Lemppareita

Olen aiemminkin täällä kirjoitellut verkkoportaalista, joka kerää yhteen Suomessa suunniteltuja ja reiluin menetelmin valmistettuja tuotteita. Rakastan kaikkea nättiä ja uniikkia, joten olinkin yhteistyössä ko. portaalin avustuksella pariinkin käsityöläiseen. Muistatteko vielä sen ihanan kissatyynyn ja upean sormuksen? Nämä molemmat kuuluivat (Kuviokioski edelleen) Astubutiikkiin.fi -sivuston alle, vaikka ovatkin itsenäisiä verkkokauppoja.

Kävin taas kuolaamassa kyseisen sivuston kautta ihania tuotteita, ja ajattelin laittaa tänne pari iiih-juttua. Kuvat ovat valmistajien sivuilta.

Design Domilla on paljon ihania koruja. Etenkin käsikorut ovat aivan mun näköisiä! Etenkin tuo yllä oleva.

Heti kun mulla on rahaa ostaa uusia mattoja, on TYLLI valintani.

NAMIA design on ihanan lapsenmielinen. Haluan tuollaisen kissakorin meikeilleni!

Kaikki edellä mainitut merkit löytyvät Astubutiikkiin.fi:n kautta. Ja paljon paljon muuta! Etenkin lahjaideoita funtsiessa tuolla kannattaa ehdottomasti piipahtaa.

Niin, ja tämän postauksen linkkejä voi klikkailla ihan vapaasti, en hyödy siitä mitenkään.

Kivaa tiistaita tyypit!

1 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Voin suositella TYLLIÄ! Tekijä on aivan ihana persoona, pitää kesäsin pöytää eri messutapahtumissa hämeenlinnassa 🙂 ja TYLLIN pajalla pääsee helposti käymään, juna-asemalta n. 500 metriä Verkatehtaalle 🙂 mutta hinnan puolesta halpoja mattoja omilla ominaisuuksilla :3 käsintehtyjä mattoja kun ei nykyää saa paljon mistään 🙁 terveisin: kaikki matot lattialla itsetehty 🙂

Vastaa