Aurinko tuoksuu!

Pakko sanoa, että ei oo kauppa-asiat täällä Maununnevalla yhtä kivasti kuin Arabianrannassa, jossa ihan meidän naapurissa oli parikin järkevän kokoista ruokakauppaa. Meidän lähi-K-kauppa täällä on tosi pieni ja seuraavaksi lähin ruokakauppa on jäätävän kokoinen Kaaren Prisma, jossa Amandalla menee hermot about heti. NOH, Amandan jo melkeen rääkyessä bongasin kosmetiikkaosaston ohittaessani Nivean uutuus-suihkugeelit, huomioni kiinnittyi nimittäin tähän AURINGOLTA TUOKSUVAAN suihkugeeliin, ”love sunshine”! Aurinko iholla tuoksuu aivan ihanalta ja nopeasti tätä nuuhkaistuani olisin halunnut ostaa koko hyllyn hetimmiten tyhjäksi – MITEN HYVÄ TUOKSU!! Sellainen vähän aurinkovoidemainen, tulee heti mieleen kaikki ihanat rantalomat. Tämä puteli kustantaa alle 2 euroa.

Ostin muuten samalla myös toisen Nivean limited edition -suihkugeelin, ”love outdoors”, joka tuoksuu raikkaalta ruoholta. Mutta tää aurinko on silti mun lemppari. Ja Arskakin rakastaa arskaa, hih.

Muita tähän tykästyneitä? Jännä muuten, etten löytänyt tästä ainakaan Suomen Nivean sivuilta mitään infoa…

7 Comment

 1. Oh, suihkugeelimaanikko kohottaa heti kulmiaan! Pakko tuoksuttaa heti seuraavalla kauppareissulla, vaikka minkäänlaista ostotarvetta ei suihkutuotteille olisi seuraavaan kahteen vuoteen. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla oli kaikki geelit vielä jossain perimmäisessä muuttolaatikossa, joten oli pakottava tarve ostaa uusi. :’D

 2. Riina says: Vastaa

  Ou, meen heti testihaistamaan ja ostamaan, jos tykkään… Kaaren mega-Prisma on nimittäin meidänkin lähin suurempi kauppa. Tai no, kai noi Munkkivuoren ostarin kaupat on vielä lähempänä, mutta tota Prismaa tulee käytettyä monta kertaa viikossa.

  Nytkö ootte muuttaneet? Oli varmaan urakka? Mut tuntuu varmaan ihanalta, kun on paljon lisätilaa…

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, viikko jo täällä uudessa mestassa! 🙂 Uus koti on ihana <3

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Auringon toimis, mut toi nurmikon tuoksu, ei, sitä saan tuoksutella duunissa ihan tarpeeks , ja veikkaan et aika moni muu puutarhuri on samaa mieltä , tosin vois se jossain synkeenä talven hetkenä kun kesää kovasti kaipaa toimiakkin 😀

 4. Ahaaaa eli tää on ”vaan” suihkugeeli 😀 työmatkalla olevaan näyteikkunaan on tupsahtanut noita aurinkosuojien viereen ja oon miettinyt että onko toi joku kätevä aurinkosuojan sisältävä suihkugeeli (vaikka eihän se millään järjellä olisi mahdollinen/ kovin tehokas). Kiitos kun ratkaisit arvoituksen puolestani, muuten olisin kuitenkin mennyt rikkomaan ostolakkoani sinne!

  1. Kissis says: Vastaa

   Ai kauhee nyt aloin miettii et oliks tää lisäks jotain muutaki 😀 ! Näillä äitiaivoilla…

Vastaa