Näitä käytän nyt

Mulla on paljon hyvää kosmetiikkaa käytössä tällä hetkellä ja haluan nostaa niistä muutamia esiin täällä blogin puolella tälleen ryhmäsessiona. Toki tässä on vain murto-osa siitä hyvästä kosmetiikasta jota päivittäin tai viikottain käytän (en todellakaan haluaisi lähteä laskemaan, kuinka monta erilaista kosmetiikkatuotetta mulla on tällä hetkellä yhteensä käytössä).

Jokaisella hiustenpesukerralla taistelen vaaleiden hiusten keltaisuutta vastaan ja nämä ovat nyt käytössä. L’anzan Silver Brightening Shampoo on ihan ässä, ärhäkän sinistä shampoota! Olen käyttänyt tätä joskus pari vuotta sitten kun viimeksi olin blondi ja sen jälkeen käytössä on ollut Fudgen hopeashampoo. Nyt taas palasin tähän L’anzaan ja tää on ihan yhtä hyvä kuin Fudge ellei jopa vähän parempi: mulla Fudge jättää etenkin hiusten latvat melkoiseen takkuun hoitoaineista huolimatta, mutta tää L’anzan hopeashampoo on kosteuttavampi.

Hoitoaineena käytössäni on uusi tuttavuus EVOn Fabuloso Platinum Blonde Color Intensifying Conditioner, joka on todella hyvä ja tuoksuu ihanalta! Tässä on kätevä suutinpursotusannostelu ja hoitoaine on väriltään todella sinistä. Tää ei oo mikään superhoitava hoitoaine, joten jos sellaista kaipaa, tähän kannattaa sotkea mukaan jotain muuta hoitsikkaa.

Muutakin L’anzaa on nyt käytössä: Keratin Healing Oil -hiuslakka. Hitto että mua kyllästyttää, jos hiuslakka on liian kevyttä, siis silloin, kun se väittää olevansa voimakasta! Haluan kaikki huitulahiukset ojennukseen aamuisin ja tää L’anzan hiuslakka todellakin tuo pitoa ja tuoksuu superhyvältä. Suutin tässä myös toimii eikä mee tukkoon (toinen ärsyttävyys hiuslakoissa).

Suihkugeelinä on tällä hetkellä käytössä Naturaliumin vadelman tuoksuinen kylpy ja -suihkugeeli. Ei mikään kauhean vahva tuoksu tässä, vaan sellainen lempä vattu. Pehmeä ja kosteuttava koostumus ja iso pullo! Ihan syötävän hyvä suihkugeeli. Hintaa tällä jättimäisellä 500 ml:n pullolla on muuten vain noin 5,50 euroa ja tätä saa ainakin Cittareista. Muitakin tuoksuja löytyy!

Tuoksupuolella diggaan tällä hetkellä eniten piparmintusta! Apothecaryn tuoksut ovat kyllä kaikki ihania ja mulla on tämä piparmintun tuoksuinen aroma spray. Tuoksuu aika voimakkaalta ilmassa mutta jättää iholle todella kevyen tuoksahduksen. Ihanan raikas ja miellyttävä tuoksu.

Haluan kasvoveteni olevan puhdistava ja virkistävä, mutta ei kuitenkaan ihoa kuivattava! Tervetullut oli siis tämä söpskä Roosa Nauha -kuosinen Lumenen Soft Touch Hydrating Toner, joka sopii kyllä jokaiselle ihotyypille. Jännä, miten tää on samalla tosi raikastava JA kosteuttava. Koostumukseltaan tää on todella paksua, joten annostelu on välillä vähän hankalaa, vanulappuun tätä heilahtaa helposti liikaa. Tämänkin takia 50 % extraa ilahduttaa minua suuresti.

Cliniquen Mild Clarifying Lotionin ostin Palmasta, josta sain tän mukavan paljon edullisemmin kuin Suomesta. Muistelin Sensaistin bloganneen tästä ja paniikissa näpyttelin sieltä Marille viestiä kuvien kera, ”mikä se olikaan, oliko se tää?” Ja hyvä ostos oli! Luulen, että mun iho on todella tykännyt tästä ja on auttanut epäpuhtauksiin. Tätä levitetään vanulapulla puhtaalle iholle, mä käytän tätä aina iltaisin kasvoveden jälkeen.

Tää MACin Nice’n’Spicy -huultenrajauskynä oli oikeastaan sellainen hätäinen hetken mielijohde -ostos lentokentältä. Etenkin kun tän kerrottiin sopivan myös koko huulten värittäjäksi. Riittävän nude sävy kolahti ja olen käyttänyt tätä siitä lähtien melkeen päivittäin! Näissä Pro Longwear -kynissä on ihanan pehmeä koostumus ja tosiaan, usein väritän tällä kynällä koko huulet. Tätä kynää on kyllä vähän ärsyttävä teroittaa, koska on niin pirun pehmeä.

Oliko tässä jengissä jotain teille tuttuja tai täysin tuntemattomia tuotteita? Kiinnostavia vai epäkiinnostavia? Lokakuun loppuneet -postaus on kyllä tulossa myös, ja loppuneita onkin iso kasa! Kunhan mä saisin vaan kuvattua ne…

Osa tämän postauksen tuotteista saatu blogiin.

4 Comment

  1. Toi Lanzan Keratin Healing Oil -hiuslakka alkoi kiinnostamaan mua! 🙂

    1. Jep, tosi hyvä lakka. Miinusta tulee ainoastaan isohkosta pullosta, kun ei meinaa mahtua mihkään. 😛

  2. Lumenen kasvovesi kuulostaa just siltä mitä mä oon etsinyt talveksi. Mulla oli joskus Yves Rocherilta samanlainen paksu kasvovesi ja se oli tosi hyvä 🙂

    1. Toi on IHANA. Ihastut varmasti. 🙂

Vastaa