Toinen käynti

Kerron täällä blogissani kainalokarvojenpoistoprosessini edistymisestä. Seitsemän viikkoa sitten kävin ensimmäistä kertaa valoimpulssihoidossa, josta kerroin täällä. Toissa päivänä olin jälleen Radical’Epilissä hoidettavana ja kokemus oli samanlainen kuin ekallakin kerralla: kainalot käytiin kaksi kertaa laitteella läpi, kesti yhteensä alle kymmenen minuuttia eikä tuntunut pientä nipistystä lukuun ottamatta yhtään miltään. Niin älyttömän nopeaa ja vaivatonta!

Jo ensimmäinen käyntikerta sai mut hämmästelemään, sillä selkeitä aukkokohtia ilmaantui heti ja jäljelle jääneet karvat kasvavat nyt huomattavasti hitaammin ja ohuempina! Olin siis jo ensimmäisen käynnin jälkeen aika tosi tyytyväinen, koska eron huomasi näinkin pian. Olen vakuuttunut, että tämä hoito mulla toimii. Seuraava, kolmas aika on helmikuussa. Saa nähdä, montako kertaa mun pitää yhteensä käydä ennen täydellistä kainalokarvattomuutta, mutta hyvältä näyttää!

Radical’Epil tarjosi minulle tämän toisen hoitokerran, joten tämä postaus on näin ollen toteutettu yhteistyössä hoitolan kanssa.

Tämä vuosi lähti nyt aika kauneuspainotteisesti käyntiin. Huomenna täällä kuitenkin luvassa jotain ihan muuta. Iiks.

P.S. Tsekatkaa täältä ihan huippu biksuarvonta! Jonka toivottavasti minä voitan! 😀 En oo nimittäin raaskinut hommata uusia bikineitä tulevaa matkaa varten…

16 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Jännä jos se oikeasti toimii noin äkkiä, itellä on tosin 15 karvaa per kainalo, et en koe tarvetta päästä niistä lopullisesti eroonkaan, mutta, onneksi tuosta löytää avun ne joille karvat on ongelma.
  Paketti tuli eilen, ja se tuoksu on oikesti tosi kiva, ei välttämättä se minkä olisin ekana itse ostanut, mutta jännittävästi sellainen että voitti puolelleen kyllä 🙂

  1. Toivottavasti toimii täydellisesti eli kaikki veks! 😀

   Kiva, että tuoksu miellytti 🙂

 2. Hei kerro joskus mitä sun kestomaskaroille kuuluu? Mun ratsastusryhmässä on yksi kosmetologi (tekee myös ripsiä ja kynsiä) ja ajattelin sitä haastatella että olisko se rupeamassa niitä tekemään, kiinnostuin tosi paljon niistä kun täällä mainitsit.

  1. No hyvää kuuluu! Mä just eilen olin fiksauttamassa pidennykset ja jo kolmannen kerran laitettiin alaripsiin kestomaskaraa. Ekat yöt on olleet vähän tyhmiä kun yläripset jää alaripsiin vähän kiinni, kun molemmat vielä kuivuu ja ”hakee paikkaansa”, mutta oon ollut kyllä todella tyytyväinen eikä oo ripsiväriä ikävä! 😀 Kuukauden kestävät tosi hyvännäköisinä, tosin mulla on tummat ripset muutenkin.

 3. Nina says: Vastaa

  Hemmetti. Pitäisköhän sijoittaa tuohon itsekin. Vi-haan kainalokarvoja, ja eilen suihkussa sain aikaiseksi mm. MOLEMPIIN kainaloihin haavat kun höyläilin ne. Win.

  1. En osaa vielä sanoa varmasti, kannattaako, mutta hyvältä näyttää! Mulla sama, aina haavoilla ja mä saan kyllä sheivata päivittäin.

 4. ellu. says: Vastaa

  Mitä tuommoinen hoito maksaa? Siis jos se on tuon 49e niin huh huh! Tuommosen hoidon vois ostaa vaikka itelleen synttärilahjaksi 😀 ..harmi vaan, ei taida taas Tampereelta löytyä ihan vastaavaa. Tän suhteen täällä on kyllä joskus niiiin kökkö asua -.-

  1. 49 e/kerta tuolla Bulevardilla. Paljon noita vertailin ja tuo on kyllä halvin löytämäni, yleensä ovat jotain 60-70 e/kerta. Ja eihän tuolla viikottain ravata, vaan itse käyn just n. 6-7 viikon välein. Eli rahallisestikaan ei kirpase kerralla! 😀

  2. ellu. says: Vastaa

   Joo kyllä menee harkintaan, mä olen niin tympääntynyt tohon höyläämiseen.. vaikka onkin nopeeta ja suht vaivatonta, mutta ai että kun nahka kärsii :/

   Ostin muuten nyt sitä Nivean in-showeria ja tykkäsin! Tosi outo fiilis, kun vesi karkaa ihon pinnalta ja on melkein heti kuiva suihkun jälkeen 😀

  3. Joo se Nivea on kyl kiva. Käytän sitä lähinnä sääriin, kun ne on niin julmetun kuivat näin talvisin!

 5. Marsa says: Vastaa

  Heh, just eilen suihkussa kainaloita sheivailessa mietin, että millonkohan laitat lisää postauksia tästä aiheesta 😀 Itellä menee kyllä kans harkintaan, ko ei oo mielestäni hinnalla pilattu. Pitäs tosin vähän katella Oulun tarjontaa tarkemmin. Samaten tuo maskarajuttu jäi himottaan, pittää joskus kyllä käydä testaamassa seki! 🙂

  1. 😀

   Joo kyl mä aion päivitellä täällä tilannetta aina n. 7 viikon välein! 😀

 6. Mun pitää löytää joku rikas dude joka maksaisi tällaisen hoidon mullekkin…

  1. 😀

 7. LauraL says: Vastaa

  Mulla on kyllä varmaan liian vaaleet karvat tohon hommaan, eli pakko tyytyä sheivaileen, mutta ihan mielenkiintonen juttu kyllä.

  Paketti saapui toissapäivänä, kiitos!, ihmettelin alkuun lähettäjää, ennenkuin tajusin mistä paketti tulee. Tuoksuu hyvälle, en olisi kyllä itse osannut käydä haistelemassa ja ostaa, mutta näin yllätyksenä tulleena tuoksuna se on hyvinkin itselleni sopiva. Lisänä vielä pullo on hieno.

  1. Joo tummakarvaisillehan tämä useimmiten parhaiten toimiikin.

   Kivaa, että tykkäilet tuoksusta! Hajuvedet on vähän hankalia, kun ei tiedä mistä toinen tykkää. Hyvä jos itsekään tietää omasta mausta…

Vastaa