KESÄBOKSI

LivBox kesäkuu 2015

Ihan ekaks: ISO peukku uudelle toimitustavalle! SmartBoxin kautta me aiemmin oman boksimme kovin myöhässä saaneet saamme ne viimeinkin silloin kun muutkin! Sain tekstiviestillä noutokoodin JO TORSTAINA, joskin ehdin kipaista sen vasta eilen. Tämä kesäkuun boksi on mun viimeinen, tilasin vielä tämän kun sain työni kautta niin kivan alennuksen. Spoilaannuin boksista taas, mutta hieman ihmettelin sen nihkeätä vastaanottoa bloggaajakollegoissa. Musta tää boksi oli ihan kiva!

Kesäkuun boksini sisälsi:

KUBISS London – Kivipuuteri – Mulla ei ole todellakaan mitään pahaa sanottavaa KUBISS Londonin meikeistä! Ovat ihan pirun edullisia, mutta eivät lainkaan huonoja. Tykkään merkin eyelinereista, joita olen tässä testaillut sekä kynsilakoista, mulla on tälläkin hetkellä KUBISSin kynsilakkaa. Tämä kivipuuteri, jonka sain sävyssä ”No 2 Candle” tulee käyttöön myös. Mutta on siinä kyllä todella omituinen haju!?

L’Occitane – Verbena -suihkugeeli – Sairaan hyvän tuoksuinen suihkugeeli! Sais vaan olla vähän isompi koko!

Rimmel – 60 Seconds -kynsilakka – Sain sävyn ”303 Raw As Night”, joka näyttää todella tummanpunaiselta, mutta lähempi tarkastelu laittaa miettimään, onko tää sittenkin vähän ohuempaa ja läpinäkyvämpää? Ystäväni nimittää tätä sävyä ”mummoväriksi”, mutta mä tykkään joskus olla mummo!

Lumene Natural Code – Eye Intensifier – Vedenkestävä katseenkorostuskynä! Saamani turkoosi sävy on aika…pirun…turkoosi! Mutta siis, ei paha. Kai. Ehkä mä uskallan testata? Ehkä mä odotan ensin, että tuo rakas naapurini tuossa tekee tästä jonkun tuton, hih.

Bernard Cassiere – Sitruuna-minttu -kosteuttava mattafluidi – Olin ensin kyllä ihan että mikä tää on! Mutta siis ilmeisesti kosteusvoide, joka toimii epäpuhtaalla iholla. En oo merkiltä testannut aiemmin mitään, mutta tämä varmaankin tulee ihan omaan käyttöön.

Rexona – Maximum Protection -antiperspirantti – Tää oli boksin kivoin tuote! Olen meinannut tän usein ostaa. Olen kokeillut joskus tästä sitä sinistä versiota ja nyt mielelläni testaan uudelleen. Jee.

Lisäksi boksissa oli Jordanin hammasharja ja Compeedin rakkolaastareita. Nämä oli jotain extratuotteita? Molemmat hyödyllisiä, kyllä kiitos käytän.

On tää LivBox vaan kiva, kyllä tykkään. Jos jotain mukavia alekoodeja tästä taas bongaan, niin varmasti tulen taas tilaamaan.

Mitäs te piditte tästä kesäkuun boksista, onko teillä tilaus voimassa? Raaskitteko taukoilla tilauksesta?

LivBox kesäkuu 2015

P.S. Suunnittelin kivaa pika-arvontaa huomiselle sunnuntaille. Oisko jee?

15 Comment

 1. sari says: Vastaa

  Joo, toi Kubissin puuteri haisee samalle kuin isompien serkkutyttöjen meikit 70-luvulla, kun olin itse pikkutyttö ja isojen tyttöjen meikit kiinnosti kovasti. Näyttää olevan parabeeneja säilytysaineina, joten mietin, johtuisiko se ”pölyinen” vanhojen meikkien haju siitä? Ajatteln silti uskaltaa käyttää tai ainakin kokeilla. Kiva boksi oli, paljon tavaraa ja hyvä tasapaino käytännöllisten ja kivojen välillä.

  1. Jaa, saa nähdä, mitä iho tykkää moisesta…Vai annanko suosiolla kiertoon. :/

 2. SuperHotFemale says: Vastaa

  Jee arvonnalle!

 3. Minusta tämä boxi oli kiva, hankki hintansa takaisin joten ihmettelen valitusta 🙁 heh no sen takia että kaikki on sellaisia tarpeellisia tuotteita joita varmasti jossain vaiheessa tarvii 😉 mulla oli sama kynsilakka mutta Taupe kynä joka on tosi kiva 🙂

  1. Mua ei haittaa hammasharjat ja Compeedit! 😀 Käyttöön tulevat kuiteski varmasti. Ja nää rakkolaastaritkaan ei muuten oo mitään halpoja! Taupe ois ollu kyl parempi itelleki.

 4. SkyFall says: Vastaa

  Aivan loistoboxi <3 Saas nähdä keiden boxiin on ne muutamat korut sujahtaneet ? Mutta siis ihan ilman niitäkin, superhyvä sisus.
  Ja kyllä, peukku arvonnalle !!

  1. Ainiin! Ihan unohdin! Ei mulle ainakaan, nyyhkis. 😀

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Nyt voit maalata ristin seinään, eka kiva boksi 😀 turkoosi kynä ois ainoa joka jäis käyttämättä 😀

  1. Ohhoh. 😀

 6. Täälläki tykättiin boxista tosi paljon ^_^.
  Puuterin tuoksu ei ollut kovin miellyttävä, mutta se ei onneksi kasvoille jääny, joten sekin tulee käytettyä.
  Dödö oli hauska tapaus, tuon tyyppistä ei ookkaan aiemmin tullu kokeiltua.
  Herbinan suihke oli aika alkoholisen oloista, pitää tässä vielä testailla paremmin, jääkö se kuinka pitkäksi aikaa leijailemaan..
  Suihkari oli ihanan virkistävän tuoksuinen ja mattafluidi oikein kivan tuntuinen, ei lähtenyt meikin alta rullaamaan ja kosteuttikin ihan hyvin :).
  Taupe-rajauskynä oli oikein veikeä, tykkään!
  Mutta niin, oikein käytännöllinen loota!
  Tilaus jatkuu ja en raaski pitää taukoja, kun jatkuvana tilauksena on ja 13,90e hintaan, niin sehän sitten kallistuisi :D.
  Ja kyllä se aina joka kuukausi piristää, vaikka aina ei tuotteet osuisikaan kohdalleen 🙂

  1. Joo, tää boksi nimenomaan on ihana piristys. 🙂 <3 Onneks en saanut Herbinan suihketta, kun niitä multa jo löytyy…

 7. Janita says: Vastaa

  Tällästen boksien takia tätä just tilaan! Pitkästä aikaa tulin oikein iloiseksi kun katsastin sisällön! Ei yhtäkään typerää tuotetta! Nyt kylläkin tilaus loppuu ja aion pitää taukoa.. Seuraava kuitenkin olisi taas vähän plääh tai niin haluan ainakin ajatella. 😀

  1. Sama täällä! 😀

 8. Myy says: Vastaa

  Kerro sitten millaista toi Rexona on! Meinasin sitä kerran ostaa, mutta hinta jätti sen hyllyyn, kun se tuntui niin kovalta markettidödölle..

  1. Sitä toista tämmöstä oon kokeillut ja muistaakseni oli ihan ookoo, mutta tykkään kyllä siitä apteekista saatavasta yönylidödöstä enemmän…

Vastaa