Utelias vieras

Heh. Arvatkaa, mikä on musta ihan parasta, kun menen kylään johonkin uuteen paikkaan? No ehdottomasti se hetki, kun tulee pissahätä ja pääsee vieraaseen kylppäriin tutkimaan sen omistajan peilikaapin. On ihan supermielenkiintoista nähdä, millaista kosmetiikkaa sieltä paljastuu. Ja missä kunnossa hammasharja on. Ja löytyykö jotain yllättäviä juttuja. Tämä tutkimisoperaatio pitää tehdä tietenkin mahdollisimman hiljaa. Oma kylppärinkaappini kyllä vinkaisee sen verran kovaäänisen ikävästi, että en suosittele vieraita avaamaan sitä, jos ei halua jäädä kiinni! Täynnähän se on, kuten ehkä näettekin, ja tässä on tietenkin vaan ne tärkeimmät…suurin osa meikeistä on vielä erikseen. No, oikeasti 90 % näistäkin on enimmäkseen ihan turhia, siivota pitäisi.

Mites te, käyttekö muiden kaapeilla? Pelkäättekö, että joku käy teidän?

Tän jälkeen kukaan ei enää kutsu mua kylään!

43 Comment

 1. Katja says: Vastaa

  Apua, mä en oo ees ajatellu että joku vois käydä tutkimassa toisten veskikaappeja! Nyt täytyy äkkiä mennä laittamaan se jonkinlaiseen siistiin kuntoon 😀

  1. Katja says: Vastaa

   peeäs, sun peilikaapin sisältö näyttää kyllä kivalta!

  2. Heh, muuttaessani oikeastaan vaan tungin kaiken ”eniten käytössä olevan” tuonne ja sellaiseksi on jäänytkin…toi muuton jälkeinen kaappeihin tunkeminen tosin näkyy vähän jokaisessa huoneessa, eli jotain siivousoperaatiota pitäis saada suuremminkin aikaan.

 2. mulla on samanlainen toi vessankaappi ! ei siis sisällöltään vaan toi kaappi.. tärkee informaatio 😀

  1. Supertärkee! Kai sekin kirskahtaa sulkiessa?

 3. Ei kai sulla oo kynsilakkoja kylppärin kaapissa, missä ne joutuvat alttiiksi lämpöitlan ja kosteuden vaihtelulle ??? Eihän !!!
  Aika paljon kaikkee tuotteita… ;D

  1. Heh, on tossa pari Ciatén lakkaa juu. 😛 Ne jotenkin vahingossa jäi sinne..pitää kiikuttaa muualle 😀

 4. Heh heh.. harrastan joskus samaa 😉 tai olen harrastanut. Nyt kun nimittäin tarkemmin miettii niin vuosiin ole tehnyt näin 😀

  1. Joo emmäkään aina uskalla, riippuu kaapista! 😀

 5. essim says: Vastaa

  Mun ei oo noin täynnä. Miten saat tuolta edes poimittua mitään ilman että koko hyllyn sisältö putoaa alas? 😀 Vaatii varmaan harjoitusta.

  Oon aina ihmetellyt miten naiset yleensäkin hamstraa noin paljon tavaraa. Mä olen oppinut tavan, että ensin käytetään vanhat loppuun ennen kuin hankitaan uusia. Ja jos joku tuote ei jostain syystä sovi, niin se heitetään pois. Jo 3 eri hiusvahaa oman kylppärin hyllyllä saa mut raivostumaan (no ei nyt kovin pahasti). Joskus voin oikeen äimistellä kun joku bloggaaja esittelee 50 kappaleen kynsilakkakokoelmansa, jossa on 10 saman sävyistä punaista. Siis HÄ!?

  Vaikka olen tosi tuhlailevainen, meikkaan, käytän paljon hiustuotteita ja ostan liikaa vaatteita, niin joku klikki mulla täytyy olla aivoissa kun en siedä turhaa roinaa ja asioiden kasaantumista. Siis jee!

  Ainoa asia jota oon ripotellut ympäri kämppää on huulirasva, koska sitä mä oikeasti tarvitsen koko ajan.

  Terveisin,
  Peilikaapistasi järkyttynyt

  Ps. Normaalisti mua ei vois tippaakaan kiinnostaa muiden kaapit tai tökötit 😀 Jännä, että tämä puhutti.

  1. No joo, työpaikkani takia on kertynyt tuota kosmeettista kamaa turhankin paljon, myönnän. Ja luulen, että suurempi siivousoperaatio tosiaan odottaa tässä tulemistaan…! Siis tuon kaapinkin suhteen. Kuten tuossa kommentoin, muuttaessani lähinnä tungin vaan kaiken tuonne ja sinne ovat jääneet. Suurin osa kaapin sisällöstä on mineraalimeikkejä ja pohjustustuotteita, joista en tosiaankaan käytä läheskään kaikkia.

   Mun pitää ehkä printata sun kommentti seinälleni näkyvälle paikalle! 😀

  2. Ja harvemmin muuten sisällöt tipahtelee alas! 😀 Olen itsekin tästä yllättynyt.

  3. Petri says: Vastaa

   Kyllä sitä kuule monet kerrat herättiin aamulla siihen kun lavuaariin mäjähtää joku tuntematon kappale kiihtyvyydellä 9.81m/s^2.

  4. Niin mutta silloin oli eri kaapit…

 6. Mä en itseasiassa oo koskaan käynyt kenenkään kaapissa, mutta pelkään, että porukka käy mun kaapissa. Tosin, varmasti jäisivät kiinni, koska se on niin täynnä kamaa, että jos sinne edes hengittää puolet kamoista tippuu lattialle. (viimeksi se oli ihan uusi puuteri joka lensi kauniissa kaaressa ensin vessanpöntön päälle ja sitten lattialle – ja lattia on edelleenkin ihan puuterissa…)

  1. Auts!!!!!!!!!

 7. Tottakai kyylään peilikaapit ja uskoisin monen kyytsineen meikäläisenkin kaapin.
  Ja toinen mielenkiintoinen on kirjahylly,ne tsekkaan kanssa.

  1. Samma här!

  2. Juu, kirjahyllyt on parhautta myös 🙂

 8. Miia says: Vastaa

  Mulla ei ole tollasta kaappia kylppärissä. Tavallaan onneksi koska se on huono paikka meikkien ym säilytykseen. Hiuslakat ja tyvikohottajat ja muut joiden vaihtuvuus on suhtnopeaa on ikean cd-tornissa vessassa (se on ainoa joka sinne mahtuu)ja toki hiusharjat ja muut.

  Mä katon vieraissa paikoissa cd,-dvd, ja – kirjahyllyt.

 9. Wauuu :D. Ehkä mulla on vielä toivoa tähän verrattuna ;D.
  On kyllä ihmeellistä, ettei sulta oo noita tavaroita pahemmin tuolta tippunut, itsellä on huomattavasti vähempi tavaraa ja silti joka päivä meinaa jotain juttua käteen ottaessa loput tavarat lentää alas :D.

  En yleensä ole kylässä kaappeja kyylännyt, mutta näkyvillä olevat purkit kyllä katson kiinnostuneena ja saatan niistä kysyäkin tarkemmin, jos joku alkaa itseä kiinnostaa :).

 10. Saa mun kaappiin kurkata, sieltä vaan voi pudota jotain päälle 😉 Joskus kurkkaan muiden kaappeihin, ainakin kännissä 😀

  1. 😀

 11. jooo mä kans harrastan muiden peilikaappien tutkimista! tai silmäilyä, tosi mielenkiintosta. ja oman kaappini pidän tiptop kunnossa jos joku sinne sattuu kurkkaamaan. :–)

 12. Ihanaa, kun sä oot avoimesti poliittisesti epäkorrekti! Mä katsastan kans aina kylppärin kaapin visiiteilläni ja ei mua ahdista ajatus siitä, et joku muu kattoo mun.
  Mulla saattaa olla muutama varastohiuslakka, suihkusaippua ym. odottelemassa, mut en kans tajua sellaista yletöntä purkkivuorta. Toki kyllä, jos kosmetiikkaa töistä saisin, niin TODELLAKIN kotiini kantaisin 🙂

  1. Mä tossa just mietin, että mun heikon kuvankäsittelyn johdosta tuo kaappi näyttää jotenki tosi enemmän täydeltä kun mitä se on oikeesti!

 13. nanna says: Vastaa

  hihh, mä olen luullut että oon ainoa jonka on aina _pakko_ kurkata kylppärin kaappiin kylässä :D!

  1. No, valitettavasti et ole 😛

  2. nanna says: Vastaa

   sanoisin, että HYVÄ etten ole :D! mähän olenkin siis ( tässä suhteessa ) lähes normaali 😉

 14. ANNI says: Vastaa

  Mäkin kurkin aina! ( En tosin tajunnut ajatellakaan, että jotain saattaisi kiinnostaa mun tylsät kaapit )

 15. Nina says: Vastaa

  En oo kurkkinu sun kaappiin! 😀 Tosin en voi väittää etteikö kiinnostais 😛

  PS. Saatoin vähin äänin siirtää kynsilakat pois kylppärin kaapista luettuani Lilan Lakan kommentin..

  1. Haha! Saa kurkkii!

  2. Nina: Reipas tyttö! Ja nyt kaikki muutkin: kynsilakat POIS kylppäristä !!! Heti !!! ;D

  3. Hihii

 16. kyllä usein pitää salaa vähän kurkata! meillä ei täällä oo minkäännäköstä kaappisysteemiä, piti ostaa semmonen laatikollinen kärry että olis edes joku paikka tuolle krääsälle. se on semmonen läpinäkyvähkö, niin ei paljon haittaa jos joku haluaa kurkata sisäänkin asti! eikä nyt kyllä muutenkaan, ei kai siellä mitään kovin noloa pääse olemaan. (paitsi ehkä pesemättömät meikkisiveltimet, köh…)

 17. Anonymous says: Vastaa

  siis mitä vittua 😮 tää ei voi olla totta! mulle ei oo ikinä tullu mieleen. siis mikä toisten tavaroissa noin paljon kiinnostaa? tietysti kirjahylly on eriasia koska siinä ne tavarat on näkyvillä mut emmä alkas toisten kaappeihin salaa kurkkimaan

  1. Niinpä!!

 18. Myy says: Vastaa

  Tottahan toki kylppärin kaappiin kurkataan! 🙂

  1. Näin o.

 19. M says: Vastaa

  Heh, mun kylppärinkaappi on tosi tylsää katottavaa mut se johtuu ihan vaan siitä etten uskalla säilyttää mun purkkeja ja purnukoita siellä. Sinne kaappiin kun kertyy aina hullut kosteudet suihkuttelun jälkeen :(( Eli mulla on tommone hieno Ikean lipasto minkä päällä ja sisällä säilytän 95% kaikesta mun kosmetiikasta ;D Sinne saa kurkkia ihan luvan kanssa ja onpahan se aika näkyvällä paikallakin täällä olkkarissa! Niija en kurki muiden kaappeihin paitsi luvalla! Esim. jos on tullu pikku haava ja laastarit sit löytyy sieltä kaapista 😀 /end of kilometrikommentti

  1. Mietin joskus samaa. Että vaikuttaako se kosteus niihin kamoihin jotenkin…Hmph.

 20. Anonymous says: Vastaa

  Mutta kaikista hauskoin hetki on se, jos ja kun joku jää kiinni sun peilikaapin kattomisesta ja varsinkin, jos on vähän tutumpi ja sen tullessa vessasta pois kysyy oliko jännä kaapin sisältö. Mullahan hammasmuki rymähtää sieltä alas joka kerta, kun kaapin avaa ja vaikka itse sen osaan varautua, mutta vieraat ei ja ne paljastuu… 😀

  1. Heh, joo, sitä odotellessa! 😀 Ei mun kaapista kyl mikään yleensä tipu, jos ei ala urakalla niitä putiloita hipelöimään 🙂

Vastaa