Lötköpötkö

Mulla kesti eilen 2,5 tuntia tulla töistä kotiin. Siis normaalisti työmatka kestää yhdellä bussilla 40 minuuttia. Nyt tulin yhdellä bussilla ja kolmella ratikalla ja olin koko ajan ihan syväjäässä. Niinpä vannoin viettäväni koko pirun viikonlopun kotona peiton alla. Poikiahan se ei haittaa lainkaan, vaan avustavat mua mun suunnitelmassani makoilemalla millon missäkin, pääasiassa eilen mun asuntoon ilmestyneen ällöhköpunaisen sohvan päällä (edelleenkin mustaa nahkaa sen olla pitää, tämä ei tullut jäädäkseen).

Okei, ehkä illemmalla jaksan käväistä vanhempia moikkaamassa (kun piti jo eilen) ja viimeistään huomenna elokuviin (Luihin ja ytimiin), mutta muuten…takas makuuasentoon ja parit katsomatta jääneet BB:t pyörimään!

Niin, ja tässä vielä totuus muka rauhallisesta meiningistä:

16 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Oi nassikkapainia <3

  1. Joo sitä kyllä näkyy päivittäin. 🙂

 2. Othel says: Vastaa

  Mustaa nahkaa? Et voi olla niin julma, Reiska ja Arska rakastaa punaista!

  1. No saatan olla luopumassa tosta nahkasta…

 3. Ihania kissatyyppejä :–)

  1. 🙂

 4. Aaawwss, ihania karvapalleroita ^_^

 5. Hirveän hyvin sopivat Reiska ja Arska punaiselle sohvalle! Ihan on jouluista nyt! Mulla on heikko kohta punaisille kangassohville, siks ihan kauhuissani luinkin tätä sun entryä että ei tullut tuo sohva jäädäkseen, siis mitäää! Nahkasohvathan on niin nihkeitä ja hyi, sitku istuu sellaselle ni paleltuu takamus ja sohva natisee ja sit ku kissat vähän siinä tepstelee niin heti jää hirveät kynnenjäljet ja sit jos istuu tai makaa tarpeeks kauan nahkasohvalla niin hiostuu ja yhy. No joo, ehkä mulla on jotain antipatioita nahkasohvia kohtaan…

  1. Hmm, joo, nahka on vähän ikävä paljaalla iholla. Oonkin ottanut sen uudelleenharkintaan…ehkä joku esim. harmaa kankainen vois olla jees. Toi punainen on yksinään vähän turhan pieni isoon olkkariin. 🙁

 6. Anni says: Vastaa

  Hih, oikeasti tulin blogiisi hakusanoilla ”roaccutan”, mutta täältähän paljastui ihana blogi ja vielä ihanampia kissejä ^^ liityin lukijaksi, ehdottomasti! 🙂
  -Anni ja Täplätytöt

  1. Heh, toi taitaa olla yleisin hakusana, jolla tänne tullaan! 😀 Mutta kivaa kun löysit. <3

 7. Ihanan lötkikset katit <3

 8. Ny ois blogissa sulle kivoja uutisia

  1. YESSSS!! Heti tiesin mitä tää tarkotti! :DDD

 9. Anonymous says: Vastaa

  Hei kiva blogi sinulla, joskus löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ja lueskelin.

  Tänään etsin googlesta lötköpötköä siis sitä vaahtomuovista vesilelua ja löysin sun blogiin, outoa jutussa on että hakutuloksista huomasin suomi24:n keskustelun pätkän Lötköpötkö johon on kopsattu tämän jutun viisi ekaa riviä http://keskustelu.suomi24.fi/node/11316296

  1. Mitä ihmettä kummaa! 😀

Vastaa