SYNTTÄRIARVONTA: Parhaat ihoöljyt

Madaran öljyt

Potkaistaanpas synttäriarvontaviikko komiasti käyntiin! Kuten viime vuonna, myös nyt arvottavana on asioita, joista olen kirjoitellut tänne blogiini viimeisen vuoden sisällä ja joista itse todella, todella kovasti tykkään. Blogi täyttää neljä vuotta, eli neljä arvontaa olen tälle viikolle teille ajastanut! Itse Espanjan auringon alla kovasti toivon ja odotan, että osallistutte näihin ahkerasti!

Mádaran öljyt ovat öljyjen parhaimmistoa. Kirjoittelin tästä lempparikaksikostani täällä. Ja nyt pääsen arpomaan samanlaisen setin yhdelle lukijalleni:

-Mádara Revitalising Superseed Radiant Energy -öljy kasvoille

-Mádara Sculpturing Oil -öljy vartalolle

Lukaiskaapa tuosta yllä olevasta linkistä mun arvio näistä ja sitten hopihopi osallistumaan arvontaan kommentoimalla alla olevaan kommenttiboksiin, mitä öljyjä käytätte sisäisesti ja entäpä ulkoisesti? Aikaa osallistua on maanantaihin 31.8. klo 18 asti!

Madara

Kuvien tuotteet saatu blogiin.

0 Comment

  1. Marikki says: Vastaa

    Jääkaapista löytyy rypsiöljyä, kosmekaapista Ceridal-öljyä.

  2. Katja Suutarinen says: Vastaa

    Käytän risiiniöljyä ripsiin 😀 luin erään kauneusbloggaajan blogista että risiiniöljy vahvistaa ripsiä ja olen kyllä ihan varma että alaripset on ainakin piirun verran pidemmät jo :0

  3. Alyssa says: Vastaa

    Sisäisesti käytän lähinnä kotimaista rypsiöljyä. Meikit olen putsannut jo pidempään kookosöljyllä, jolla myös välillä rasvaan kynsinauhat ja kädet.

  4. Myy says: Vastaa

    Öljyjä, JOO! Sisäisesti menee pääasiassa oliiviöljyä (ja voita :D). Ulkoisesti kaikkea mitä testiin sattuu osumaan, mutta itse pyrin ostamaan vain kuivaöljyjä.

  5. Tiia says: Vastaa

    Juuri arvonnassa olevaa Mádaran Radiant Energy -kasvoöljyä käytin yhden pullon viime talven ja kevään ajan kasvoille. Kosteutti hyvin talvella normaalisti pintakuivuudesta kärsivää naamaani! Ja ah se heleys, jonka tuote saa aikaan kasvoille! Tätä pitäisi saada lisää! Risiiniöljyä tulee siveltyä ripsiin iltaisin. Se vahvistaa ripsiä ja auttaa kasvattamaan katkenneet ripset takaisin nopeammin! Rypsiöljyä tulee syötyä joka päivä – sitä käytän ruuan paistamiseen ja joskus myös salaatinkastikkeena.

  6. Simpe says: Vastaa

    Kalaöljyä ja kookosöljyä sisäisesti sekä jojobaöljyä kasvoille ulkoisesti, öljyt on kyllä olleet toimivia!

  7. Elina says: Vastaa

    Itse olen kerran kokeillut apteekista tyrniöljykapseleita, mutta nyt jos voittaisin niin kokeilisin kyllä mielellään!

  8. Teija says: Vastaa

    Kuiville hiuslatvoille käytän öljyjä. Kookosöljyä käytän sisäisesti ja se soveltuu myös ulkoisesti käsille ja koko vartalollekin.

  9. Panka says: Vastaa

    Mulla on juuri tää kasvoöljy: paras ikinä <3

  10. Pauliina says: Vastaa

    Käytän hiuksiin Redkenin hoitoöljyä, mutta kasvoille ja vartalolle en ole raaskinut vielä öljyjä ostaa..haaveilussa ja harkinnassa kyllä ovat olleet 🙂

  11. Anna says: Vastaa

    Kookosöljyä sisäisesti ja ulkoisesti 🙂

  12. Marjo says: Vastaa

    Kookos- ja oliiviöljyä käytän sisäisesti. Nyt olen löytänyt hiuksiini SP luxe oilin jota hölvään iltaisin kuiviin latvoihin. Kasvoille käytän Ole Hendriksenin C-vitamiiniöljyä, loistotuote joka kirkastaa varsinkin talvella harmaan ja väsähtäneen ihon.

  13. Johanna says: Vastaa

    Öljyt kosmetiikassa ovat mulle lähes tuntemattomia. Hiusöljyä olen käyttänyt nyt joitakin kuukausia ja oon ihan rakastunut siihen! Sisäisesti lähinnä ruoanlaitossa. Toi vartaloöljy tulis enemmän kuin tarpeeseen.

  14. laika says: Vastaa

    Manteli- ja kookosöljyä ulkoisesti, oliivi- ja seesamöljyä sisäisesti. 🙂 Nämä useimmiten mutta välillä oon käyttänyt manteliöljyä leivontaan ja oliiviöljyä itse tehtyyn vartalonkuorintaan.

  15. BIKKE says: Vastaa

    No hö… oliviiöljyä 🙂 Kookosöljyäkin ostin mutta vielä en ole kokeillut… Nämä kyllä kiinnostaisivat!!!

  16. Maija says: Vastaa

    Hiusöljyä ja risiiniöljyä ripsille ja kulmille. Ei oo tosin ripsissä tai kulmakarvoissa muutosta näkynyt. Höh. Mutta hiusöljy on must! Talvella kans vartaloöljyä.

  17. Sanna says: Vastaa

    Sisäisesti omegaa pillereinä, ruoanlaitossa rypsi- ja oliiviöljyä. Sitruunacameliina on salaatissa aivan ykkönen. Kosmetiikassa käytän vain Bio-oilia ja vauvaöljyä.

  18. Peace says: Vastaa

    Kookosöljyä sisäisesti ja ulkoisesti. Monikäyttöinen öljy 🙂

  19. sikkuralla says: Vastaa

    Ulkoisesti tällä hetkellä Weledan öljyä, sisäisesti lähinnä oliiviöljyä, joskus kookosöljyä.

  20. Hannia says: Vastaa

    Ulkoisesti käytän kookosöljyä ja toisinaan öljypuhdistukseen ja päänahkahierontaan risiiniöljyä.

  21. Mary says: Vastaa

    Sisäisesti Omega-3 – kookos – oliivi – rypsiöljyt ja ulkoisesti öljyjä lähinnä seerumeina kasvoille. Olisi mukava oppia käyttämään oikeita ihoöljyjä!

  22. Jenni P. says: Vastaa

    Mä en oikein osaa käyttää öljyjä ulkoisesti, tulee jotenkin tosi tahmea olo.

  23. essi aurora says: Vastaa

    sisäisesti oliiviöljy ja ulkoisesti arganöljy hiuksille!

  24. Riina says: Vastaa

    Kookosöljy on luottotuote niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

  25. Henna73 says: Vastaa

    Tällä hetkellä käytän kookosöljyä ja sekä ulkoisesti että sisäisesti

  26. Maisa Laihia says: Vastaa

    En ole itse kokeillut ikinä mitään öljyjä kauneudenhoidossa, pitääpä joskus kokeilla! Tai siis käytän meikinpuhdistukseen oliiviöljyä tai kookosöljyä, mutta en ole ikinä kokeillut varta vasten kauneudenhoitoon tarkoitettuja öljyjä 🙂

  27. Essi says: Vastaa

    Kookosöljyä hiuksiin ja seesaminsiementä iholle satunnaisesti 🙂

  28. marie says: Vastaa

    Oliiviöljyä sisäisesti ja Clarinsin öljyjä

  29. Mariamaria says: Vastaa

    Kookosta ja oliivia sisäisesti, kookosta myös ulkoisesti 🙂

  30. Jenni says: Vastaa

    Arganöljyä iholle ja hiuksiin. Sisäisesti öluttä 🙂

  31. anne says: Vastaa

    Oliiviöljyä sisäisesti ja ulkoisesti kookosöljyä, arganöljyä, tyrniöljyä, granaatiomenansiemenöljyä, e-vitamiiniöljyä, a-vitamiiniöljyä, risiiniöljyä, porkkanaöljyä, jojobaöljyä…

  32. Susanna says: Vastaa

    Oliiviöljy ja hiusöljyt, niillä mennään! Näitä olis ihana päästä kokeilemaan.

  33. OonaV says: Vastaa

    Apua! Mä en käytyä oikeastaan mitään öljyjä ulkoisesti. Tukkaan laitan joskus kuivaöljyä. Kokatessa käytän jotain rypsirapsia.

  34. Emm says: Vastaa

    Kookosöljyä ulkoisesti, oliiviöljyä sisäisesti.

  35. Päivi P says: Vastaa

    Sisäisesti oliiviöljyä ja ulkoisesti Laveran sitrusöljyä tosin monesti unohdan käyttää kropalle tuota öljyä vaikka kannattaisi 😀 Erityisesti kasvoille tarkoitettu öljy kiinnostaisi kyl hankkia mutten ole asialle mitään vielä käytännössä tehnyt. Myös hiusten latvoihin voisin joskus kokeilla jotain öljyä. Olikohan se Wellan lux tai jokin vastaava hiusöljy joka kampaamossa tuoksui taivaallisen hyvälle! 🙂

    Onneksi olokoon synttäreiden puolesta ^_^

  36. klaara says: Vastaa

    Ruoanlaitossa käytän oliiviöljyä, syön omega3 pillereitä, ulkoisesti käytän Clarisin vartaloöljyä.

  37. plussaa says: Vastaa

    Manteliöljy&kookos ulkoisesti, oliivi sisäisesti

  38. Malaika says: Vastaa

    Sisäisesti tulee nautittua oliiviöljyä, kookosöljyä ja ulkoisesti mitä milloinkin. Madaran kasvoöljyäjä haluaisin kokeilla, kiinnostava uutuus jota kohtaan suuret odotukset

  39. Helenn says: Vastaa

    Ooo mitkä mahti tuotteet! Ulkoisesti olen käyttänytkin Madaran öljyä ja todennut sen itselleni loistavaksi. Harmittaa kun ei ole varaa ostaa uutta törppöä hipiää hellimään. Ulkoisesti käytän myös oliivi- tai kookoöljyä meikin poistoon. Ovat ainoat mitkä eivät ärsytä silmänympärysihoa. Molempia öljyjä tulee käytettyä myös sisäisesti, mutta myös erityisesti kookosöljyä, jota välillä tulee sipaistua myös hiusten latvoihin ja ihovoiteeksi.

  40. Enni says: Vastaa

    Kookos- ja oliiviöljy ovat lähes aina mukana ruuanlaitossa. Kasvot pesen The Body Shopin puhdistusöljyllä, joka on aivan käsittämättömän riittoisa! Hiuksiin muistan myös silloin tällöin laittaa vähän hoitoöljyä.

  41. Kristaliini says: Vastaa

    Arganöljyä olen käyttänyt ulkoisesti, sisäisesti oliivioöljyä. Tämäpä on ihana palkinto!

Vastaa