SYNTTÄRIARVONTA: Parhaat ihoöljyt

Madaran öljyt

Potkaistaanpas synttäriarvontaviikko komiasti käyntiin! Kuten viime vuonna, myös nyt arvottavana on asioita, joista olen kirjoitellut tänne blogiini viimeisen vuoden sisällä ja joista itse todella, todella kovasti tykkään. Blogi täyttää neljä vuotta, eli neljä arvontaa olen tälle viikolle teille ajastanut! Itse Espanjan auringon alla kovasti toivon ja odotan, että osallistutte näihin ahkerasti!

Mádaran öljyt ovat öljyjen parhaimmistoa. Kirjoittelin tästä lempparikaksikostani täällä. Ja nyt pääsen arpomaan samanlaisen setin yhdelle lukijalleni:

-Mádara Revitalising Superseed Radiant Energy -öljy kasvoille

-Mádara Sculpturing Oil -öljy vartalolle

Lukaiskaapa tuosta yllä olevasta linkistä mun arvio näistä ja sitten hopihopi osallistumaan arvontaan kommentoimalla alla olevaan kommenttiboksiin, mitä öljyjä käytätte sisäisesti ja entäpä ulkoisesti? Aikaa osallistua on maanantaihin 31.8. klo 18 asti!

Madara

Kuvien tuotteet saatu blogiin.

0 Comment

 1. Marikki says: Vastaa

  Jääkaapista löytyy rypsiöljyä, kosmekaapista Ceridal-öljyä.

 2. Katja Suutarinen says: Vastaa

  Käytän risiiniöljyä ripsiin 😀 luin erään kauneusbloggaajan blogista että risiiniöljy vahvistaa ripsiä ja olen kyllä ihan varma että alaripset on ainakin piirun verran pidemmät jo :0

 3. Alyssa says: Vastaa

  Sisäisesti käytän lähinnä kotimaista rypsiöljyä. Meikit olen putsannut jo pidempään kookosöljyllä, jolla myös välillä rasvaan kynsinauhat ja kädet.

 4. Myy says: Vastaa

  Öljyjä, JOO! Sisäisesti menee pääasiassa oliiviöljyä (ja voita :D). Ulkoisesti kaikkea mitä testiin sattuu osumaan, mutta itse pyrin ostamaan vain kuivaöljyjä.

 5. Tiia says: Vastaa

  Juuri arvonnassa olevaa Mádaran Radiant Energy -kasvoöljyä käytin yhden pullon viime talven ja kevään ajan kasvoille. Kosteutti hyvin talvella normaalisti pintakuivuudesta kärsivää naamaani! Ja ah se heleys, jonka tuote saa aikaan kasvoille! Tätä pitäisi saada lisää! Risiiniöljyä tulee siveltyä ripsiin iltaisin. Se vahvistaa ripsiä ja auttaa kasvattamaan katkenneet ripset takaisin nopeammin! Rypsiöljyä tulee syötyä joka päivä – sitä käytän ruuan paistamiseen ja joskus myös salaatinkastikkeena.

 6. Simpe says: Vastaa

  Kalaöljyä ja kookosöljyä sisäisesti sekä jojobaöljyä kasvoille ulkoisesti, öljyt on kyllä olleet toimivia!

 7. Elina says: Vastaa

  Itse olen kerran kokeillut apteekista tyrniöljykapseleita, mutta nyt jos voittaisin niin kokeilisin kyllä mielellään!

 8. Teija says: Vastaa

  Kuiville hiuslatvoille käytän öljyjä. Kookosöljyä käytän sisäisesti ja se soveltuu myös ulkoisesti käsille ja koko vartalollekin.

 9. Panka says: Vastaa

  Mulla on juuri tää kasvoöljy: paras ikinä <3

 10. Pauliina says: Vastaa

  Käytän hiuksiin Redkenin hoitoöljyä, mutta kasvoille ja vartalolle en ole raaskinut vielä öljyjä ostaa..haaveilussa ja harkinnassa kyllä ovat olleet 🙂

 11. Anna says: Vastaa

  Kookosöljyä sisäisesti ja ulkoisesti 🙂

 12. Marjo says: Vastaa

  Kookos- ja oliiviöljyä käytän sisäisesti. Nyt olen löytänyt hiuksiini SP luxe oilin jota hölvään iltaisin kuiviin latvoihin. Kasvoille käytän Ole Hendriksenin C-vitamiiniöljyä, loistotuote joka kirkastaa varsinkin talvella harmaan ja väsähtäneen ihon.

 13. Johanna says: Vastaa

  Öljyt kosmetiikassa ovat mulle lähes tuntemattomia. Hiusöljyä olen käyttänyt nyt joitakin kuukausia ja oon ihan rakastunut siihen! Sisäisesti lähinnä ruoanlaitossa. Toi vartaloöljy tulis enemmän kuin tarpeeseen.

 14. laika says: Vastaa

  Manteli- ja kookosöljyä ulkoisesti, oliivi- ja seesamöljyä sisäisesti. 🙂 Nämä useimmiten mutta välillä oon käyttänyt manteliöljyä leivontaan ja oliiviöljyä itse tehtyyn vartalonkuorintaan.

 15. BIKKE says: Vastaa

  No hö… oliviiöljyä 🙂 Kookosöljyäkin ostin mutta vielä en ole kokeillut… Nämä kyllä kiinnostaisivat!!!

 16. Maija says: Vastaa

  Hiusöljyä ja risiiniöljyä ripsille ja kulmille. Ei oo tosin ripsissä tai kulmakarvoissa muutosta näkynyt. Höh. Mutta hiusöljy on must! Talvella kans vartaloöljyä.

 17. Sanna says: Vastaa

  Sisäisesti omegaa pillereinä, ruoanlaitossa rypsi- ja oliiviöljyä. Sitruunacameliina on salaatissa aivan ykkönen. Kosmetiikassa käytän vain Bio-oilia ja vauvaöljyä.

 18. Peace says: Vastaa

  Kookosöljyä sisäisesti ja ulkoisesti. Monikäyttöinen öljy 🙂

 19. sikkuralla says: Vastaa

  Ulkoisesti tällä hetkellä Weledan öljyä, sisäisesti lähinnä oliiviöljyä, joskus kookosöljyä.

 20. Hannia says: Vastaa

  Ulkoisesti käytän kookosöljyä ja toisinaan öljypuhdistukseen ja päänahkahierontaan risiiniöljyä.

 21. Mary says: Vastaa

  Sisäisesti Omega-3 – kookos – oliivi – rypsiöljyt ja ulkoisesti öljyjä lähinnä seerumeina kasvoille. Olisi mukava oppia käyttämään oikeita ihoöljyjä!

 22. Jenni P. says: Vastaa

  Mä en oikein osaa käyttää öljyjä ulkoisesti, tulee jotenkin tosi tahmea olo.

 23. essi aurora says: Vastaa

  sisäisesti oliiviöljy ja ulkoisesti arganöljy hiuksille!

 24. Riina says: Vastaa

  Kookosöljy on luottotuote niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

 25. Henna73 says: Vastaa

  Tällä hetkellä käytän kookosöljyä ja sekä ulkoisesti että sisäisesti

 26. Maisa Laihia says: Vastaa

  En ole itse kokeillut ikinä mitään öljyjä kauneudenhoidossa, pitääpä joskus kokeilla! Tai siis käytän meikinpuhdistukseen oliiviöljyä tai kookosöljyä, mutta en ole ikinä kokeillut varta vasten kauneudenhoitoon tarkoitettuja öljyjä 🙂

 27. Essi says: Vastaa

  Kookosöljyä hiuksiin ja seesaminsiementä iholle satunnaisesti 🙂

 28. marie says: Vastaa

  Oliiviöljyä sisäisesti ja Clarinsin öljyjä

 29. Mariamaria says: Vastaa

  Kookosta ja oliivia sisäisesti, kookosta myös ulkoisesti 🙂

 30. Jenni says: Vastaa

  Arganöljyä iholle ja hiuksiin. Sisäisesti öluttä 🙂

 31. anne says: Vastaa

  Oliiviöljyä sisäisesti ja ulkoisesti kookosöljyä, arganöljyä, tyrniöljyä, granaatiomenansiemenöljyä, e-vitamiiniöljyä, a-vitamiiniöljyä, risiiniöljyä, porkkanaöljyä, jojobaöljyä…

 32. Susanna says: Vastaa

  Oliiviöljy ja hiusöljyt, niillä mennään! Näitä olis ihana päästä kokeilemaan.

 33. OonaV says: Vastaa

  Apua! Mä en käytyä oikeastaan mitään öljyjä ulkoisesti. Tukkaan laitan joskus kuivaöljyä. Kokatessa käytän jotain rypsirapsia.

 34. Emm says: Vastaa

  Kookosöljyä ulkoisesti, oliiviöljyä sisäisesti.

 35. Päivi P says: Vastaa

  Sisäisesti oliiviöljyä ja ulkoisesti Laveran sitrusöljyä tosin monesti unohdan käyttää kropalle tuota öljyä vaikka kannattaisi 😀 Erityisesti kasvoille tarkoitettu öljy kiinnostaisi kyl hankkia mutten ole asialle mitään vielä käytännössä tehnyt. Myös hiusten latvoihin voisin joskus kokeilla jotain öljyä. Olikohan se Wellan lux tai jokin vastaava hiusöljy joka kampaamossa tuoksui taivaallisen hyvälle! 🙂

  Onneksi olokoon synttäreiden puolesta ^_^

 36. klaara says: Vastaa

  Ruoanlaitossa käytän oliiviöljyä, syön omega3 pillereitä, ulkoisesti käytän Clarisin vartaloöljyä.

 37. plussaa says: Vastaa

  Manteliöljy&kookos ulkoisesti, oliivi sisäisesti

 38. Malaika says: Vastaa

  Sisäisesti tulee nautittua oliiviöljyä, kookosöljyä ja ulkoisesti mitä milloinkin. Madaran kasvoöljyäjä haluaisin kokeilla, kiinnostava uutuus jota kohtaan suuret odotukset

 39. Helenn says: Vastaa

  Ooo mitkä mahti tuotteet! Ulkoisesti olen käyttänytkin Madaran öljyä ja todennut sen itselleni loistavaksi. Harmittaa kun ei ole varaa ostaa uutta törppöä hipiää hellimään. Ulkoisesti käytän myös oliivi- tai kookoöljyä meikin poistoon. Ovat ainoat mitkä eivät ärsytä silmänympärysihoa. Molempia öljyjä tulee käytettyä myös sisäisesti, mutta myös erityisesti kookosöljyä, jota välillä tulee sipaistua myös hiusten latvoihin ja ihovoiteeksi.

 40. Enni says: Vastaa

  Kookos- ja oliiviöljy ovat lähes aina mukana ruuanlaitossa. Kasvot pesen The Body Shopin puhdistusöljyllä, joka on aivan käsittämättömän riittoisa! Hiuksiin muistan myös silloin tällöin laittaa vähän hoitoöljyä.

 41. Kristaliini says: Vastaa

  Arganöljyä olen käyttänyt ulkoisesti, sisäisesti oliivioöljyä. Tämäpä on ihana palkinto!

Vastaa