Jännittävä Inspiration

Moimoi!
Pakko kai tästä on jotain postausta ilmoille nyt sitten laittaa, kun kaikki muutkin. Minunkin blogini lähtee siis mukaan tähän Inspiration-konseptiin, joskin hieman vaatimattomammin, mainoksia ei blogiini sitä kautta tule. Mukaan on kutsuttu 299 muutakin blogia ja odotan, että tämän uuden konseptin avulla kivoja blogeja voi jatkossa seurata hienolla ja helpolla tavalla. Lokakuussa tämä alkaa ja innolla tietenkin odotan. Blogiini lisääntyy pieni mainosbanneri tänne Inspirationiin, mutta siinäpä kaikki. Mikään ei siis tule muuttumaan, Reiska ja Arska ja sekalaiset meikkipurtilot täällä pyörivät sulassa sovussa ihan niin kuin ennenkin. 
Olen vielä itsekin tästä ihan yhtä pihalla kuin ehkä tekin, mutta lokakuussahan sitten kaikki viimeistään selviää! Kivaa? 
(Ei ole ainakaan kivaa kun Arska tunkee nenänsä joka pirun paikkaan!)

19 Comment

 1. Onpa mahtavaa, että vähän pienemmätkin blogit ovat saaneet mahdollisuuden tuohon päästä! Eli kivaa!! 😀
  Ja voi Arska 😀 <3

  1. Nina says: Vastaa

   Woot miksen minä edes tiedä mistä tässä on kysymys?! :DD

  2. Aika monessa blogissa tästä oli jo tänään mainintaa 🙂

 2. Nonnu says: Vastaa

  Mua houkuteltiin kans tähän ja melkein jo suostuinkin, mutta sitten tuli sellainen olo etten ns. myykään sieluani 😀 eli peräännyin viime metreillä pois tuosta hankkeesta.
  Ei mua muuten hirvittäisi, mutta jotenkin pelottaa se mainosten määrä kun en halua, että blogistani tulee vilkkuva mainoshelvetti :/ Eli päätin jatkaa ihan tälleen issekseni niinkuin tähänkin asti 🙂 Ja taiteellinen vapaus on kans sellainen mistä en luovu (ei siitä kai oliskaan tarvinnu luopua, mutta kummiskin…tunnen oloni kotoisammaksi tälleen pienen blogini kanssa <3 )

  Arska <3 en taas kestä.

  1. Lähdin vain sisältöyhteistyöhön, eli mainontaan en suostunut. Eli mitään mainoksia ei siis tänne tule sitä yhtä linkkiä lukuun ottamatta. 🙂

   Ja voihan aina erota jos ei miellytä!

 3. Miia says: Vastaa

  Toi on vissiin sinisillä tapana. Jos vesilasille kääntää selän niin se on jo vallattu.

  1. Kaikki kelpaa mihin mahtuu joko tassu tai mieluummin koko pää. 😛

 4. Anonymous says: Vastaa

  Hei, kirjoitan nyt anonyyminä, kun tyhmiä kyselen 😀 Lähdin myös vain tuohon sisältöyhteistyöhön niin eikö meidän silloin tarvitse sitä lukijatutkimusta suorittaa blogissa? Ymmärsin nimittäin näin. Kiitos jos jaksat vastata.

  T. Toinen mainonnasta kieltäytynyt inspiroitunut

  1. Joo mietin ihan samaa ja laitoinkin kyselyä menemään asiasta…mutta luulisin, että ei, en sitä vielä ainakaan laittanut. 🙂

 5. Onnea! =) Aika moni blogi näyttää sinne siirtyvän..
  Onkohan se saman tyylinen kuin indiedays?

 6. Ruu says: Vastaa

  ei oo kyllä mitään aavistusta mikä koko juttu on, ehkä mä olen taas asunut tynnyrissä kun en ole kuullutkaan 😀

 7. N says: Vastaa

  Venakkojen rakkaus vesilaseja ja -purnukoita kohtaan on jotenkin legendaarista, meillä kanssa rakkaimmat HK blö -sekotukset on kieli pitkällä vesilasissa (ja kylpyvedessä!) jos erehtyy räpäyttämään kissan ollessa lähimaastossa kun taas ragunorskia ei kiinnosta pätkääkään.

  1. Ahaa, eli tämä on siis yleistä! 😀

 8. Niina says: Vastaa

  Sinäkin! 😛 Mietin ite aika pitkään ennen kuin lähdin tähän mukaan, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että miksei. Sen verran mielenkiintoiselta kuulostaa. Ja tosiaan jos alkaa tympiä niin aina voi erota. 😀

  Ja minä ymmärsin ainakin niin, että jos kieltäytyy markkinointiyhteistyöstä, niin sitä lukijatutkimusta ei tehdä?

  1. Arvelinkin, että olet ehkä myös mukana 🙂 Ja joo, eipä tosiaan siinä tutkimuksessa muuten järkeä olisikaan.

  2. Ja joo, vastaus tuli tohon että saa laittaa jos haluaa mutta ei ole pakollista (siis jos ei lähde mainontaan messiin).

 9. Myy says: Vastaa

  Onpas moni mukana ja kuulostaa kovin salaperäiseltä! 😀

 10. Minutkin on kutsuttu, mutten vielä ole osannut päättää alkaisinko vai enkö. Ajattelin ensin vähän katsella, miltä homma näyttää. Varovaisen kielteisellä kannalla ehkä olen, mutta ihan vain siksi, että olen niin tarkka kaikesta, mitä blogisivullani näkyy. Mainoksia en toki olisi ottanut muutenkaan, mutta jo pelkkä linkki, jonka sisällöstä en välttämättä saisi itse päättää, arveluttaa. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan, mitä kaikkea tästä jutusta seuraa. 🙂

  1. Joo, mietin itsekin tätä kyllä tarkasti. Jonkun muun hallinnoimia mainoksia en myöskään blogiini halua, koska en niistä itse oikeasti mitään saa ja olenkin todella yllättynyt, miten moni lähti siihen mukaan…mutta. Itsekin odotan mielenkiinnolla. 🙂

Vastaa