Hyvä vai paha sitruuna?

Tuotteet saatu.

Tuoksut jakavat mielipiteitä, tottakai, ja itsehän en esim. kovinkaan monesta hajuvedestä pidä tai ne muuttuvat ihollani ihan omituisiksi (tästä olen useinkin avautunut blogissani). Noh, nyt korona-aikaan ei usein ole tullut hajuvesiä juurikaan suihkuteltua mutta muussa muodossa olen toki erilaisista tuoksuista nauttinut: suihkugeelit, shampoot, muut puhdistusaineet, kosteusvoiteet… sain testattavakseni The Body Shopin uutta, vegaanista sitruuna-sarjaa ja se onkin uusin tuoksututtavuuteni. Väitän, että aika harva inhoaa sitruunan tuoksua, MUTTA on silti olemassa hyvää sitruunaa ja ei-niin-hyvää sitruunaa! Ja tämä TBS:n LEMON-sarja on ehdottomasti sitä hyvää sitruunaa.

Tässä sarjassa on paljon tuotteita! Kun multa kysyttiin, haluanko testata näitä, niin vastasin että juu, ainakin tää hiuksille ja vartalolle tarkoitettu puhdistusgeeli kiinnostaa erityisesti. Wasting Lifestyle kirjoitti myös tästä sarjasta äskettäin omassa blogissaan (täällä postaus!), ja ihmetteli, että käyttääkö joku muka tätä shampoonakin? Noh, KYLLÄ KÄYTTÄÄ, MINÄ! 😀 En tiedä, onko musta tulossa mies, mutta mä jotenkin tykkään tosi paljon, jos voin käyttää samaa tuotetta kätevästi sekä vartalon että hiusten puhdistukseen. Tämä toimii siis upeasti molempiin ja ah, mikä tuoksu.

Kasvoille sentään käytän kasvojen iholle tarkoitettua putsaria joka sarjasta myöskin löytyy, ja voin sanoa, että on ihme, että tykkään tästä! Olen nimittäin todella vaativa, mitä tulee kasvojen puhdistusaineeseen ja olin itse asiassa aivan varma, että tämä menee kiertoon heti. Mähän siis puhdistan ensin kasvot Sebamedilla ja vasta sen jälkeen jollain muulla puhdistusaineella, jolla saan irti viimeiset meikit ja joka on myös se ”luksuksempi” putsari. Ja niiiin moni asia voi ärsyttää mua tässä toisessa puhdistusaineessa, etten lähde edes luettelemaan! Yllätyin siis, että tässä sitruuna-sarjan geeliputsarissa mua ei ärsytä yhtään mikään! Toimii aivan kuten pitääkin: puhdistaa tehokkaasti, tuoksuu hyvältä, ei kuivata, ei jämähdä kasvoille eli helppo pestä pois, mun iho tykkää. Siis älyttömän hyvä ja käytän kaiken itse.

Myös käsille on oma saippuansa ja sitähän joo kuluu. Hyvin pesee ja hyvältä tuoksuu, vaahtoaa kivasti.

Sarjassa on tuote, jonka hyötyä kyseenalaistin ja tavallaan vieläkin: puhdistava ja raikastava hiussuihke. Ei mikään kuivashampoo siis, vaan ihan vaan vetinen suihke. Hyvä tuoksu ja raikas, antibakteerinen tuote, jota olen suihkutellut hiuksiini silloin tällöin, mutta en oikein tiedä, TEKEEKÖ tämä mitään. Mutta ei kuitenkaan latista hiuksia, oon testannut tätä sekä kuiviin että pyyhekuiviin hiuksiin. Mulle itse asiassa tulee tästä mieleen yhdet mun treffit: teini-iässä kävin elokuvissa pojan kanssa, joka leffan jälkeen laittoi viestiä, että tuoksuin tosi hyvältä ja hän epäili, että tuoksu oli peräisin hiuksistani. Ton jälkeen olen miettinyt, että totta, aika usein nimenomaan hiukset tuoksuvat ihmisessä voimakkaimmin! Tämän tuoksu ei kuitenkaan mitenkään ainakaan voimakkaasti jää hiuksiin, mutta suihkutettaessa on toki kiva.

No tämän ajan huomioon ottaen käsidesi on tottakai tarpeellinen lisä sarjaan. Tässä on 70% alkoholipitoisuus ja sitruunan eteerinen öljy kosteuttaa. NOH, mähän en oikeestaan käytä käsidesiä. Ja luit aivan oikein. Siis tällaisessa nestemuodossa ainakaan. Mä haluan aina pestä kädet kunnolla ja muulloin käytän sellaisia desinfioivia käsipyyhkeitä. Käsidesi jotenkin vähän ällöttää mua, kun tuntuu että lika jää vaan käsiin pyörimään. Siis joo, ulkomaanmatkoilla haluan desinfioida käsiä lentokoneessa pesunkin lisäksi, ja toki näön vuoksi käytän sitä nyt korona-aikaan jos joku erityisesti tarjoaa tai muutkin käyttävät. Mutta ei, en ole käsidesi-ihmisiä. Pakko silti sanoa, että tähän asti kaikki tuoksulliset käsidesit ovat olleet aivan kamalia, pystyn hyväksymään vain sen perus-alkoholilta tuoksuvan käsidesin, mutta tää sitruuna on ensimmäinen poikkeus tähän! Raikas sitruuna käsidesissäkin siis todellakin toimii.

Tämä käsille ja koko kropalle tarkoitettu kosteusvoide vähän hirvitti. Mulla on talvisin SUPERkuivat kädet, siis ihan haavoille asti kuivat, ja sitruunan hierominen haavoihin ei ajatuksena varsinaisesti viehätä. Pelkäsinkin, että kirveleekö tää! Mutta siis täähän on tarkoitettu nimenomaan todella kuivalle, ylipestylle iholle! Ja EI KIRVELE! Kosteuttaa hyvin ja kuivahtaakin nopeasti. Todella hyvä etenkin siis päiväsaikaan käytettäväksi, ne super-rasvaiset käsivoiteet voi jättää sitten yötä vasten käytettäväksi. Tää on olemukseltaan aika kevyt, mutta kyllä silti kosteuttaa.

Eli jep, tämä sitruuna-sarja on ehdottomasti hyvä! Ja tämä on siis pysyvä sitruuna, ei mikään kausituote. Se Zesty Lemon -sarja oli kausituote ja se oli mun mielestä tuoksultaan paljon kirpeämpi kuin tämä. Tämä on enemmän lempeä sitruuna, mutta silti mikään liian lälly.

Joko te olette kokeilleet? Sarja löytyy täältä. Linkkejä voi tässä postauksessa muuten klikkailla vapaasti, en hyödy niistä senttiäkään.

2 Comment

  1. Niin ihana blogi!

    1. Kissis says: Vastaa

      Kiitos paljon!

Vastaa