tarkemmin. 🙂

  2. …mutta eiköhän tästä ole joskus jossain lehdessäkin, ellei jo ole ollutkin. Telkkarissa ainakin.

  3. Nina says: Vastaa

   Joo oon lukenu tästä jostain sillon ku ne pykäs jonnekin Kallioon kerrostalon kokoisen mainoksen ja siitä tuli kamala haloo.

 9. Mohn says: Vastaa

  Jaaha. Että tämmöistä sitten. Minä olen samaa meltä kuin TylyMuija. Aivan yhdentekevää sen kannalta pettääkö vaiko eikö. Minäkin olen sen verran vanha ihminen ja sen verran monta vuotta parisuhteessa elänyt (yli 20v saman ihmisen kanssa), että ihan pienestä en hetkahda. Mikään asia maailmassa ei ole mustavalkoista eikä esim. pettämistä pettämisenä voi mitenkään niputtaa yhteen ja samaan läjään.

  En puolustele sitä todellakaan mutta niin tässä, kuin niin monessa muussakin asiassa, on niin kovin helppo huudella nurkan takaa ja esittää mielipiteitä, tiukkoja ja vahvoja sellaisia ja mikä pahinta tuomita suorilta. Yleisesti ottaen minusta tähänKIN pätee se kuuluisia kivennakkelusanonta mutta myös toisaalta se, että kukaan ei voi koskaan tietää toisen elämästä yhtään mitään.

  Tarkoitin kai vissiin sanoa, että minä en jaksa provosoitua tuollaisesta. Jos joku haluaa sitä harrastaa niin harrastakoon, omapahan on elämänsä, ei kuulu mulle.

  1. Ja oon tavallaan myös aika vahvasti myös sen ”meillä on vaan yksi elämä” kannalla…jotkut nyt vaan tollasesta saa kicksejä. Oli myös hauskaa kuulla, että miehet olivat jääneet myös kiinni tästä! 😀 Ja joillekin riittää vaan nettihuvittelukin.

  2. Mohn says: Vastaa

   Niin. Olen joutunut kaikenlaista näkemään ja kokemaan ja kohtaamaan ja sen perusteella uskallan väittää, että pettämistä on niin kovin monenlaista erilaista ja lähtökohdatkin voivat olla kerrassaan hyvin erilaisia. On juu niitäkin jotka sitä harrastaa kicksien takia ja saadakseen ”jännitystä elämään”.

   Anonyymin kommentti tuossa alempana, että pettäminen on ymmärrettävää pitkässä parisuhteessa on ihan täyttä höpönlöpöä. Oikeastaan tuo koko kommentti on ihan höpönlöpöä. Ei naiset ja miehet loppujen lopuksi ole erityisen erilaisia tässäkään asiassa. Sekin on tullut nähtyä.

  3. Nojoo, Anonyymi arvatenkin on mies. 😀 Ja joo, ei tosiaankaan ole naiset ja miehet erilaisia.

 10. Anonymous says: Vastaa

  Onah tuo ymmärrettävää tuo pettäminen siis pitkässä parisuhteessa. Tuo jännitystä elämään ja miehillä on luontainen tarve levittää siementä. Tämä on ihan tieteellinen fakta. Naisten pettämiselle taas ei ole tieteellisiä peruteita ainoastaan kosto, katkeruus ja muu narttuilu.

  1. Höpönlöpön vikalle lauseelle.

 11. Mua yllättää lähinnä se, että kesti näinkin kauan kunnes tällainen sivusto tuli. Muuten en oikein tiedä miten mä tähän reagoin 😛

 12. Nonnu says: Vastaa

  Pettämistä on parisuhteessa ollut iänkaiken. Nykyään se vaan tuntuu olevan enemmän ajan henki ja tämänkaltaiset sivustot kertovat vain siitä, että joku on nähnyt tuossa hyvän businessraon. Olkoonkin sivuston tarkoitusperä kuinka löyhämoraalinen tahansa. 50 vuoden päästä tälläinenkin sivusto tuntuu varmaan ihan naurettavalta, koska siinä vaiheessa voi nappia painamalla tilata täysin ihmisen kaltaisen virtuaalityypin kotiinsa ja harrastaa uskomatonta 4D-seksiä sen kanssa vaikka oman siipan silmien edessä. Jälkeenpäin painaa toista nappulaa ja pyyhkiä sillä siipan muistin äskeisistä tapahtumista.

  Okei, leikki sikseen.

  Mä en oikein tiedä mitä tälläisestä sivustosta pitäisi ajatella, itse en laittaisi profiilia moiselle sivustolle, koska ihan oikeasti olen täysin tyytyväinen parisuhteeseeni ja omaan ukkokultaani. Ei ole tarvetta hakea mitään extrapörinöitä. Mutta toisaalta ymmärrän toki niitä kenellä asiat eivät ole niin niin ruusuisesti ja jos tuolta saa jotain hyvää fiilistä, niin antaa mennä sitten vaan! Ei asiat aina ole niin mustavalkoisia parisuhteessa ja tuollainen pieni sutina ja vipinä tekee joskus ihmeitä itsetunnolle, been there done that years ago.

  Kaikenmoista kokeneena, tehneenä ja nähneenä liputan silti sen puolesta, että jos parisuhteessa jokin mättää, kannattaa puhua asiat selviksi ja sen mukaan sitten joko otetaan ero tai jatketaan yhdessä. Reilumpaa kaikille osapuolille.

  1. Niinpä. Luulen silti, että tässä on myös ehkä joidenkin tapauksessa kysymys myös ihan jännityksen hakemisesta, ei välttämättä mikään ole parisuhteessa huonosti. Kiinnijäämisen pelko jne. on sitä, mitä monetkin hakevat.

  2. Nonnu says: Vastaa

   Toikin on niin totta. Esim. 20 vuoden jälkeen parisuhteessa on varmaan tapahtunut jo kaikki ne hyvällä tavalla jännät asiat 😀 Ei mitään ihan suunnattomia ylläreitä enää pysty toiselle tarjoamaan, ihan vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että toinen on jo niin läpeensä tuttu ihminen, ettei se yllätä kovin helposti enää.

  3. Näinhän se vaan valitettavasti on. :/ Vaikka eipä välttämättä silti tarkoita, etteikö yhdessä haluaisi olla. Jotkut vaan hakee sitä extraa sit muualta.

  4. Nonnu says: Vastaa

   Just näin. Amen to that. Ja ne ketkä niin tekee, saa tehdä jos oma pää sen kestää, ei se kenenkään muun persettä pitäisikään kaivaa. Kukaan täällä ei ole niin pyhimys, että on varaa sanoa toiselle miten kuuluu elää ja olla, koska siihen ei ole mitään yksiselitteistä tapaa. What ever makes you happy ja niin edelleen.

  5. Älä missään nimessä käy testaamassa tuota sivustoa, koska sullekin voi käydä niinku mullekin ja alan oikeesti paheksumaan miehiä ihan toden teolla. Tai no, mulkkujahan ne on kuitenkin aina olleetkin. 😀

  6. Alan…alat!

 13. nea says: Vastaa

  Kinnostavaa 😀

  Ei ole minustakaan moralisoimaan, en ole ihan täysin vakuuttunut ainakaan kaikkien ihmisten luontaisesta yksiavioisuudesta ylipäätään.

  Parisuhde on monimutkainen kuvio, ei siinä parane mennä yleistämään tai tuomitsemaan, sellaiset on mun mielestä jokaisen hoidettava itse tarpeen mukaan, olematta liian mustavalkoinen.

  1. Joo! Mutta Suomen junteimmat miehet löytää silti tuolta. xD

 14. Marie says: Vastaa

  Tiedätkö, mun oli ihan pakko tehdä profiili tuonne ja kokeilla ihan huvikseni tuota, hyökkääkö sieltä heti todella mieslauma kimppuun kun saa tilin aikaiseksi.. (hehee, tiedän olevani alaikäinen tuonne, mutta testimielessä vain!!! :D) Puoli tuntia olin pitänyt tiliä auki ja viestiboxissa oli 82 viestiä ja niitä flirttejä sitten senkin edestä. Ja ihan niitä nuoriakin miehiä löytyi, oikeastaan eniten oli niitä! Parista sain ihan kunnon naurut, mutta jotkut olivat ihan todella miettineet kirjoittamiaan juttuja. Tai siltä se ainakin vaikutti… 😀 Ihan järjetön määrä miehiä tuolla heti vonkaamassa perään… Eniten kommenttia tuli kuvasta, (josta blurrasin lärvin ihan kunnolla veke) josta nyt silti näkyi hymy… Ei hitto sitä ” niin kaunis hymy, olet mahtava! iloinen ihminen, wuuhuu” 😀

  Nyt alkoi epäläilyttämään ihan tuo kadullakin liikkuminen… Ajatteleeko siis joka toinen vastaantuleva mies heti sitä vastakkaisen sukupuolen ulkonäköä tai ”muita hyötyjä”.? Hui…

  1. Jep…ja don’t worry, on siellä varmasti ihan älyttömästi alaikäisiä muitakin! 😀

   Itselläni ei ollut edes kuvaa, ja silti tuli viestejä. Entäs sitten ne 18 veet, joilla näkyy koko kuva. 😀 Tän postauksen jälkeen vietin kyllä hetkiä tuolla ja jos nyt kirjoittaisin tän uudelleen, siitä tulis aika erilainen teksti. Nimittäin en oo enää lainkaan yhtä paljon sitä mieltä, että pettäminen on ihan jees homma.

   Mutta tuo on kyllä ihan tasan samanlainen nettideittipaikka kuin kaikki muutkin. Jos kuvaa ei näy, sen saa heti pyytämällä…joten tosi salaista menoa. 😛

   Ja siis vastaus viimeiseen kysymykseen: kyllä ajattelee. 😀 Tän tajuamiseen ei tarvitse Victoria Milania. 😀

Vastaa