Tylsä

 

Erehdyin lukemaan blogiani sieltä jostain parin vuoden takaa, ja havahduin useasti ihmettelemään, että olenko mä oikeesti kirjoittanut tuolla tavalla. En jotenkin tunnistanut monestakaan postauksesta itseäni. Monia tekstejäni pidin oikeastaan aika hauskoina ja jänninä ja viihdyin blogini parissa. En varsinaisesti koe muuttuneeni yhtään noista ajoista tai jos olenkin, niin vaan parempaan suuntaan. Silti, olen viimeiset pari kuukautta paininut sen tosiseikan parissa, että BLOGINI ON ARMOTTOMAN TYLSÄ.

Olen urputtanut tästä vähän sun jokaiselle, mutta eniten ehkä kuitenkin miehelleni, koska lenkkeilemme yhdessä ja juoksulenkillä on aikaa ja tahtoa urputtaa. Olen oikeasti rääkynyt tuolla Arabian lenkkipoluilla useastikin, että ”EDES MINÄ EN LUKISI OMAA BLOGIANI TÄLLÄ HETKELLÄ!” Enkä jotenkin pääse tästä ajatuksesta yli. Pidän useimpia, erityisesti uudempia postauksiani todella laimeina. Koen toki paljonkin kivoja juttuja, mutta pääasiassa elämäni on kuitenkin hyvin pitkälti sitä samaa: aikaisin aamulla heräämistä, töitä, kissojen rapsuttelua, päiväunia, kirjojen lukemista, tv-sarjojen ja elokuvien katselua, kavereiden näkemistä, sellaista kaikkea ihan normaalia. Ihan kivaa, mutta normaalia, josta ei jaksa eikä aina muistakaan raportoida tänne.

Luen nykyään kateellisuudesta pihisten muiden blogeja. Kyllä suomalaiset bloggaajat ovat äärettömän taitavia kirjoittamaan ja etenkin kuvaamaan! Ihan ammattilaisia! Ihan höpöhöpöä, etteikö bloggaaja vois kirjoittaa kiinnostavasti ja riittävän ammattimaisesti ilman mitään kouluja tai tutkintoja tai ottaa ihan huippukuvia ihan mihin vaan julkaisuihin! Tekemällähän sitä oppii ja monen blogi toimisi erittäin vahvana osana CV:tä!

Luulen, että jokainen bloggaaja ajattelee joskus tällä tavalla, dissaa omaa blogiaan ja vertailee itseään liikaa muihin. Mä en oikeastaan kuitenkaan jaksa vertailla, koska tämä osoite on ollut mulle enemmän tunteiden ja innostumisfiilisten purkamista kuin mikään huippuunsa hiottu taidonnäyte (eikä siis löydy CV:stani). Mutta SILTI, mua jaksaa hämmästyttää uudet ihanat lukijat ja etenkin ne, jotka jättävät vielä kommenttia blogini hyvyydestä. Huh, mä oikeasti nolostun, kun tällaisia kommentteja joskus saan.

Koska itse en näe sitä hyvyyttä tällä hetkellä, lainkaan. Toivon, että tämä on vaan kausittaista ja onhan tällaista ollut ennenkin. Siis että en vaan oikein pidä blogistani, mutta sitä on kestänyt aina hyvin vähän aikaa. Nyt on menossa paljon pidempi ankeuden kausi.

Haluan edelleen itsepintaisesti väittää, että kirjoitan blogiani pääasiassa itselleni, enkä siksi aio anteeksipyydellä keneltäkään mitään. Silti koen tarvetta vähän avautua täällä, koska ajattelen tätä niin usein. Ja niin, en myöskään ikinä erikseen kysele mitään postausideoita, koska itsekkäästi haluan kirjoittaa aina siitä, mistä haluan kirjoittaa. Mutta jos blogillani olisi edelleen 0 lukijaa, olisinko jaksanut kirjoittaa tätä yli kolme vuotta, vain itseäni varten? No en todellakaan.

Siksipä kysynkin, oisko teillä tähän jotain sanottavaa? En halua mitään ”ei blogisi ole yhtään tylsä” -kommentteja, vaan mieluummin jotain konkreettisia neuvoja, miten pääsen tästä tunteesta eroon?! Koetteko te bloggaajat tällaista miten usein?

42 Comment

  1. En oo bloggaaja, mut toteampa vaan et tuotahan se ihmiselo on, ei kai se voi aina olla vuoristoratoja ja kissanpentuja ja kukkasia, Eikä tää oo tylsä, oikeestaan ainoa blogi joka on toistasseks luvussa, tuli jotenkin tuoteähky, ja panin lukulistat jäihin… niin ne tilanteet vaihtelee 😀

    1. No kiva kuulla. Mulla on usein etenkin tuotepostausten yhteydessä aina semmoinen olo, että mainostanko mä liikaa. Alunperin aloitin tän blogin suureksi osaksi siksi, että halusin kertoa superhyviksi kokemistani jutuista, erityisesti kosmetiikasta, jota rakastan ja josta olen todella kiinnostunut. Mutta välillä kun samat tuotteet pyörii joka blogissa ja itsekin on tehnyt tai tekemässä postausta samoista jutuista, niin tulee tosi vahvasti tommonen ähkyfiilis.

  2. Anonymous says: Vastaa

    Mun mielestä mukavaa luettavaa kun vertaa näihin ihan pinnalla oleviin blogeihin, jotka ovat nykypäivänä täynnä tuoteselostuksia ja nopeita kuulumisia. Toivoisin sinulta vielä erillaisempia postauksia, kuten esim. päivän ruoka, ostoksia, harrastuksista yms. sekalaisia asioita elämästäsi 🙂

    1. Mäkin toivon itseltäni tommosia, siis nimenomaan ja myös niitä perus-arki-elämän-postauksia ja ne onkin yleensä myös niitä luetuimpia. 🙂 Ne on myös niitä haastavimpia kuvata ja kirjottaa, ja tiedän, että on tylsää kun kaikki marisee tästä valon määrän puutteesta, mutta se ongelma on oikeasti todella iso kokopäiväduunissa käyvällä bloggaajalla Suomessa. Sitä ei vaan tajua, ennen kuin sen kokee! 😀 Kaikki kuvaus pitää ajottaa viikonlopulle ja edelliset viikonloputkin on olleet todella pimeitä. 🙁 On paljon sellasta, josta haluaisin blogata, mutta ne vaan aina viivästyy kuvien puutteessa.

  3. Pakko kyllä sanoa että tämä blogi ei ole tylsä. En seuraa lifestyle blogeja mutta tästä tykkään. Sopivasti meikkejä, kynsijuttuja joskus, sinua ja sitten niitä ihania elukoita! Parhaiten on jäänyt mieleen se mansikoitten siivous Alman kanssa 🙂
    Mutta tiedän tunteen. En kirjoita lifestyle blogia enkä oikein ikinä mitään itsestäni koska elämäni on tylsää, minä olen tylsä ja ihan tavallinen vaan. Siksi kirjoitan kynsistä ja kosmetiikasta koska koen olevani kiinnostavampi sillä saralla. Voisitko ottaa jonkun painotuspisteen mihin suuntaat blogisi, mullahan se on kynnet. Kirjoitan intohimoisesti siitä mikä mulle on se juttu. Toivottavasti tästä oli apua 🙂

    1. Kynsijuttuja HARVOIN. 😀 Ja mansikkapostaus on kyllä joka kesän vakio. 😀

      Oon miettinyt tota painotuspistettä, mutta toisaalta tykkään blogistani kovasti tämmöisenä sekasikiönä. Haluaisin ehkä vaan pikemminkin monipuolisempia postauksia. Mies joskus kysyi, että teenkö mä joitain asioita siksi, että saisin aineistoa blogiani varten ja KYLLÄ, kyllä mä lopulta myönsin, että suhtaudun moniin asioihin myönteisemmin blogini takia. En nää siinä kuitenkaan mitään pahaa, päinvastoin, se on vaan todella hyvä asia.

      Kissoista haluaisin kirjottaa ehdottomasti enemmän, mutta ne postaukset painottuu väkisinkin valoisampaan vuodenaikaan, koska tämä pimeys. Kotiin pitäis myös hommata paremmat valot, ja tän otan asiakseni nyt pian.

  4. Tä? Tää tuli kyllä ihan puskista! 😀 Mun mielestä tämä ei ole yhtään tylsä (siitässait!), vaan päinvastoin arjenmakuinen. Osaan ehkä samaistua siksi, että omakin elämä on aika lailla kotiympyröitä eläiten kanssa ja vaan vähän jotain muuta kylkeen. Tiäkkö sama fiilis iskee toisinaan, kun kuvaan kolmatta päivää putkeen omia meikkejä ja mietin että tässä ei voi olla mitään järkeä. Mua ne hetket kannustaa ajattelemaan jotain uutta ja vaikka hyppäämään hetkeksi aihealueen ulkopuolelle tai keskittymään pariksi päiväksi pelkään instaamiseen. Testaa kirjoittaa jotain äärimmäistä. Jotain tunnetilaa, vaikka raivoa? Tai seurata kanssamatkustajien käsiä bussissa. Kirjoitusideat on joskus hassujen luukkujen takana. 🙂

    1. Jep, just tunnetiloista ja ETENKIN RAIVOSTA syntyy ne parhaimmat postaukset. 😀 (kategoria Avautumiset) Viime aikoina en vaan ehkä oo kokenut ihan älyttömän suuria tunteita suuntaan enkä toiseen, eli elämä on ollut jotenkin melko tasaista…

      Okei. On mulla ehkä PARI asiaa, jotka ärsyttää ihan hemmetisti just nyt, ehkä mä naputan ne tässä vielä ulos lähiaikoina. 😀 Tällaiseen tarkoitukseenhan blogi on just mitä parhain keksintö.

  5. Anonymous says: Vastaa

    Pakko sanoa myös, että ei tämä ole tylsä. Seuraan aktiivisesti neljää blogia ja sinun oma on niistä yksi. Itse en perusta oikein näistä hirmusuosituista kun ne ovat pelkästään vaan ”kattokaa mä sain tän ja tän ja uuden mersun ilmasiks” -jorinaa ja vaan jotain rättien esittelyä. Toki sinullakin on näitä sponssipostauksia, mutta ihan eri tavalla tehtynä ja kirjoitat myös paljon tuotteista joista ei ole mitään sponssi”sopimusta”. Lisäksi tatuoinnit kiinnostaa joten myös sen vuoksi blogiasi seuraan. Ei kaikkien tarvii (tai saakaan) olla samanlaisia. Eikä tarvitse vertaila muihin. Blogisi on hyvä juuri näin!

    1. Kyllä mäkin kirjoitan yhteistyöjuttuja, ja voin kertoa, että koen niistä aina vähän huonoa omaatuntoa, etenkin jos monta sellaista tulee peräkkäin. Oon kuitenkin tehnyt itselleni selvät rajat siihen, mihin suostun ja mihin en ja se on tosi simppelisti sanottuna niin, että en kirjoita blogiini mistään, mistä en oikeasti tykkää tai mitä en itse voi suositella. Enkä halua tästä mitään mainosblogia, se ei ole mun juttu. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että lukijat myös hyötyvät bloggaajien yhteistyökuvioista mm. erilaisten arvontojen myötä. Lisäksi oikein toteutettuna myös monet inspiraatiot ja ideat tulevat näiden kautta.

  6. Nata says: Vastaa

    Jos sun blogis olis tylsä en tulis aina uusimman postauksen ilmestyttyä katsomaan sun blogia. Bloggerin kautta seuraan n. 5 blogia, muutamaa ”tavallista” muutamaa tosi suosittua. Siltikin vaikka sulta ja siltä joltain suositummalta blogistilta on tullut uus postaus, luen nopeesti ensin läpi sen suositumman ja sitten oikeen annan lopun aikani sun postaukselle! 😀 On hienoa että blogiin panostetaan ja otetaan aina täydellisiä kuvia, mutta eihän se oo se totuus 🙂 tai ainakin mä luulen niin ettei ketään heti herättyään herää pakkelit naamassa ja sipsuta joka päivä hienoissa vaatteissa menemään tuolla. Kaikkeen turtuu, mä olen turtunut seuraamaan niitä täydellisiä blogeja, ei ne kiinnosta enää. Mielummin luen normaalin ihmisen tavallisesta elämästä. Luen blogiasi juurikin sen takia että se täyttää monet samat kiinnostuksen kohteet itseni kanssa, kissat, meikit, elämä yleensä 🙂 Tässä ei nyt tullu parannus ehdotelmia, eikä ohjeita miten pääsisit tuosta tunteesta eroon mutta uskon että se menee ajan kanssa ohi ja hei sun blogi on just paras koska se on sun blogi ja sä kerrot asioista jotka on sulle tärkeitä 🙂

    1. Noin mäkin yritän suhtautua, siis että tää nimenomaan on mun blogi! 😀 Tää ahdistus on vaan kestänyt jostain kesän lopulta asti, eikä tunnu menevän millään ohi. Tai nimenomaan toi ”mäkään en jaksa lukea omaa blogiani” -fiilis. 😀

  7. TULEE! USEIN! Tosin en kyllä jaksa lukea monia muitakaan blogeja. 😀

    1. Tulee? Mitäköhän mä tossakin kelasin. Mulla on siis aina tuo tunne, ettei jaksa lukea siis omaa blogia koska boring.

    2. Niin no mut hei ei kai sitä oikeesti ite tarvii lukeekaan. :’D

  8. Mari says: Vastaa

    Aina, kun luen mun vanhoja postauksia, tulee sellanen olo, että mun blogi on ollu tosi hyvä! Vastaavasti nykyjorinat sitten tuntuu tosi tylsiltä niiden rinnalla.

    1. No just tasan sama tunne täällä. :'(

  9. Elisa says: Vastaa

    No kyllä koen! Välillä sitä on tuhansittain ideoita päässä mutta kun jonkin osa-alueen toteutus mättää (kuvat, teksti, mieliala), jää sinällään hyvä postausidea arkistoihin eikä pahimmillaan edes tallennu luonnokseksi asti. Olen ottanut saman linjan kuin sinäkin, eli kirjoitan vain silloin ja vain sellaisista asioista jotka sillä hetkellä inspiroivat. Näin blogi säilyy lukijallekin paljon kiinnostavampana, kun olen itsekin innolla tekstissä mukana enkä suunnittele etukäteen (”maanantaina ihonhoitoa, tiistaina meikki, keskiviikkona tutoriaali” jne.). Ajattelen tämän myös niin, että mikäli jokin aihealue, meikki, tuote tai kirjoitus selviää blogiini asti, on se käynyt läpi jo sen verran esikarsintaa että kelpaisi hyvin mihin tahansa lehteenkin. Voin siis hyvällä omatunnolla todeta sen olevan laadukasta ja loppuun asti mietittyä sisältöä 🙂

    Eli jos periaatteessa yrittäisit kääntää asian niin, että blogiisi päätyvät asiat ovat sulle tärkeitä ja siten kiinnostavaa ja olennaista sisältöä jo sinällään? Lyhyiden tai tavallisaiheisten postausten eteen on nähty vaivaa vähintäänkin ajatustasolla, joten ei se tee niistä yhtään sen tylsempiä.

    1. Mulla jää tosi paljon tekstejä luonnoksiinkin! Joskus en saa mitään kuvia ja jutut jo vanhenee tai sitten en saa tehtyä loppuun tms.

      Ja siis tärkeempänä pidänkin sitä, että sisältö on mun mielestä kiinnostavaa, mutta jotenkin en oo viime aikoina oikeen saanut postauksista tarpeeks ”oman näköisiä”…mitä se sit onkaan.

  10. nea says: Vastaa

    Lukijan näkökulmasta tavallisen arkinen blogi on kiva. Sun blogi tuntuu helposti lähestyttävältä ja aidolta. Suurinta osaa varsinkaan suosioon nousseista lifestyle / tyyli / kauneusblogeista en jaksa seurata, kun ne tuntuu olevan joku kiillotettu fabo – maailman ”olkaa mulle kateellisia” -laajentuma. Sun blogi on tietyn tyylinen, koita hakea vahvuuksia ja niitä asioita, mistä pidät.

    1. Ookoo, mä koitan!

  11. Kissainen ja kosmetiikkainen sekasikiöblogi on just hyvä!

    1. 😀

  12. ellu. says: Vastaa

    Mulle tulee aina välillä semmonen olo, että pitäiskö jotenkin muuttaa blogin tyyliä.. esim. lopettaa kaikki muu löpinä ja kirjottaa vaan eläimistä. Mutta koska mun blogi on alusta saakka ollut itselle lähinnä päiväkirja, mihin voin kirjoittaa tehdyt rempat ja tekemiset talon kanssa jne, niin se on sitten saanut jäädä tyylisekseen, enkä ole viittinyt sitä alkaa muuttaa. Ja olen ollut tosi tyytyväinen, jos joku on joskus sinne viitsinyt jotain kommentoida, mutta jatkan blogin kirjoittamista varmaan hamaan tulevaisuuteen asti, vaikkei kukaan koskaan mitään kommentoikkaan 😀

    Sun blogi on kivan erilainen – siis verrattuna vaikka omaan (oikeasti tylsään blogiin :D). On hauska seurata ihan erilaisen ihmisen eloa, kuin mitä itse on ja toisaalta nautin kaikista hienoista pienistä vinkeistä mitä täältä saa! Muunmuassa koukutun noihin hiton huulirasvoihin, että kiitti vaan! 😉 Hyvä blogi tämä on, aina tänne jaksan palata lukemaan uusimmat kuulumiset! 🙂

    1. Mulla on ollut toinen blogi ”työn alla” jo pitkään, domain ja kaikki, mutta jotenkin tää blogiosoite on vaan se mun ”koti”…mieluiten ehkä sit heitän tänne vaan kaiken.

      Hurrawta saa nyt Ruohonjuuresta! Meinasin tänään KUOLLA kun näin sen osaston. 😀 Kaikkia löytyi! Tosin melkeen 6 euron hinta vähän kauhistutti, luulin, että noi on jotain 4 euroo…

    2. ellu. says: Vastaa

      Mä en voinu vastustaa kiusausta ja menin ostamaan täältä paikallisesta Lifesta Limen. Hinta joo kirpas kyllä pikkasen, mutta PAKKO oli, kun pääsi hypistelemään! 😀 (..ja tottakai tilasin niitä kasan iHerbistä (kiitti tästäkin vinkistä :)) ja sitten niitä tulee heti seuraavana päivänä Tampereellekkin.. :D)

  13. Panda says: Vastaa

    Mennää joskus hööhöilemään johonkin ja kirjotetaan siitä seikkailusta, esim kauppakeskus nevahööd Ainoaan :D? Kirjota mistä haluat, niin mäki teen ja hyvältä tuntuu :). Arkijutut on parhaita, ei kokoajan jaksa materiajuttuja – ainakaan samasta kategoriasta.

    Pee äs varasin tatska-ajan, jihhuuuu!

    1. Hehe. 😀 Toi vaatis melkeen jonku videon. 😀

      Jee tatska-ajalle!

  14. Anonymous says: Vastaa

    Elä vaan lopeta, nimittäin tätä kautta mieki voin olla ees vähän teidän arjessa mukana 😀

    nm. arvaatkohan kuka 🙂

    1. 😀 En millään!

  15. Mä perustin blogini samasta syystä kuin sinäkin, joten jos joskus on niitä mikään ei innosta -kausia, niin onhan se bloggaaminenkin tahmeampaa, kun ei sitä viitsi ihan hunningolle jättää.

    Kaikkein eniten bloggaamisessa on takunnut kyllä se valokuvaus: ensinnäkin se tekniikka, joka ei ole hallussa, toisekseen ideoiden puute kuvien sommittelussa. Joissain blogeissa on niin häikäisevän hienoja tuotekuva-asetelmia, että tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin (en muuten viitsi edes nykyään lukea noita blogeja, jotka aiheuttavat noin vahvaa lannistumisen tunnetta). Ja joskus on ollut kivoja aiheita, mutta ei ole vaan millään saanut kuvia onnistumaan.

    Sun blogissa on parasta sen yllätyksellisyys kun aiheet ovat niin monipuolisia. Auttaisiko se, jos yrittäisit katsella arkeasi tavallaan uusin silmin, jos sieltä kuitenkin löytyisi kivoja aiheita? Esim. joku pieni arkea helpottava esine tai asia, tosi hyvä kirja yöpöydällä, kiva kahvila, hyvää palvelua jossain? Tuollaisista aiheista ainakin itse lukisin tosi mielelläni.

    1. Joo, mä myönnän jääneeni näissä kuvausasioissakin ihan jälkeen. Välillä haaveilen paremmasta kamerasta ja sen käytön opettelusta, mutta tässä on ollut nyt paljon kaikkia -lähinnä asuntoon- liittyviä rahareikiä niin hirmusti. 🙁

      Ja joo, noi sun ehdotukset on hyviä, tollasista mäkin innostun ja tykkään lukea. Kohta on itse asiassa tulossakin vähän kirja-asiaa 🙂 Ja ehkä myös sitä kiva kahvila -postausta. 🙂

  16. No ei ole tylsä. Vaikka ei saanutkaan sanoa! 😉 Mä jaksan lukea tasan kolme lifestyle-blogia, ja tää on yksi niistä. Että pakko olla hyvä.

    Mutta siis joo, tuttu tunne. Varsinkin kun seurailee muiden blogeja, tulee joskus sellainen että miksi mä viitsin edes vaivautua, oma blogi on tylsempi ja huonommat kuvat ja vähemmän lukijoita ja surkeammat tekstit. No mutta, sitten taas muistan että sehän on just sellainen kuin mä olen siitä tehnyt. Turhahan sitä on muihin lopulta verrata. 🙂

    1. Joo kyllä toi sama tunne mullekin usein iskee, mutta yritän keskittyä nauttimaan muiden tuotoksista. 🙂 En mä blogillani kuitenkaan kilpaile mitenkään ja ihan harrastus tää on. Ja tietty oon kyllä sitä mieltä, että mun blogilla on parhaimmat lukijat! ;D

  17. memmi says: Vastaa

    Mikä tekee blogistasi mielenkiintoisen ja erottuvan on se, että luonteesi paistaa ihanasti läpi. Jotkut (useat) kirjoittavat todella neutraalisti, vähän liian varovasti. Sun mahtava huumorintaju ja itseironia paistaa aina teksteistä. Et kuitenkaan ole liian ”kärkäs”, eli et lauo mitään typeryksiä (esim. eräs bloggari sanoi masennuksesta, että se keksitään, kun ei ole mitään oikeaa ongelmaa, mikä sai aika monet närkästymään, kun vakavasta sairaudesta puhutaan niin typerästi ja välinpitämättömästi). Et yritä miellyttää missään tapauksessa kaikkia, mikä on hyvä, mutta tosiaan et ole idiootti. ;D Vaikka tekisit jonkin lyhyenkin postauksen vaan, niin sekin on miellyttävä juurikin kirjoitustavan ja luonteesi vuoksi. Ja onhan noi eläinkuvat vaan niin valloittavia, niitä aina odotan, haha. 😀

    En mä oikeen osaa sanoa mitään vinkkejä, miten päästä tunteesta eroon, kun en oo ees bloggaaja. Kuuntele viisaita lukijoitasi. 😉

    1. Kun mulla on just ollut nimenomaan se tunne, että mun luonne tahi persoona ei nykyään enää täällä näy!! :/ Mutta ihana kuulla, ettei näin sit ehkä ookaan. Oon välillä vähän liiankin kärkäs, ja sitä on pitänyt täällä blogissa pikkasen suodattaa. 😀

  18. Anonymous says: Vastaa

    Minulle tuli jossain vaiheessa blogiähky, en jaksanut enää lueskellä aiemmin loistaviksi tuntemiani blogeja. Nyt joskus kun minulla on aikaa, käyn niitä vilkaisemassa. Ja tietenkin poikkeus vahvistaa säännön!!! Tämä blogi on ihan parasta, tätä minä käyn päivittäin kyttäilemässä että olisiko tullut uusi postaus 🙂 Tässä blogissa on just sopivasti kaikkea! Rrrrakastan eläimiä ja täällä niitä ”saa”, diggailen kosmetiikkaa (sinun kokemuksiin /suosituksiin perustuen olen viimeksi hankkinut Idunin meikkivoiteen, peitevoiteen, poskipunan ja puuterin ja ne hiton pensselitkin vielä ja sokerina pohjalla ripsari! Kaikki on ihan loistavia ja minä köyhdyin oikein kunnolla… enkä edes tykkää pölyävistä puuterihommeleista, mutta niin vain niitäkin nyt rakastan ;)) Ja sun kokemat raivarit ja niistä avautuminen on ihan superia! Nyt hus pois tommoset tylsyysajatukset!

    1. Kiva kuulla ja HUI, tällainen mua just pelottaa, että joku laittaa OMAISUUDEN johonkin, mitä suosittelen 😀 ! Mua aina vähän jänskättää kirjottaa etenkin vähän kalliimmista tuotteista, ihan kun olisin jotenkin ”vastuussa” niiden hyvyydestä. Koska vaikka suosittelenkin vain parhaita, niin ne on silti vain parhaita omalla iholla, hiuksissa jne., kaikki ei vaan kaikille mitenkään sovi. Mutta ihanaa, että rakastuit IDUNiin, se on aivan älyttömän hyvä. Enpä kyllä olekaan keneltäkään kuullut, että IDUNin tuotteet ei olis sopinut itselle!

  19. Myy says: Vastaa

    Haluaisin vaan sanoa, että ei blogisi ole yhtään tylsä.

    <3 Eimutta Petra sen hyvin sanoi, arjenmakuinen!

    1. No kiitos vaan! 😀

  20. Ilona says: Vastaa

    Oot hei aika hemmetin kaukana tylsästä, hyvä nainen. 😀 Luulen että vähän kaikilla on välillä sellainen olo että oma blogi on ihan khakhaa, itsellä ainakin oli. Oma teksti ei maistunut yhtään, ja muutenkin oli ihan meh- olo. Otin pari päivää (kröhkröh viikon)etäisyyttä ja jatkoin hommia kirjoittamalla tasan siitä mistä halusin.

    Petra sen sanoi, arjenmakuinen olet! Ja se on hyvä! <3

    1. On mullakin ollut tällaisia kausia, mutta ne on mennyt ohi olankohautuksella ja just tolla viikon etäisyydellä. Mutta, nyt on kyllä kivoja juttuja tiedossa, joten kyl tää tästä!!

Vastaa