Tämä on teille, rakkaat mieslukijani

Koska miespuoliset blogini lukijat aina valittavat, että kirjoitan vain kosmetiikasta ja muusta tyttöjen höpönlöpöstä, niin tämä postaus on nyt omistettu teille. Enkös olekin mukava ihminen, kun ajattelen teitäkin! Niin, ja varmasti joitain (outoja) naisiakin tällanen kiinnostaa…

Työpaikkamme ruokalan edessä on ilmeisesti ainakin tämän päivän ajan tällaista kuvissakin näkyvää rojua. Toivottavasti nautitte näistä muutamasta kuvasta nyt täysin rinn…vatsalihaksin, sillä mitään järkevää tekstiä en tähän asiaan perehtymättömänä osaa kirjoittaa. (Itsehän toivoin Suomen häviävän, jotta säästyisimme siltä kaikelta ärsyttävältä häppeningiltä.) Mutta ilmeisesti kuvissa näkyvää suht rumaa maljaa kutsutaan ”pojaksi”. Toivottavasti kukaan tuttu ei muuten nähnyt, kun kävin mahd. pikaisesti kuvailemassa, sillä muuten voisi tulla se kauhistuttavan väärä käsitys, että mua OIKEESTI kiinnostaa…huh.

Seuraava postaus onkin sitten taas tyttöjen juttuja. ^___^

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Ite olen jopa koskenut ”poikaan” :D/.

 2. No mä en lähteny lääppimään. 🙁

 3. Minä olen täysin koukussa MM-jääkiekkoon! En kuitenkaan oikein ymmärrä ”pystihysteriaa”, eli en lähtisi katsomaan pokaalia 😉 SM-lätkä ei sitten jaksakaan kiinnostaa.

 4. No, oli tuossa ajoittain niin kova tunku, että pitihän se itsekin sitten käydä salaa kuvaamassa…tänään oli ”Poika” jo kadonnut.

 5. Anonymous says: Vastaa

  ”Niin, ja varmasti joitain (outoja) naisiakin tällanen kiinnostaa..”

  Outoja? Ei nainen ole outo vaikka että häntä kiinostaisikin jääkiekko tai tuo pokaali! 😮

 6. Sovitaan näin. :/

Vastaa